slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Φόρτωμας, : «Να ενταχθούν οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στο «προσωρινό πλαίσιο» με πλαφόν 2,3 εκατ. €»



Την ανάγκη ένταξης των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στο «προσωρινό πλαίσιο» με πλαφόν 2,3 εκατ. €, ανέδειξε με ερώτηση που κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Σπυρίδωνα – Άδωνι Γεωργιάδη, την οποία συνυπέγραψε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλειος – Νικόλαος Υψηλάντης και ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης.

Η Κυβέρνηση απαξιωνει το Δημαρχο και το Δήμο

Καταγραφή


Η  Κυβέρνηση δεν έχει απαντήσει και όπως συνειδητοποιεί πια κι ο ίδιος ο κ. Λιανός, δεν πρόκειται να απαντήσει ποτέ, προκαλώντας την απαξίωση όχι μόνο του ίδιου ως Δημάρχου αλλά και του Δήμου ως θεσμού.

Κίνδυνος κατάρρευσης των ενεργειακών εταιρειών και επιπτώσεις στους καταναλωτές και στην αγορά

Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος συνυπέγραψε με 47 ακόμα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ερώτηση για τις επιπτώσεις της κατάρρευσης των ενεργειακών εταιρειών στους καταναλωτές και στην αγορά.

Όπως αναφέρει η ερώτηση, είναι ορατός ο κίνδυνος κατάρρευσης των ενεργειακών εταιρειών, λόγω της εντεινόμενης αδυναμίας και της στάσης πληρωμών που γίνεται χιονοστιβάδα και μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες ανασφάλειας και δυσπιστίας στους καταναλωτές που φοβούνται μία αναβίωση φαινομένων Energa/ HellasPower. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αφήσει στο έλεος της ακρίβειας την κοινωνία, με τους πολίτες να αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν στην πληρωμή των υπέρογκων λογαριασμών και τα χρέη των επιχειρήσεων να σωρεύονται σε σημείο που να αμφισβητείται η ίδια η παραγωγική διαδικασία, ως αποτέλεσμα της συνειδητής επιλογής της κυβέρνησης να μη ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα.