slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Λαλιώτικες» μέθοδοι κατά της ΝΔ


Και ενώ στην Κουμουνδούρου και ειδικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ευαγγελίζονται το ηθικό, το δίκαιο και το νέο, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του «Π», την ίδια ώρα απεργάζονται «μακιαβελικά» σχέδια, προπαγανδιστικής στρατηγικής μεσαίωνα, με αήθη χτυπήματα «κάτω από τη ζώνη», στοχεύοντας στην επικοινωνία και όχι στην

ΑΝΕΛ: Οι υποψήφιοι στις Κυκλάδες


Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις Κυκλάδες για τις προσεχείς εκλογές:

Το Ποτάμι: Οι υποψήφιοι στις Κυκλάδες

Τα ψηφοδέλτια του Ποταμιού -Ολα τα ονόματα
Στην δημοσιότητα δόθηκαν και επίσημα οι λίστες των υποψηφίων που θα στελεχώσουν τις λίστες του Ποταμιού στις 56 εκλογικές περιφέρειες της χώρας.
Οι 396 υποψήφιοι του Ποταμιού, 408 συμπεριλαμβανομένου του ψηφοδελτίου Επικρατείας, προέρχονται από το χώρο της ελεύθερης αγοράς, των επιχειρήσεων, των γραμμάτων και των τεχνών, του αθλητισμού, της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και από τον αγροτικό κλάδο.Αναλυτικά οι υποψήφιοι στις 56 εκλογικές περιφέρειες της χώρας και των Κυκλάδων:

Απο την ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ του Fame Story 2 βρήκε υποψήφια βουλευτή ο ΣΥΡΙΖΑ για να κλείσει το ψηφοδέλτιο της Β' Αθηνών


Ραλλία Χρηστίδου  


Ενα από τα πρόσωπα-έκπληξη στις λίστες των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ είναι η τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου.
Το όνομά της βρίσκεται στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα στα ονόματα υποψηφίων όπως οι Παναγιώτης Κουρουμπλής, Ευκλείδης Τσκαλώτος, Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Ξυδάκης και

Επικεφαλής τον Ναξιώτη γιατρό Γιαννη Βλασερό το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Κυκλάδων

φωτο:neasantorinis.gr
Έκλεισαν αργά το βράδυ της Κυριακής τα ψηφοδέλτια ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Στις Κυκλάδες επικεφαλής του ψηφοδελτίου τίθεται ο Ναξιώτης γιατρός Ιωάννης Βλασερός ενώ στις δύο επόμενες θέσεις είναι ο π. Νομάρχης Κυκλάδων Δημήτρης Μπάιλας και ο π. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (που αργότερα είχε μεταπηδήσει στη ΔΗΜΑΡ και ήταν υποψήφιος βουλευτής του κόμματος) Γιώργος Παπαμανώλης. Από τη ΔΗΜΑΡ στο ψηφοδέλτιο συμμετέχει και ο Αβέρκιος Γαϊτάνης από τη Μήλο.

Το ψηφοδέλτιο:

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις Κυκλάδες

η Φωτεινή Παγούνη (δεύτερη στη λίστα)

Στη δημοσιότητα έδωσε το ΚΚΕ τα ψηφοδέλτια με τα οποία θα συμμετάσχει στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου. Επικεφαλής στο Επικρατείας είναι η πρώην γενική γραμματέας του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα.
Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα είναι υποψήφιος στη Βοιωτία και στη Β' Αθηνών.
Στις Κυκλάδες πρώτος στη λίστα είναι ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Αιγαίου Βαγγέλης Σιγάλας ενώ υποψήφια από τη Νάξο είναι και πάλι η Φωτεινή Παγούνη (δεύτερη στη λίστα).
Το ψηφοδέλτιο:

Mε δυο Ναξιωτες υποψήφιους βουλευτές η Λαϊκή Ενότητα στις Κυκλάδες

Όλοι οι υποψήφιοι της Λαϊκής Ενότητας -Οι καραμπόλες και οι εκπλήξεις
Η Λαϊκή Ενότητα έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων για την εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου, στα οποία , όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος, κυρίαρχη είναι η παρουσία της ελληνικής νεολαίας, των γυναικών, των εκπροσώπων κοινωνικών κινημάτων και του συνδικαλιστικού κινήματος.
Οι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων είναι οι εξής:
1. Γρηγόρης Μισκεδάκης
2. Γιώργος Λαυτσής
3. Χρήστος Χριστοδουλάκης
4. Αρετή Ζαχάρου
5. Μαρία Μπότσαρη
6. Γιάννης Μπαρδάνης
Στη Β' Πειραιά και στο υπόλοιπο Αττικής θα είναι υποψήφιος ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ ουσιαστικά πρώτη, στην Αττική τοποθετείται η Ραχήλ Μακρή.

Η βουλευτής που από τους ΑΝΕΛ πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ και ακολούθως στη Λαϊκή Ενότητα επιθυμούσε να μείνει στην Κοζάνη (όπου είχε εκλεχθεί τις δύο προηγούμενες φορές) ωστόσο, τις ασκήθηκαν πιέσεις να κατέβει στην Αττική προκειμένου να μπει στο ψηφοδέλτιο της πρώην περιφέρειάς της η κυρία Ουζουνίδου.

Η τοποθέτηση της κυρίας Μακρή στην Αττική προκάλεσε την «μετακόμιση» του Αλέκου Καλύβη στην τέταρτη θέση του ψηφοδελτίου της Β’ Αθήνας.

Στη Β' Αθήνας υποψήφιοι είναι, επίσης, οι:
Δημήτρης Στρατούλης,
Νάντια Βαλαβάνη
Κώστας Ησυχος.

Στην Α’ Αθηνών ηγείται η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου ακολουθεί η Μαρια Μπόλαρη και συνεχίζει η Δεσποινα Σπανού.

Επικεφαλής της Α’ Πειραιά τοποθετήθηκε Στάθης Λεουτσάκος, στο Ηράκλειο Μιχάλης Κριτσωτάκης και στα Χανιά ο Γιώργος Ρωμανιάς (5ος) στην Καστοριά ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, στην Φθιώτιδα ο Βασίλης Κυριακάκης.

Ο Αλέκος Αλαβάνος δεν συμμετέχει σε καμία θέση στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας.

Δείτε όλους τους υποψηφίους της Λαϊκής Ενότητας.

Το πρόγραμμα των υποψηφίων βουλευτών με το Ποτάμι στα νησιά των Κυκλάδων


Οι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων με το Ποτάμι και στελέχη του κόμματος, ξεκίνησαν περιοδείες στα νησιά των Κυκλάδων, επισκέψεις σε μονάδες παραγωγής, κέντρα υγείας, ιδρύματα πολιτισμού κ.ά. καθώς και συναντήσεις γνωριμίας, ανοιχτές συζητήσεις με δημοσιογράφους, εκπροσώπους φορέων, όλους τους πολίτες, για τα οικονομικά, κοινωνικά και άλλα σημαντικά θέματα των Κυκλάδων.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή οι

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες

Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ -Όλα τα ονόματα. Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής  η κατάρτιση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα να μετακινείται από την Α΄ Αθήνας στο Ηράκλειο και τη Λάρισα, ενώ επικεφαλής σε Α΄ και  Β΄ Αθήνας να είναι οι Αλέκος Φλαμπουράρης και Παναγιώτης Κουρουμπλής αντίστοιχα.Η τριάδα που κατέχει τις πρώτες θέσεις στο ψηφοδέλτιο Κυκλάδων είναι οι βουλευτές που εκλέχτηκαν στις προηγούμενες εκλογές (Συρμαλένιος-Συρίγος-Μανιός).
Το ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων: