slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο Κορωνιδιατων Νάξου

Πρόεδρος - Γιώργος
Ι. Κουφόπουλος
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κορωνιδιατων Νάξου που προήρθε  από τις αρχαιρεσίες της 15 Νοέμβριου 2015 και  συστάθηκε σε σώμα στην πρώτη του συνεδρίαση στις 16/11/2015 έχει ως έξης :

Παραιτείται οριστικά ο Μεϊμαράκης – Ποιος αναλαμβάνει χρέη προέδρου


Καταιγιστικές εξελίξεις στην ΝΔ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες την Τρίτη το απόγευμα κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ. ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα παραιτηθεί και χρέη προέδρου θα ασκεί ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και μέλος της

ΒΟΜΒΑ ---ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!!!Αν παραιτηθεί ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΝΔ ΓΙΝΕΤΑΙ ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ .

PAPAMIMIKOS
Αν παραιτηθεί ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΝΔ ΓΙΝΕΤΑΙ ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ .
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ....... Να μην ξεχνάμε ότι δεν υπάρχουν σήμερα αντιπρόεδροι και με βάση το καταστατικό έχουμε......

Καταστατικό της ΝΔ (Όπως τροποποιήθηκε στο

Έντονη αντίδραση Αντώνη Σαμαρά στις δηλώσεις Μεϊμαράκη


Εκπληκτο δηλώνει το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού με αφορμή όσα υποστήριξε ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ ότι ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ενήμερος για την εταιρία η οποία ανέλαβε τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.
Κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αναφέρουν, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, τα εξης:
«Με έκπληξη παρακολουθήσαμε τις αναφορές του προσωρινού προέδρου της Ν.Δ. κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη για δήθεν σχέσεις του κ. Σαμαρά με την εταιρεία που ανέλαβε τις εκλογές της ΝΔ και εκπροσωπείται από τον κ. Κλωνάρη.
Γιατί:

Η ΝΟΔΕ Κυκλάδων; «Ας σταματήσουν κάποιοι να ψάχνουν αντιπάλους εντός του κόμματος»


Στην εταιρία που είχε αναλάβει να στηρίξει τεχνικά την εκλογική διαδικασία, σε αυτούς που την επέλεξαν και στην Κ.Ε.Φ.Ε. αποδίδει την ευθύνη για την μη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ η ΝΟΔΕ Κυκλάδων.
Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, αφού ζητά συγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν όσοι προσήλθαν να ψηφίσουν, τονίζει ότι «η ΝΔ συνεχίζει με πρόεδρο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη» και προτείνει να σταματήσουν κάποιοι «να ψάχνουν αντιπάλους εντός του Κόμματος», αφού μόνος αντίπαλος «είναι η σημερινή κυβέρνηση που οδηγεί τη χώρα και τους πολίτες της στη φτώχεια και την εξόντωση».
Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Χαρακτηρίζει προσχηματικά όσα είπε ο Μεϊμαράκης για να παραμείνει στην καρέκλα του περιφερειάρχη

 Τζιτζικώστας: Δεν σκοπεύω να παραιτηθώ από περιφερειάρχης
Αμέσως μετά τις δηλώσεις του Ευάγγελου Μεϊμαράκη που δήλωσε ότι παραιτείται από μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ με την προϋπόθεση και οι υπόλοιποι υποψήφιοι πρόεδροι να παραιτηθούν από τις θέσεις τους, ήρθε η απάντηση από το περιβάλλον του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Μητσοτάκης: Παραιτούμαι και από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ (ΟΛΗ η επιστολή)


Την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε τη Δευτέρα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έπειτα από τις δηλώσεις του προέδρου του κόμματος, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Ωστόσο, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, δεν εξαρτά την ενέργειά του αυτή από το τι θα κάνουν....

Bορίδης: Δεν έχω καμία σχέση με την εταιρεία που έκανε τις εκλογές στη ΝΔ

«ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ»

Μέσω Twitter έδωσε απάντηση στα όσα του καταλόγισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για σχέσεις συνεργασίας με την εταιρία που οδήγησε στο φιάσκο των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας ο Μάκης Βορίδης.
«Καμία σχέση, δικηγορική ή άλλη, με την εταιρεία που ανέλαβε τις εκλογές στη ΝΔ. Περιμένω τα στοιχεία του κ. Μεϊμαράκη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης.

Λαβύρινθος Πολιτικής από το Μιχάλη Χάλαρη


Άρθρο του Μιχάλη Χάλαρημέλος της Συντονιστικής Επιτροπής των «Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία» και μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης της Σοσιαλδημοκρατίας, για την πολιτική συγκυρία με τίτλο Λαβύρινθος Πολιτικής.

Η Κυριακάτικη αποτυχία της ΝΔ να συντονίσει και να πραγματοποιήσει εσωκομματικές διεργασίες για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη σημαντικότατη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι, παρότι φαντάζει υπερβολικό, μέρα ορόσημο για την αλλαγή του πολιτικού περιβάλλοντος της χώρας. Ο πολιτικός χάρτης της Ελλάδας είναι διαφορετικός από την Κυριακή το πρωί. Η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει ευρύτερες πολιτικές επιπτώσεις, καθώς αναδεικνύει με εμφατικό τρόπο την ανικανότητα των ηγετικών στελεχών μιας ιστορικής παράταξης και τον υποβιβασμό της σε παίκτη κατηγορίας "Β εθνικής". Προκύπτει αβίαστα το ερώτημα από τους πολίτες, πώς αυτοί θα οργανώσουν την χώρα σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο από την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους;
Στον αντίποδα η μονοκρατορία, σε ένα πρωτάθλημα που αρχίζει να φαίνεται στημένο, ενός κόμματος που συνεχώς φάσκει και αντιφάσκει καθιστά επιτακτική την ανάγκη αναδείξεως νέων δυνάμεων.  Η ενίσχυση που γαλαντόμως χάρισε η Νέα Δημοκρατία στον διακρινόμενο για την αναντιστοιχία λόγων και πράξεων του κ. Τσίπρα δεν αφήνει άλλα περιθώρια στις υγιείς δυνάμεις για αναστοχασμό και αναμονή. Είναι η ώρα της δράσης.

Η εμπιστευτική επιστολή του Μητσοτάκη στον Μεϊμαράκη



Την εμπιστευτική επιστολή που έστειλε στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στις 11 Νοεμβρίου έδωσε στη δημοσιότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στην επιστολή ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι « η πολιτική ευθύνη μιας αποτυχίας στη διεξαγωγή της εκλογής νέου Προέδρου βαρύνει πρωτίστως τον Πρόεδρο του Κόμματος».
Πατήστε εδώ και διαβάστε την επιστολή.....

Άμεση απάντηση Γεωργιάδη: Παραιτούμαι αμέσως από ΚΕ της Νέας Δημοκρατίας


«Παραιτούμαι αμέσως από ΚΕ της ΝΔ, όπως ζήτησε ο κ. Μειμαράκης», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο twitter.
"Παραιτούμαι αμέσως από ΚΕ της ΝΔ, όπως ζήτησε ο κ. Μειμαράκης και αναμένω και την

Ξέσπασμα Μεϊμαράκη – "Εγώ παραιτούμαι, ας παραιτηθούν και οι άλλοι" - ΒΙΝΤΕΟ


«Η καρέκλα του μεταβατικού προέδρου δεν με συγκίνησε ποτέ και ευχαρίστως θα την παρέδιδα. Είπα να την παραδώσω και τον Αύγουστο και μετά τις εκλογές και κανείς δεν ήθελε» ανέφερε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και πρόσθεσε:

Τα γαλλικά του Μεϊμαράκη στον Μητσοτάκη όταν του ζήτησε να παραιτηθεί από πρόεδρος


Λίγες ώρες μετά τη δήλωσή του, με την οποία ζητούσε την παραίτηση του μεταβατικού προέδρου της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ίδιο τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας, που έγινε κατά πληροφορίες γύρω στις 12 το