slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΑΣΟΚ: Χαιρόμαστε που η κυβέρνηση είναι ικανοποιημένη γιατί τις πρώτες πενήντα ημέρες της θητείας της δεν καταστράφηκε η χώρα.


Το ΠΑΣΟΚ έπιασε στο "δούλεμα" την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ των Τσίπρα/Καμμένου/Βαρουφάκη, και έκανε το ακόλουθο σχόλιο σχετικά με non paper της κυβέρνησης: 

Η κυβέρνηση με non paper προς τα ΜΜΕ καμαρώνει γιατί επί ενάμιση μήνα - από την ανάληψη των καθηκόντων της έως σήμερα - διαψεύδονται τα καταστροφολογικά σενάρια!
Εμείς τι να πούμε;
Χαιρόμαστε που η κυβέρνηση είναι ικανοποιημένη γιατί τις πρώτες πενήντα ημέρες της θητείας της  δεν καταστράφηκε η χώρα.

ΑΞΙΟΣ! Χωρίς ομπρέλα, όπως τα αγήματα ο Προκόπης Παυλόπουλος! (ΦΩΤΟ)


Η συμβολική κίνηση του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας!
Με τους υπασπιστές του όπως προβλέπεται, προσήλθε στον Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 'Οπως ορίζει το πρωτόκολλο, ο Πρόεδρος κατέθεσε δάφνινο στεφάνι και επιθεώρησε τα παρατεταγμένα αγήματα.
Ο κύριος Προκόπης Παυλόπουλος, ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ σε μία συμβολική κίνηση να κρατάει ομπρέλα, παρά την καταρρακτώδη βροχή, καθώς κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται και για τα αγήματα, που εκείνη την ώρα εκτελούσαν την εθιμοτυπική τελετή και θέλησε να κάνει το ίδιο.
ΑΞΙΟΣ!
Δείτε φωτογραφίες:

Τζαβάρας: "Διαχειριστήκαμε με οικειότητα τους ολιγάρχες των media"

Τι είπε ο βουλευτής της Ν.Δ. για Πρετεντέρη και ολιγάρχες
Σφοδρή κριτική στην ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και τους συνεργάτες του τέως Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την οικειότητα με την οποία αντιμετώπισαν μιντιακούς παράγοντες και ολιγάρχες άσκησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τζαβάρας κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας.
Ευθύς όπως πάντα ο βουλευτής Ηλείας και τέως υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας, τα είπε έξω από τα....
δόντια ενώπιον του Αντώνη Σαμαρά επισημαίνοντας πως η Νέα Δημοκρατία απομακρύνθηκε από τις αρχές της.
"Κατά παράβαση των αρχών του ελεύθερου ανταγωνισμού, δε βάλαμε τάξη στο μιντιακό περιβάλλον και μεταχειριστήκαμε μιντιακούς παράγοντες με ασυγχώρητη οικειότητα. Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση όταν ο τέως πρωθυπουργός της χώρας ζήτησε τον λόγο από τον κ. Τσίπρα γιατί έχει κάνει εμπάργκο στην εκπομπή του κ. Πρετεντέρη" είπε ο κ.Τζαβάρας και συνέχισε κατακτίνοντας την πολιτική της οικειότητας απέναντι στο κατεστημένο: "Απομακρυνθήκαμε από τις ιδεολογικές αρχές μας και κυρίως από το Κέντρο και μετακινηθήκαμε προς τα δεξιά, με αποτέλεσμα όλοι αυτοί που αναζητούσαμε να μας στηρίξουν στις εκλογές να έχουν απομακρυνθεί από κοντά μας. Παραβιάσαμε την αρχή της κοινωνικής δικαιοσύνης και δεν μοιράσαμε δίκαια στην κοινωνία τα οικονομικά βάρη που συνεπάγεται η προσπάθεια εξόδου από την κρίση. Ενισχύσαμε ως οφείλαμε – και στάθηκε στα πόδια του – το πιστωτικό και τραπεζικό σύστημα, όμως μετατρέψαμε σε δημοσιονομικό χρέος, δηλαδή υποχρέωση όλων των Ελλήνων και τα ιδιωτικά χρέη των τραπεζιτών, που αφορούσαν σε θαλασσοδάνεια εκδοτών, ημετέρων και κρατικοδίαιτων ολιγαρχών. Στοιχειώδεις λόγοι δικαιοσύνης επέβαλλαν, όπως είχε προτείνει και ο Γ. Σούρλας, να εξεταστεί κάθε περίπτωση δανείου χωριστά και να γίνει διάκριση σε καλά και κακά δάνεια, ώστε τα δεύτερα να τα επωμιστούν οι τραπεζίτες και όχι ο λαός. Βέβαια ποτέ δεν είναι αργά…!" κατέληξε ο κ.Τζαβάρας.

http://www.parapolitika.gr

Στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας o Χαράλαμπος Κόκκινος


-Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος ,ανταποκρινόμενος σε τιμητική πρόσκληση που του απέστειλε η Βουλή των Ελλήνων παρευρέθη το απόγευμα της 13/3/ 2015 στη τελετή ορκωμοσίας του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κου Προκόπη Παυλόπουλου.
Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος ,ανταποκρινόμενος σε τιμητική πρόσκληση που του απέστειλε η Βουλή των Ελλήνων παρευρέθη το απόγευμα της 13/3/ 2015 στη τελετή ορκωμοσίας του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κου Προκόπη Παυλόπουλου. Ο κος Παυλόπουλος είναι ο

Μήνυμα του Μιχάλη Χάλαρη για την 14 Μαρτίου Ευρωπαϊκή Ημέρα Καταναλωτή & 15 Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή


14 Μαρτίου Ευρωπαϊκή Ημέρα Καταναλωτή 

15 Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή

Μήνυμα του Μιχάλη ΧάλαρηΔρ Χημικού, υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων, έχει διατελέσει Προέδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών & μέλους του Εθνικού Συμβουλίου Πολιτικής Ελέγχου Τροφίμων (ΕΣΠΕΤ) του Ε.Φ.Ε.Τ.
Ο εορτασμός της Ευρωπαϊκής Ημέρας Καταναλωτή και της Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή μας αφορά αδιακρίτως όλους, καθώς όλοι, ανεξαρτήτως κοινωνικής θέσης και οικονομικής δυνατότητας, είμαστε καταναλωτές. Είναι μια ευκαιρία, σε ετήσια βάση, για απολογισμό και προβληματισμό σχετικά με την προστασία των καταναλωτών. Ωστόσο, στις μέρες μας, ο εορτασμός αυτός αποκτά δραματική επικαιρότητα, εξαιτίας τόσο της παγκόσμιας όσο και εθνικής οικονομικής -και όχι μόνο- κρίσης.

Δελτίο Τύπου για τη συνάντηση των φορέων με τη Δημοτική Αρχή για τις καταστροφές στον Απόλλωνα από την κακοκαιρία


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11/3/2015, ύστερα από πρωτοβουλία του προέδρου της Τ.Κ κορωνίδας, σε συνεργασία με τους φορείς του τοπικού διαμερίσματος, η προγραμματισμένη συνάντηση με τη δημοτική αρχή για το ζήτημα των καταστροφών στον Απόλλωνα από την κακοκαιρία 10-12/2/2015 και την κήρυξη του σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από τη δημοτική αρχή, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και....

Εκλογές στον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Κορώνου


Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κορώνου ανακοινώνει πως την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου .
Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Συλλόγου στην

1ος Αγώνας μπαράζ του Πανναξιακού με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος




Την Κυριακή 15 Μαρτίου στις 15.30΄ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο. δίνει τον πρώτο απο τους αγώνες μπαράζ με στόχο την κατάκτηση του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Κυκλάδων. Αντίπαλος ο αξιόμαχος Α.Ο. Πάρου και επιδίωξή μας είναι να αγωνιστούμε όπως αρμόζει στην ομάδα μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας να

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου με τον Υπουργό Υγείας




Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή είχε σήμερα Παρασκευή ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, με αντικείμενο την στελέχωση των νησιών του Νοτίου Αιγαίου με 60 ιατρούς, οι οποίοι, κατόπιν πρωτοβουλίας της περιφερειακής αρχής θα λάβουν μηνιαία αποζημίωση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καθ' όλη τη.....διάρκεια της εκεί παρουσίας τους.

Το ευρωπαικό ταξίδι του Πανναξιακού τελείωσε στη Ρωσία



Η ονειρώδης πρώτη ευρωπαϊκή εμπειρία έλαβε τέλος για τον Πανναξιακό, αφού γνώρισε την ήττα με 3-0 και στη Ρωσία από τη σπουδαία Ουραλότσκα. Έτσι το αντίο ήρθε με ένα πολύ καλό κρας τεστ απέναντι σε ένα μεγαθήριο της Ευρώπης.
Πλέον οι Κυκλαδίτισσες στρέφουν την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου θέλουν να γράψουν, άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία τους, ίσως με δύο τελικούς σε......

Οι 20 πρώτες απολύσεις της κυβέρνησης


Την ώρα που η πρώτη αριστερή κυβέρνηση ξανανοίγει την ΕΡΤ, "αναβιώνοντας" 2650 συμβάσεις αορίστου χρόνου, προσλαμβάνει ξανά τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών και επανασυστήνει την Δημοτική Αστυνομία, στο άρθρο 24 του νομοσχεδίου για τις 100 δόσεις, προβλέπει την "κατάργηση-εκκαθάριση" της Παράκτιο ΑΕ (όρος που θυμίζει το μαύρο στην ΕΡΤ) και πετά στο δρόμο τους 20 εργαζόμενους (μηχανικούς, οικονομολόγους και