slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Φρ. Ανεβλαβής: Προτάσεις του Συλλόγου Μηχανικών Νάξου επί του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου για το 2021

Φραγκίσκος Ανεβλαβής (πηγή φωτ. Facebook)
Τις προτάσεις του Επιστημονικού Συλλόγου Μηχανικών Νάξου, παρουσίασε πρόεδρός του, Φραγκίσκος Ανεβλαβής, στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων την Πέμπτη 11 Μαρτίου με τηλεδιάσκεψη, για το θέμα που αφορούσε στη γνωμοδότηση της Επιτροπής επί του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου για το 2021....
Ο κ. Φραγκίσκος Ανεβλαβής, αφού σημείωσε ότι ένας απολογισμός υλοποίησης του Τεχνικού Προγράμματος του προηγούμενου έτους θα ωφελούσε ιδιαίτερα τη συζήτηση επί του

Με πολλές ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ αναρτήθηκαν οι Δασικοί Χάρτες. Δείτε σε ποια Νησιά των Κυκλάδων

Από τη Διεύθυνση Δασών Κυκλάδων ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκαν στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών της ιστοσελίδας του ΝΠΔΔ “Ελληνικό Κτηματολόγιο” οι δασικοί χάρτες των Περιφερειακών Ενοτήτων Σύρου, Άνδρου, Τήνου, Νάξου, Θήρας, Κέας – Κύθνου, Πάρου, Μήλου, Μυκόνου, συνολικής έκτασης 2.492.469,09 στρεμμάτων και η πρόσκληση για υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου τους.
Από τη Διεύθυνση Δασών Κυκλάδων, ανακοινώνεται ότι με την αρ. πρ. 9095/23-02-2021 Απόφασή μας (ΑΔΑ: ΩΘΙΣΟΡ1Ι-ΑΞ2) αναρτήθηκαν στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών της ιστοσελίδας του ΝΠΔΔ “Ελληνικό Κτηματολόγιο” (https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Entrance_Page.aspx), οι δασικοί χάρτες των Περιφερειακών Ενοτήτων Σύρου, Άνδρου, Τήνου, Νάξου, Θήρας, Κέας- Κύθνου, Πάρου, Μήλου, Μυκόνου, συνολικής έκτασης 2.492.469,09 στρεμμάτων. Aναλυτικά οι Δήμοι αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάξου : το νέο Συντονιστικό της Ο.Μ Νάξου με συντονιστή τον Παναγιώτη Στεργίου

Nέο Συντονιστικό προέκυψε μετά τις πρόσφατες εκλογές,   της Ο.Μ Νάξου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα την 10η Μαρτίου 2021. Το νέο όργανο είναι 9μελές αντί του απερχόμενου 7μελούς λόγω της διεύρυνσης της οργάνωσης και της σημαντικής αύξησης του αριθμού των μελών. Την ευθύνη του Συντονιστή ανέλαβε ο Παναγιώτης Στεργίου και του αναπληρωτή Συντονιστή η Αλεξάνδρα Τσουμάνη.
Προς τα ΜΜΕ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δελτίο τύπου ....

Τέλος Καλό, όλα καλά πήρε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό ο Δημήτρης Μαρκόπουλος

Εισήχθη στο νοσοκομείο δίνοντας μάχη με τον κοροναϊόΟ βουλευτής Β’ Πειραιά της Νέας 
20.02.2020, 09:40 , έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», έπειτα από τη μάχη που έδωσε με τον κοροναϊό. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής νοσηλευόταν με συμπτώματα πνευμονίας.

Επαρχείο Νάξου: Εργασίες βελτίωσης και συντήρησης του οδικού δικτύου Νάξου


Στo πλαίσιo της εργολαβίας: "Βελτίωση -
Συντήρηση οδικού δικτύου Νάξου" αναδόχου Κατωπόδη Σπυρίδωνα η οποία ολοκληρώθηκε, πραγματοποιήθηκαν εργασίες ενίσχυσης του τοξωτού γεφυριού του Άη Σώστη (Δαμαριώνας) και εργασίες κατασκευής τοιχείων αντιστήριξης του επαρχιακού δρόμου Κορώνου-Σκαδού μετά την προτομή Μανδηλαρά στον οικισμό Κορώνου.