slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ΠΟΡΤΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΛΟΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 2011

H Συναξία συμμετέχει στην ώρα γης και διοργανωνει



Μήνυμα συμπαράστασης στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Με αφορμή την αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας (Κυριακή 27 Μαρτίου) έξω από το Κέντρο Υγείας Πάρου στις 12 το μεσημέρι ο περιφερειακός συνδυασμός «ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ» έστειλε το παρακάτω μήνυμα συμπαράστασης.

Προς:
α)τους φορείς και το Δήμο της Πάρου
β) Λαϊκή συγκέντρωση της Πάρου

Συμπαραστεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις στον αγώνα σας για στήριξη - αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας της Πάρου, που βρίσκεται υπό κατάρρευση, όπως και όλες οι υπηρεσίες του δημόσιου συστήματος υγείας στα νησιά μας.
Οι κυβερνήσεις και οι υπουργοί έρχονται και παρέρχονται και όμως η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. Χορτάσαμε λόγια και υποσχέσεις. Είναι φανερό ότι αυτές οι πολιτικές με αιχμή το μνημόνιο οδηγούν σταδιακά στην απαξίωση και τελικά στη διάλυση της δημόσιας υγείας.
Γι' αυτό σε μας, απομένει μόνο ένας δρόμος: ενότητα και αγώνας για να σταματήσει και να ανατραπεί αυτή η πολιτική. Στην Πάρο, στην Αντίπαρο, σε όλο το Νότιο Αιγαίο, σε όλη τη νησιωτική Ελλάδα, όλοι μαζί να βροντοφωνάξουμε: Φτάνει πιά! Οι ζωές μας δεν είναι πειραματόζωα. Φτάνει πια! Οι νησιώτες δεν μπορεί να είναι δεύτερης κατηγορίας πολίτες.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

27/3/2011

Για τους «ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ»
Νίκος Συρμαλένιος
Παύλος Χρυσαφίδης

Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ν. Αιγαίου

25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ