slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Λαφαζάνης εναντίον Τσίπρα για τη συνεργασία με Καμμένο: Ο κόσμος της αριστεράς πιο μπροστά από τις ηγεσίες της!


'Aλλο πράγμα η κοινή δράση, άλλο η ευρύτερη πολιτική συνεργασία, τόνισε ο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διακριτικές αποστάσεις κρατά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχετικά με το θέμα συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τονίζοντας ότι «άλλο πράγμα η κοινή δράση σε συγκεκριμένους στόχους και άλλο η ευρύτερη πολιτική συνεργασία που προϋποθέτει κοινό συνολικό πρόγραμμα».

Μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής, αναφέρεται και στα περί εξόδου από το ευρώ, υπογραμμίζοντας ότι «είναι γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προτείνει έξοδο από την ευρωζώνη. Από εκεί και πέρα όμως το θεμελιώδες για την Ελλάδα και το μέλλον της είναι να πει το μεγάλο προοδευτικό 'όχι' στην τρόικα και στα μνημόνια. Και αυτό το 'όχι' δεν πρέπει να μίσει μισό, όπως τραγικά συνέβη στην Κύπρο».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την απεργία της 1ης Μαή

 Τo ΠΑΜΕ καταγγέλλει της μεθοδεύσεις της κυβέρνησης σε συμπαιγνία με της μεγαλέμπορους για μεταφορά της πρωτομαγιάτικης αργίας την Τρίτη του Πάσχα. Η καταρχήν σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου Ανάπτυξης για μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς τη 2η μέρα του Πάσχα, γίνεται κατ’ εντολή, απαίτηση και εξυπηρέτηση της κερδοφορίας των μεγαλέμπορων.

Η 1η του ΜΑΗ δεν είναι αργία, δεν είναι.....

Δημοσκόπηση MRB: Πρώτη η ΝΔ κι ο Σαμαράς


Η δημοσκόπηση της MRB για τη Real News δείχνει ότι τα κόμματα και οι αρχηγοί και των δύο μεγάλων κομμάτων «πληρώνουν» τη στάση τους κατά την κρίση της Κύπρου. Κερδισμένη είναι αντιθέτως η ΔΗΜΑΡ, όπως και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενώ σχετικά μικρές είναι οι ....

Καλό και ...ψεκασμενο-χιουμοριστικό Σαββατοκύριακο!!!


Το μεγάλο μυστικό της συνεργασίας Καμμένων Ελλήνων και Ξύριζα: ο Τσίπρας θα προμηθεύσει με μάσκες αερίου τον Καμμένο (σαν αυτές που έχει κάθε ...σύγχρονη "αγωνιστική" οικογένεια στο σπίτι) ώστε να μη τον πειράζουν οι ψεκασμοί της νέας τάξης πραγμάτων!!!

Όταν η Ιγγλέζη του ΣΥΡΖΑ δούλευε στα μεταλλεία στις Σκουριές ήταν καλά... (έγγραφο ντοκουμέντο-βίντεο)


Η πρωταγωνίστρια των αντιδράσεων "κατοίκων" κατά της επένδυσης στις Σκουριές είναι η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη. Πριν λίγα χρόνια, πριν το Ελληνικό Δημόσιο θεσπίσει δικαιώματα (όπως γίνεται σήμερα που εισπράττει χρήματα) και χωρίς αξιόπιστη περιβαλλοντική μελέτη (όπως συμβαίνει σήμερα) η κα Ιγγλέζη υπερασπιζόταν την επένδυση. Τότε όμως, είχε σύμβαση με την Εταιρία.
Όταν η σύμβαση έληξε...

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα σεμινάρια του "Φιλοξενία" Barista Cafe' & BartendingΟλοκληρώθηκαν σημειώνοντας τεράστια επιτυχία και συμμετοχή από τo Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία»  σε συνεργασία με την εταιρεία ΑΒΕΚ – HAUSBRANDT τα Σεμινάρια Barista Café & Bartending που πραγματοποιήθηκαν στις 27 & 28 Μαρτίου στις... 

Συν+Αξία: Ενημέρωση | Νέα | Δράσεις | Poster

Αγαπητοί  συν+Αξιοι

Μετά από ένα επιτυχημένο 3ημερο Αποκριάς εδώ μπορείτε να δείτε όλο το Υλικό μαζεμένο εδώ:
http://sinaxia.blogspot.gr/2013/03/2013.html
Χρειαζόμαστε Υλικό και περισσότερο Video για την επόμενη χρονιά.
Λαμπαδηφορίες – Καρναβάλι – Αρπαγή Διονύσου.
Δεχόμαστε και e-mai & wetransfer.com αν τα αρχεία είναι μεγάλα.
Αν είναι φωτογραφίες θέλουμε τις καλύτερες που έχετε τραβήξει.
Αλλιώς κάψτε ένα cd και αφήστε το στο Κίτρο Καφετέρια
Ενημέρωση | Νέα | Δράσεις | Poster
Αιμοδοσία στο Δημαρχείο Νάξου….

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ


1. Προς τον κ. Δήμαρχο και τους  κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
2. Προς τους Προέδρους της Δ.Κ. Νάξου, Δ.Κ. Δονούσας, Τ.Κ. Σαγκρίου.

Παρακαλούμε  να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα  στις 2 Απριλίου 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα: 19.00μ.μ.  με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:

Πάρος: Εφ΄ όλης της ύλης Συνέντευξη του Λιμενάρχη Πάρου - Εφαρμογή δύο νέων μέτρων από 1η Απριλίου στο λιμάνι της Παροικίας (Βίντεο)

To parianostypos.gr, σας παρουσιάζει την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε ο Λιμενάρχης Πάρου κ. Κωνσταντίνος Γιαλελής απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την Πάρο και τη Λιμενική Αρχή του νησιού.