slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"O KOYΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ"


Είναι αργά για δάκρυα
  Ι. Κ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ
Ο καπνός µε τις εκλογές
Ο κουρασµένος πρωθυπουργός, οι βουλευτές που δεν βιάζονται για τις κάλπες και οι δύο ωρολογιακές βόµβες που έχουν ενεργοποιηθεί
Συνοµιλητές του µεταφέρουν την εικόνα ενός καταφανώς κουρασµένου και καταβεβληµένου ανθρώπου, ο οποίος παίρνει όλο και λιγότερο τον λόγο στις κυβερνητικές συνεδριάσεις. Οι δηµόσιες εµφανίσεις του σπανίζουν, το ίδιο και οι δηµόσιες τοποθετήσεις του. 
αν είναι καταφανέστατο ότι η διεύθυνση των επιχειρήσεων έχει αφεθεί στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονοµικών 

Σ. Ορφανός για το κλείσιμο του Σχολείου στη Στενή Τηνου: «Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα»

Σε Δελτίο Τυπου στις 19/9/2011, του κ. Σίμου Οτφανού, αρχηγού της Δημοτικής Παράταξης “ΤΗΝΟΣ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ" για το θέμα του Δημοτικού Σχολείου στη Στενή Τήνου αναφέρει: “Είπε ο Κροντηράς συνεπικουρούμενος από το Ρήγα στους κατοίκους της Στενής: Μην ανησυχείτε το Δημοτικό Σχολείο δεν πρόκειται να φύγει από την Στενή. Μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας ότι ιδρύεται Δημοτικό Σχολείο στα Λουτρά ξαναείπε ο Κροντηράς συνεπικουρούμενος και πάλι από το Ρήγα ....

Υπάρχει λόγος που Βουλοπλέει μεταξύ 2 και 3 % η Δη.Συ...

Και ο λόγος που ΔΕΝ φτάνει στο 3 % + ώστε να εξασφαλίσει την είσοδό της στην επόμενη βουλή είναι αποκλειστικά ευθύνη του κόμματος αυτού...
Πάρτε για παράδειγμα τις ανακοινώσεις της ...
Τα "ρίχνει" στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην οικονομία όπως πχ στην παρακάτω ανακοίνωση του εκπρόσωπου Τύπου κ. Δημήτρη Ζαφειριάδη :

Ύδρευση στα νησιά

ΕΥΔΑΠ2.jpg
ΕΥΔΑΠ.jpgΙσίδωρος Νερούτσος
Αντιπρόεδρος Συλλόγου Σχοινουσιωτών
Ύδρευση – αποχετεύσεις – ανακύκλωση
   Τα προβλήματα που δημιουργεί η μη επίλυση των θεμάτων που σχετίζονται  με  την διαχείριση της ύδρευσης, των αποχετεύσεων και της ανακύκλωσης, είναι «θανατηφόρα» και για τους μεγάλους τόπους, αλλά πολύ περισσότερο, για τα μικρά νησιά μας, τις επονομαζόμενες Μικρές Κυκλάδες. Είναι γνωστό σε όλους ότι οι μικροί τόποι, είναι ασύγκριτα ποιο ευάλωτοι, σε περιβαλλοντικές παρεμβάσεις.

«Λεφτά υπάρχουν», όχι όμως για τους έλληνες φορολογούμενους που βλέπουν καθημερινά τα εισοδήματά τους να μειώνονται, αλλά για να καλύψουν τις πιο ακραίες «ανάγκες» της κυβέρνησης.

Ορισμός των Συντονιστών Κύκλων Πολιτικής Δράσης

Με απόφαση του Γραμματέα της Περιφερειακής Οργάνωσης Νοτίου Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκου Καραμαρίτη όριστηκαν οι συντονιστές των κύκλων πολιτικής δράσης  της οργάνωσης.

Καλά πίστευε κανείς ότι θα διώξουν Πασόκους;;;


Ετοιμάζουν γκιλοτίνες για τους Δεξιούς , που θα είναι οι πρώτοι εργασιακοί έφεδροι!
Η αναμόχλευση των παθών, θα επαναφέρει τη χαμένη συσπείρωση.
Γράφει ο Δεξιός έφεδρος
Από αυτό εδώ το blog διαβάζαμε μήνες τώρα  ότι η κυβέρνηση του μνημονίου ετοιμάζει απολύσεις στον δημόσιο τομέα.
Τότε βέβαια δεν είχαμε προβλέψει ποιοι είναι αυτοί που θα πάρουν πρώτοι σειρά στην λαιμητόμο του μνημονίου.
Ξεκάθαρα σήμερα το παιχνίδι δείχνει....

Ο Νικολόπουλος αποδομεί τα πράσινα τρωκτικά

Από συνέντευξη του στο Εν Πάτραις
Κωνσταντίνος Μαρκέτος: Την Δευτέρα στην συγκέντρωση που κάνετε στην Συγγρού; Ποιο θα είναι το ζήτημα;

Ν. Νικολόπουλος: Η κυβέρνηση να αναθεωρήσει και να σταματήσει το συγκεκριμένο μέτρο. Εάν θέλει πραγματικά εργασιακή εφεδρεία ας εφαρμόσει το μέτρο όπως το παρουσίασε ο Αντ. Σαμαράς στην ΔΕΘ. Εμείς πάντως ως Αξιωματική Αντιπολίτευση μαζί με τους εργαζομένους δεν θα της επιτρέψουμε απολύσεις και μάλιστα με κομματικά κριτήρια. Δεν θα αφήσουμε την κυβέρνηση να γυρίσει την χώρα πολλά χρόνια πίσω, στην εποχή της πλατείας Κλαυθμώνος.
- Νομίζωι ότι προχωράτε σε δυναμική αντίδραση στο θέμα της εργασιακής εφεδρείας;

Kυριακάτικες Εφημερίδες

Εξαπτέρυγα της συγκυβέρνησης και στη Νέα Δημοκρατία

Η πληροφορία κυκλοφορεί ήδη στα δημοσιογραφικά γραφεία και θα σας είναι πιθανώς γνωστή: Μια μικρή παρέα βουλευτών της ΝΔ πλησίασε τις προηγούμενες ημέρες γνωστό υπουργό του ΠΑΣΟΚ και του ζήτησαν να πείσει τον Γ. Παπανδρέου να πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να του ζητήσει να συγκαλέσει το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, με θέμα την συγκρότηση “κυβέρνησης εθνικής ενότητας”, την συγκυβέρνηση δηλαδή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Τα έντυπα που δημοσιεύουν την πληροφορία δεν αποκαλύπτουν φυσικά τα ονόματα της παρέας των “γαλάζιων βουλευτών”, προφανώς για να οργιάζει η φαντασία των αναγνωστών και να διερωτώνται “τι συμβαίνει στη ΝΔ”. Το Antinews  όμως γνωρίζει όλο το παρασκήνιο και έτσι σήμερα μπορείτε να μάθετε ότι  πρόκειται για τους βουλευτές κ. Χατζηγάκη, Δένδια, Χατζηδάκη και Μπεκίρη.

Εκδρομή Συλλόγου Γυναικών Πάρου «Αρηίς»


Στα πλαίσια του « Ντύνομαι ελληνικά, τρώω ελληνικά, κάνω τουρισμό ελληνικά», ο Σύλλογος Γυναικών Πάρου «Αρηίς», ετοίμασε για εσάς, ένα ανεπανάληπτο τετραήμερο χαλάρωσης και αναζωογόνησης, με εκδρομές στην ευρύτερη περιοχή του Καρπενησίου αλλά και ελεύθερο χρόνο για να χαλαρώσουμε και να χαρούμε την ελεύθερη χρήση της ιαματικής πισίνας του THERMAE PLATYSTOMOU RESORT & SPA.

Τα γομάρια, η φρατζόλα και ... ο Πρόεδρος!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
  
Μετά από την πρόσφατη θλιβερή  εικόνα της “σφιγγοφωλιάς” των ανδρείκελων που μας κυβερνούν (με την ανταλλαγή των χυδαίων φιλοφρονήσεων των μελών της) βγήκε ο πρόεδρος της και μας μίλησε (βίντεο) για ήθος και ευπρέπεια! Μάλιστα κατέκρινε ιδιαιτέρως την ...

«Η πραγματικότητα στο μπάσκετ του ΑΟΠ»

Αθλητικός Όμιλος Πάρου (Basket)
Δελτίο Τύπου (25/9/2011)

«Η πραγματικότητα στο μπάσκετ του ΑΟΠ»

Τα πρώτα του βήματα επιχειρεί να κάνει το τμήμα καλαθόσφαιρας του ΑΟ Πάρου, που φέτος δραστηριοποιήθηκε και πάλι μετά από πολλά χρόνια.

Ήδη, τα πρώτα βήματα είναι θετικά, αν και τα προβλήματα είναι πάρα πολύ μεγάλα.
Καταρχάς ο ΑΟΠ αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στο θέμα προπόνησης καθώς τα δύο ανοιχτά γήπεδα στην Παροικιά βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση.