slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στο 1 ευρώ το λίτρο η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης με τον ΓΑΠ... ο Καραμανλής το άφησε στο 0,50

Αυξημένη κατά 30 λεπτά θα είναι φέτος η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης εξαιτίας του ΦΠΑ και του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης.
Και φυσικά ο Καρχιμάκης που επί Καραμανλή ζητούσε "επίδομα θέρμανσης" έχει εξαφανιστεί


Στα 0,98 λεπτά με 1 ευρώ το λίτρο, κατά μέσο όρο, αναμένεται να κυμανθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στην έναρξη της χειμερινής περιόδου (15 Οκτωβρίου), έναντι 65-70 λεπτών πέρυσι την αντίστοιχη περίοδο, ανέφεραν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων-Εμπόρων Καυσίμων.

"Αυξήσεις" 7% θα δώσει ο Μπένυ στο 10% των ΔΥ... λέει και καμιά π............ά για να γελάμε

 
http://vstatic.doldigital.net/vimawebstatic/72A7E8218EAC88399BD593BA7ED04140.jpgΑπό το Νοέμβριο θα τεθεί σε ισχύ το ενιαίο μισθολόγιο, σύμφωνα με όσα δήλωσε την Τρίτη ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος. Διευκρίνισε ότι θα υπάρξει μείωση της μισθολογικής δαπάνης ύψους 20% στον προϋπολογισμό, αλλά χωρίς αυτό να συνεπάγεται οριζόντια μείωση μισθών.

Πρόσθεσε ότι από το ενιαίο μισθολόγιο δεν θα επηρεαστεί το 80% των δημοσίων υπαλλήλων, ενώ το 10% θα ωφεληθεί με αυξήσεις της τάξης του 7%.

Όχι, δεν είπε πόσα θα τους πάρει από την άλλη τσέπη με αυξήσεις σε βενζίνη, πετρέλαιο, φόρους, έκτακτα επιδόματα, εισφορές, τέλη που δεν είναι φόροι κ.λπ

Γιάννης Βρούτσης: Κράτος υπό διάλυση... το ΚΥΠΕΟ έχει ξεμείνει από μελάνι!!

«Αν δεν ήταν για κλάματα, θα ήταν για γέλια. Την ώρα που η Ελλάδα και οι Έλληνες υποβάλλονται σε πρωτόγνωρες και επώδυνες θυσίες, η κυβέρνηση συνεχίζει να κινείται στη σφαίρα της αδράνειας και της ανικανότητας. Εδώ και δέκα μέρες, το εκτυπωτικό κέντρο του υπουργείου Οικονομικών, στο ΚΕΠΥΟ έχει σταματήσει κάθε δραστηριότητα!

Με άλλα λόγια, δεν πραγματοποιούνται οι από το νόμο προγραμματισμένες εκδόσεις πολυεκκαθαριστικών και εκκαθαρίσεων φορολογικών δηλώσεων. Δηλαδή, έχουν φρενάρει την είσπραξη των εσόδων, αλλά και την επιστροφή φόρων.

Στο εύλογο και κρίσιμο ερώτημα “γιατί;”, η απάντηση είναι:

“Γιατί έχει ξεμείνει από μελάνι!!!”.

Αλήθεια, το γνωρίζει ο κ. Βενιζέλος;

Και αν “ναι”, τι ενέργειες έχει κάνει για να διασφαλισθεί η απρόσκοπτη λειτουργία του ΚΕΠΥΟ;

Για το θέμα που δημιουργήθηκε, καταθέτω ερώτηση, στη Βουλή».



ΠΑΜΕ: «Πτωχεύουν το λαό για να σώσουν το κεφάλαιο»

ΠΑΜΕ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Μέλος της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (Π.Σ.Ο.)
Tηλ.: 6944693936 – 6906279789


ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΤΡΟΪΚΑ - ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ
Πτωχεύουν το λαό για να σώσουν το κεφάλαιο
Κυβέρνηση και τρόικα αδίστακτα και με σχέδιο ολοκληρώνουν το αποτρόπαιο έργο εξόντωσης των λαϊκών κατακτήσεων και δικαιωμάτων για να περιορίσουν τις ζημιές των συσσωρευμένων κεφαλαίων της πλουτοκρατίας από τη δρομολογούμενη χρεοκοπία και για να διασφαλίσουν την αυριανή τους κερδοφορία. Αν ο λαός χάσει το θάρρος του μπροστά στους εκβιασμούς και τις απειλές τους, αν δεν ξεμπερδέψει τώρα με τα ψέματα και τις αυταπάτες των κομμάτων του συστήματος, δεν θα χάσει μόνο πολλά, αλλά θα τα χάσει όλα. Θα του πάρουν ό,τι με αγώνες και θυσίες κέρδισαν οι παππούδες και οι πατεράδες μας.

Νέος Πρόεδρος ο Στέλιος Γκούφας

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΚΟΡΩΝΟΧΩΡΙΟΥ ΜΥΛΩΝ-ΝΑΞΟΥ
«ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΦΛΕΡΙΟΤΙΣΣΑ»

Κορωνοχώρι 19-9-2011
Αριθμ. Πρωτ. 25

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Πολιτιστική Χορευτική Ομάδα Κορωνοχωρίου - Μύλων Νάξου «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΦΛΕΡΙΟΤΙΣΣΑ», ανακοινώνει στα μέλη και τους φίλους της, ότι ύστερα από την 11-9-2011 παραίτηση του κ. ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΦΛΕΡΙΑΝΟΥ από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του, ο οποίος όμως παρέμεινε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και υπεύθυνος των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου μας, καθήκοντα Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, ανέλαβε ο κ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΚΟΥΦΑΣ, μετά από ψηφοφορία των μελών του Συμβουλίου και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΚΟΥΦΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Κων/νου
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Σταύρου
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ του Γρηγορίου
ΤΑΜΙΑΣ: ΒΕΡΥΚΟΚΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ του Γεωργίου
ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του Ιωάννη
ΑΝΑΠΛ. ΤΑΜΙΑΣ: ΒΕΡΥΚΟΚΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου
ΜΕΛΟΣ: ΦΛΕΡΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ του Βασιλείου
ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΗ: ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Στεφάνου, ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗ ΔΑΝΑΗ του Δημητρίου

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...

Από το πρωτοσέλιδο του ΕΘΝΟΥΣ 27.9.2011







Την ίδια ώρα που μας κόβουν τα πάντα,τα γραφεία των δυο αντιπροέδρων της ΧΟΥΝΤΟ-ΠΑΣΟΚ-κυβέρνησης,στοιχίζουν 2.100.000 ευρώ το χρόνο

Είναι 154.
Είμαστε πολλοί.
Είμαστε όμως;
Τι περιμένεις πια!!!
Ελάτε όλοι





ΤΡΙΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011
ΗΜΕΡΑ ΜΑΧΗΣ




Σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο Μπένι σε συνέντευξη τύπου θα εξειδικεύσει τα νέα μέτρα.

Προβάδισμα 6,8 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ


Προβάδισμα 6,8 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του κυβερνώντος κόμματος δίνει στη Νέα Δημοκρατία δημοσκόπηση της εταιρείας GPO για λογαριασμό του τηλεοπτικόύ σταθμού Mega.
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με 22,3%, ενώ έπεται το ΠΑΣΟΚ με 15,5% και ακολουθούν το ΚΚΕ με 9,8%, ο ΛΑΟΣ με 7,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 4,8%, η Δημοκρατική Αριστερά με 2,7%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,4%, η Δημοκρατική Συμμαχία με 2% και το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών με 1,6%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος διαμορφώνεται στο 19,7%.
Το 22,5% των ερωτηθέντων θεωρεί ως καταλληλότερο Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, το 16,1% τον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ ...