slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επιτελούς τώρα που κυβέρνησαν ΟΛΟΙ ας καταλάβουν ΟΤΙ τα καΐκια δεν ειναι ασθενοφόρα Μάθαμε το κόστος ζωής στη Νάξο

Κάποιοι μιλούν για την κατάρα των reality … Κάποιοι άλλοι μιλούν για το σαθρό σύστημα υγείας στην νησιωτική κυρίως Ελλάδα. Η ουσία είναι ότι το καλοκαίρι του 2008 χάθηκε ένα παλικάρι σε ηλικία μόλις 34 ετών. Ένα μελαχρινό αγόρι με μακριά μαλλιά και εκρηκτικό χαρακτήρα, που έγινε γνωστό μέσα από το σύντομο πέρασμά του από το reality του Mega, «Bar». Ο Γιώργος Νάιδας. Στα highlights της συμμετοχής του ήταν η επεισοδιακή αποχώρησή του, τρεις μέρες μετά την έναρξη του παιχνιδιού, όταν οι συμπαίκτες του αλλά και οι τηλεθεατές τον είδαν να προχωρά προς την έξοδο λέγοντας «Μαγκιά είναι να αφήνει κανείς τα εκατομμύρια και τη δημοσιότητα και να… “την κάνει”». Και ύστερα από ένα ταξίδι στο Λος Άντζελες, όπου κυνήγησε τα επαγγελματικά του όνειρα, το 2008 και ενώ οδηγούσε την καινούρια του μηχανή, έχασε τον έλεγχο, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ηλικία εν πλω προς τη Σύρο όπου και μεταφέρονταν ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα…

ΗΛΙΘΙΕ και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ: «Έχουμε εμπιστοσύνη στη νέα μας κυβέρνηση» HuffPost Greece

 
 Μετά τη Γιάννα Αγγελοπούλου, άλλος ένας εκπρόσωπος του επιχειρηματικού κόσμου, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εκφράστηκε υπέρ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας μάλιστα ότι την εμπιστεύεται.
Ο κ. Βαρδινογιάννης μίλησε στο Reuters με αφορμή άρθρο για τις κινήσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που είχε τίτλο «Ο πρωθυπουργός Τσίπρας κηρύσσει τον πόλεμο στους ολιγάρχες της Ελλάδας».
Ο κ. Βαρδινογιάννης, χαρακτήρισε «βάσιμο» το επιχείρημα της κυβέρνησης Τσίπρα να επιτεθεί «σε ένα συγκεκριμένο καθεστώς που έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο να επηρεάζει με αρνητικό και

Γ. Χατζημάρκος: «Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους και για την υλοποίηση των υδατοδρομίων, επιδιώκοντας τα μέγιστα οφέλη για τα νησιά μας»


Ο Ιωάννης Μπρας, με πολυετή και διεθνώς αναγνωρισμένη εμπειρία, αναλαμβάνει το project management του δικτύου των 26 υδατοδρομίων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Μια στρατηγικού χαρακτήρα συνεργασία ανακοίνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, που εντάσσεται στο γενικότερο αναπτυξιακό πλάνο της περιφερειακής αρχής, σε ότι

Tripadvisor: 58 βραβεία τα Ξενοδοχεία των Κυκλάδων


Οι Κυκλάδες χάρη σε Σαντορίνη και Μύκονο έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο στις λίστες με47 ξενοδοχεία παρακαλώ… Από την άλλη μερίδιο στην επιτυχία έχει η Σίφνος με τρία ξενοδοχεία, η Μήλος και η Πάρος με δύο, η Φολέγανδρος , η Ίος και η Νάξος πουέχουν απο ένα ξενοδοχείο στην σχετική λίστα.
Τέλος αφήσαμε την Σύρο στην Κατηγορία Καλύτερα μικρά ξενοδοχεία με το Hotel Ploes να βρίσκεται στην 14η θέση και 3η συνεχόμενη φορά στις λίστες (αν κάνουμε κάποιο λάθος να μας συγχωρέσουν).
Μια από τις ναυαρχίδες του Ελληνικού τουρισμού εξακολουθεί να παραμένουν οι Κυκλάδες με σημαιοφόρους την Μύκονο και την

Πολιτικοί πανελίστες. H νέα φυλή των media.


Άρθρο του Θανάση Παπαμιχαήλ – Επικοινωνιολόγου

Βραδινές ενημερωτικές εκπομπές, αλλά και πρωινές με αρκετά πολιτικά, οικονομικά και οικογενειακά τηλεοπτικά θέματα συζητούν ακατάπαυστα για την πορεία της καθημερινότητας μας. Πότε  θα βγούμε, αν θα βγούμε από την κρίση και τι μέλλει γενέσθαι για εμάς και τα παιδιά μας. Σε κάθε πάνελ, πασίδηλο είναι, ο ένας να υποστηρίζει τα κυβερνητικά δρώμενα και οι υπόλοιποι να αντιπολιτεύονται. Ο δημοσκοπικός καλπασμός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπως είχα προβλέψει στο προηγούμενο άρθρο μου έχει πολλαπλασιάσει τηλεοπτικές συζητήσεις και αναλύσεις για το νέο διαφαινόμενο πολιτικό σκηνικό από παλιούς και νέους πανελίστες. Επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, κομματικά στελέχη ακόμη και επώνυμους από τον καλλιτεχνικό χώρο. 
Ζούμε σε μια τηλεοπτική δημοκρατία όπου ενδημεί ένας τεράστιος αριθμός ειδικών που