slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

H 5η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Κορωνίδας Νάξου

Ο Σύλλογος Κορωνίδας Νάξου στηρίζει το θεσμό της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ διοργανώνουν την 5η εθελοντική αιμοδοσία ενισχύοντας παράλληλα και την Τράπεζα Αίματος, στις 5 Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 9.00-15.00 στην αίθουσα του Συλλόγου Ανταίου 47 Γαλάτσι.
Για το ΔΣ 

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα – Ας δώσει την ευκαιρία στους Έλληνες να αποφασίσουν

Σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση και στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά και από το χθεσινό ναυάγιο στο Eurogroup όπου δείχνει πλέον τη χώρα να οδηγείται ξανά στο απόλυτο αδιέξοδο.
Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Όταν μιλούν οι αριθμοί (3). Δυο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ: Έτσι «σκότωσαν» το λιανεμπόριο

Σειρά αυτή τη φορά έχουν οι αριθμοί για το λιανεμπόριο. Και εδώ θα διαπιστώσετε πως επί κυβέρνησης Σαμαρά – κυρίως το 2014 και μετά από πολύ δύσκολες χρονιές – υπήρξε ανάκαμψη, ενώ επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το λιανεμπόριο καταποντίστηκε, ιδίως μετά την επιβολή των capital controls και την εφαρμογή του τρίτου, αχρείαστου μνημονίου.
-29 Φεβρουαρίου 2012: Νέα μεγάλη μείωση κατά 12,7% καταγράφηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στις πωλήσεις στο λιανικό εμπόριο της χώρας, με αποτέλεσμα στο σύνολο του 2011 ο όγκος των πωλήσεων να έχει συρρικνωθεί κατά 10,2% σε μέσα επίπεδα, με τις ανάλογες παρενέργειες στη λειτουργία των καταστημάτων. Εξάλλου, Ο δείκτης κύκλου εργασιών (σε τρέχουσες τιμές), με τα καύσιμα, σημείωσε μείωση 11% τον Δεκέμβριο 2011, σε σύγκριση με τον δείκτη του

Μακάριος Λαζαρίδης: Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κοροϊδεύει, δεν διαπραγματεύεται – Επιτακτική ανάγκη η πολιτική αλλαγή

«Αυτή η Κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται, κοροϊδεύει. Και στο τέλος το μάρμαρο το πληρώνουμε εμείς οι πολίτες. Αυτή η Κυβέρνηση δεν ξέρει ούτε τι θέλει, ούτε τι της γίνεται. Είναι ψεύτες, είναι άνθρωποι που ανήλθαν στην εξουσία κοροϊδεύοντας τον ελληνικό λαό». Αυτό τόνισε μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

"Θράσος των βουλευτών Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ να απευθύνονται στους νησιώτες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Των Τομεακών Οργανώσεων του ΚΚΕ στις Κυκλάδες

Πρόσφατα οι τρεις βουλευτές του Σύριζα στις Κυκλάδες έδωσαν συνέντευξη τύπου στη Σύρο, για να εκθειάσουν την κυβερνητική πολιτική και να πείσουν τους κατοίκους των νησιών ότι όλα τα προβλήματά λύθηκαν ή λύνονται.

Κοπή πίτας της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών την Παρασκευή

Η Εταιρεία Κυκλαδικών Μελετών καλεί τα τακτικά μέλη της στην κοπή πίττας, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και ώρα 18.30 στη Στοά του Βιβλίου, Στοά Αρσακείου

Προκήρυξη θέσης ΕΒ Νεφρολογίας στο Νοσοκομείο Νάξου


Ο αν. διοικητής του Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου,
Κ. Απιδόπουλος, 
(Φωτογραφία: Cyclades Voice)
Θετικη κρινετε η  παρουσία του Κώστα Απιδόπουλο ως αν. διοικητής του Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου.
Ξεκίνησε την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για μια θέση ειδικευμένου γιατρού επί θητεία, ειδικότητας Νεφρολογίας, κλάδου ΕΣΥ στο Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Νάξου. Σύμφωνα με την προκήρυξη από τον αναπληρωτή διοικητή του