slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ Μέσα στην καταιγίδα διόρισε τον σύντροφό της στην ΕΥΔΑΠ


Στον ιστότοπο της κοινοβουλευτικής διαφάνειας, ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα της 27ης Ιουνίου, αναρτήθηκε η πρόσκληση της κοινοβουλευτικής επιτροπής ΔΕΚΟ προς τον Ιωάννη Μπενίση, προκειμένου να επικυρώσει το διορισμό του στην

ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΙΣΤΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ... Απίστευτο: Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σπρώχνονται στο ΑΤΜ της βουλής για να βγάλουν λεφτά [εικόνες]

Ο ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ ΠΡΩΤΟΣ 

Την ώρα που η κυβέρνηση συνιστά στους πολίτες ψυχραιμία και τους εξηγεί ότι δεν υπάρχει λόγος να τραβάνε τα λεφτά τους από τις τράπεζες, στα μηχανήμα αυτόματης ανάληψης της Βουλής υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σπρώχνονται για να βγάλουν τα λεφτά τους.
Μπορεί τα λεφτά στο ΑΤΜ της Βουλής να είχαν τελειώσει νωρίτερα, ωστόσο, έγινε ανεφοδιασμός και μετά από λίγη ώρα η λειτουργία τους αποκαταστάθηκε.
Αμέσως, άρχισαν να σχηματίζονται εκ νέου ουρές. Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν αν τραβήξουν χρήματα ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη, η συνάδελφός της

Πανναξιακός ΑΟΝ: Κάλεσμα για τις εκλογές


Νέο κάλεσμα για συστράτευση δυνάμεων και συμμετοχή στα διοικητικά δρώμενα απευθύνει η απερχόμενη διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ ενόψει των επερχόμενων εκλογών.
Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. έχει τη χαρά και την τιμή να έχει 2 τμήματά του πλέον σε Εθνικές Κατηγορίες. Μετά την παρουσία της ομάδας βόλεϊ, με απόλυτα επιτυχημένη πορεία, εδώ και 2 χρόνια στην Α1 Εθνική και η ομάδας μπάσκετ, κέρδισε την άνοδο της, για πρώτη

Ο Νίκος Φίλης τρώει μακαρονάδα στη Βουλή (ΦΩΤΟ)

 
Στο περιθώριο της συζήτησης στη Βουλή για την πρόταση της κυβέρνησης να γίνει την επόμενη Κυριακή δημοψήφισμα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, δεν ψήφισε ούτε "ναι" ούτε "οχι". Ψήφισε... μακαρόνια!
Μάλιστα, μακαρόνια. Με ΦΠΑ 13% κιόλας, αφού η πρόταση των δανειστών δεν έχει γίνει δεκτή και ο ΦΠΑ δεν έχει ανέβει στο 23%. Ούτε τα μακαρόνια έχουν ακριβύνει κατά 6 λεπτά του ευρώ.
Και αμέσως έρχεται στο νου ο Σάκης Ρουβάς, που έκανε και....

Ομιλία Ευ. Βενιζέλου κατά την κατάθεση και υπεράσπιση ένστασης αντισυνταγματικότητας του προτεινόμενου δημοψηφίσματος


Δεν θα οδηγήσετε τον λαό σε μια νέα εξαπάτηση, τη χώρα στο αδιέξοδο. Δεν θα γελοιοποιήσετε το ιστορικό κεκτημένο της πατρίδας μας.

Ομιλία Ευ. Βενιζέλου κατά την κατάθεση και υπεράσπιση ένστασης αντισυνταγματικότητας του προτεινόμενου δημοψηφίσματος, στη συζήτηση και διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας  για τη λήψη απόφασης, σύμφωνα με το άρθρο 44 παρ. 2 εδ α’ του Συντάγματος και 115 του ΚτΒ, επί της από 26/6/2015 απόφασης και πρότασης του Υπουργικού Συμβουλίου για διεξαγωγή Δημοψηφίσματος για κρίσιμο εθνικό θέμα

Κυρία Πρόεδρε, τον Οκτώβριο του 2011 ο τότε Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στον τότε Πρωθυπουργό, είχε πει τα εξής: «…Αν επιχειρήσει ο Πρωθυπουργός να διενεργήσει δημοψήφισμα και να θέσει στο λαό το δίλημμα ευρώ και μέτρα ή έξοδος, τότε η κατάρρευση της οικονομίας, η πτώχευση της χώρας θα έρθει πολύ πριν την κάλπη. Αυτό δεν θα είναι δημοψήφισμα, θα είναι μια επικίνδυνη ζαριά για τη χώρα».
Εδώ είμαστε, με τη χτεσινή μεθόδευση του Υπουργικού Συμβουλίου και τις ανακοινώσεις του κ. Τσίπρα, τις αντίστροφες πλέον που κάνει ως Πρωθυπουργός. Η πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου συνιστά θεσμική εκτροπή και πάσχει από πρόδηλες και πολλαπλές αντισυνταγματικότητες, πέρα από τα τεράστια πολιτικά και ηθικά ζητήματα που τίθενται και τα οποία θα αναπτυχθούν στη συζήτηση.

Δήλωση Φώφης Γεννηματά Προέδρου του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το διάγγελμα του Πρωθυπουργού για τη διενέργεια δημοψηφίσματος

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, σχετικά με το διάγγελμα του Πρωθυπουργού για τη διενέργεια δημοψηφίσματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:



 Η κυβέρνηση απέτυχε και οδηγεί την χώρα σε μεγάλη εθνική περιπέτεια.
Μετακυλύει τις δικές της ευθύνες για το αδιέξοδο της διαπραγμάτευσης στον Ελληνικό Λαό. Επιχειρεί να εγκλωβίσει τους πολίτες σε ένα πλαστό και διχαστικό δίλημμα με τυχοδιωκτισμό και ανυπολόγιστο κόστος για την χώρα.
Το πραγματικό ερώτημα όμως του δημοψηφίσματος που εισηγείται εκβιαστικά ο κ. Τσίπρας είναι «ναι ή όχι» στην Ευρώπη και στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.
Δεν χρειάζεται  δημοψήφισμα.

Η κόρη του Τάσσου Παπαδόπουλου κατά Καμμένου ΤΑΡΑΧΗ ΜΕ ΤΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Δημοψήφισμα:


«Η ιστορία του Έθνους γράφτηκε με ΟΧΙ, το ΟΧΙ του 1940, το ΟΧΙ του Τάσσου Παπαδόπουλου στο σχέδιο Ανάν, το ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου στην ταπείνωσή μας», έγραψε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο

MAZI ME ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ O Μιχαλολιάκος στηρίζει Τσίπρα, Καμμένο για δημοψήφισμα

Τσίπρα-Καμμένος -Μιχαλολιάκος
Προσερχόμενος στη Βουλή ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος δήλωσε πως το ακροδεξιό κόμμα στηρίζει την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου για δημοψήφισμα.
Ο υπόδικος Νίκος Μιχαλολιάκος μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε πως η Χρυσή Αυγή θα πει το «Οχι» στην πρόταση των θεσμών, στηρίζοντας ουσιαστικά τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Τσίπρα-Καμμένου.

ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ Καραμανλής κατά δημοψηφίσματος: "Άφρονες επιλογές εξωθούν τη χώρα σε περιπέτειες"


Ιστορικής σημασίας παρέμβαση υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ και κατά του δημοψηφίσματος του Αλέξη Τσίπρα έκανε ο Κώστας Καραμανλής. «Τα πιο ζωτικά συμφέροντα του έθνους επιβάλουν την παραμονή της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης. Οι υπαρκτές ατέλειες της ΕΕ δεν αναιρούν επουδενί την αξία αυτού του στρατηγικού προσανατολισμού. Αφρονες επιλογές που ναρκοθετούν την αρχή αυτή εξωθούν τη χώρα σε περιπέτειες με

Ανακριτής: Η «προσπάθεια» δολοφονίας ή ανατροπής Καραμανλή, οι υποκλοπές και το σχέδιο για επιστροφή στη δραχμή από το 2012


Με ένα πόρισμα βόμβα με στοιχεία και μαρτυρικές καταθέσεις πρακτόρων και έγγραφα από το Wilileaks, ο ανακριτής Φούκας έκλεισε την έρευνα και την πολυετή ανάκριση για τις υποκλοπές σε βάρος της χώρας μας, αλλά και το σχέδιο ΠΥΘΙΑ, που αφορούσε σε προπαρασκευαστικές πράξεις έσχατης προδοσίας επι κυβερνήσεως Κ. Καραμανλή( σ.σ γνωστό και ως σχέδιο δολοφονίας του Κ. Καραμανλή).
Μετά από ανάκριση 3 και πλέον ετών, ο ανακριτής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι δύο

Τι έλεγε ο ανίκανος και ψεύτης Αλέξης Τσίπρας για το δημοψήφισμα του Γ. Παπανδρέου (video)

Μοιραίος και ανίκανος και ψεύτης 
Με τα μελανότερα των χρωματων περιέγραφε ο Α. Τσίπρας τις συνέπειες του δημοψηφίσματος όταν το πρότεινε ο Γιώργος Παπανδρεου το 2011.
Τότε σχολίαζε ότι η οικονομία θα καταρρεύσει και η χώρα θα πτωχεύσει πολύ πριν από την κάλπη.

O μοιραίος Τσίπρας οδηγεί την χώρα στην κατάρρευση και τον διχασμό

μοιραίος Τσίπρας και ανίκανος 
O μοιραίος Τσίπρας αποφάσισε μετά από πέντε μήνες ατέρμονων συζητήσεων και ανερμάτιστων διαπραγματεύσεων να μεταθέσει τις ευθύνες ξανά στον Ελληνικό Λαό μέσα από την διενέργεια δημοψηφίσματος.

Η δήλωση του Τσίπρα έχει ως εξής: