slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΑΝΑΞΙ-Ο-ΑΚΟ διπλό στη Νέα Ιωνία


Την καλύτερή εκτός έδρας εμφάνιση του πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα οΠανναξιακός Α.Ο.Ν. κόντρα στους Ίωνεςπου συνοδεύτηκε με σχετικά εύκολα νίκη (1-3 σετ) στην τελευταία του επίσκεψη στο λεκανοπέδιο Αττικής.
Συγκλονιστική για μια ακόμη φορά ήταν η παρουσία των Ναξίων φιλάθλων που κατέκλυσαν το γήπεδο της Νέας Ιωνίας στηρίζοντας για μια ακόμη φορά την ομάδα του Πανναξιακού.
Τα σέτ: 26-28, 19-25, 25-20, 18-25

Τι να είμαστε; Μνημονιακοί ή αντιμνημονιακοί;;;

Φτάσαμε βλέπετε και σε αυτό το κατάντημα. Σαν να μην μας έφταναν όλα τ’ άλλα,  θα πρέπει υποχρεωτικά τώρα πλέον να επιλέξουμε με ποιο στρατόπεδο θα ταχθούμε. Εκεί μας οδήγησαν για μια ακόμα φορά, σαν τα πρόβατα στα μαντριά, με τα εκβιαστικά διλήμματα που μας βάζουν, πίσω από τα οποία και εν αγνοία μας, έχει στηθεί ένας χορός δισεκατομμυρίων, σε βάρος των ζωών μας και των περιουσιών μας.

Τα ελληνικά κόμματα (Δεξιά, Κεντρώα και Αριστερά), ως εξαρτήματα ενός ενιαίου και αδιαίρετου πολιτικού συστήματος, διαλέγουν τη στάση τους, ανάλογα με....

Επιτέλους Νάξο


kypello aop-filoti 1
Έπρεπε να μπούμε στο 2012 για να παίξει το Φιλώτι για πρώτη φορά στην προσωρινή του έδρα στον Αγ. Αρσένιο (το γήπεδο βρίσκεται 20 χιλ. από το Φιλώτι). Ήρθε, λοιπόν η ώρα για πρώτη φορά που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία να αγωνιστεί στο νησί του και μπροστά στον κόσμο του χωριού του . Τη Κυριακή το Φιλώτι θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Πάρου στις 15:15 όπως προαναφέραμε στο γήπεδο του Αγ. Αρσενίου.

Ο αγώνας αναμένεται να είναι αμφίρροπος αφού από τη μία το Φιλώτι ναι μεν βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς νίκη αλλά από την άλλη παίζει για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του με ανεβασμένη  ψυχολογία λόγο της μετεγγραφής του Γιώργου Βασαλάκη από τον Πανναξιακό και θέλοντας να αποδείξει ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η άνοδος του στην Α Κατηγορία.

ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση για το ΡΟΔΟΣ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας για το πρωτάθλημα της Δ εθνικής κατηγορίας ΡΟΔΟΣ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ αύριο ΚΥΡΙΑΚΗ 15/01 θα μεταδοθεί σε ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση μέσω ίντερνετ στις 15:00 από το γνωστό πλέον διαδικτυακό κανάλι του Πανναξιακού στη διεύθυνση:
http://www.livestream.com/pannaxiakos
Εκφωνητής:Γιωρδαμνής Νίκος
Δείτε περισσότερα

Σύγκρουση πρωτοπόρων στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου


Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 11.00 το πρωί η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Πανναξιακούυποδέχεται στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου τονΜέγα Αλέξανδρο Σύρου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος Κυκλάδων. Ο νικητής του αγώνα θα αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης καθώς και δυο αυτές ομάδες είναι μέχρι στιγμής αήττητες και προπορεύονται στην βαθμολογία με 9 βαθμούς.
Γι αυτό το λόγο η παρουσία του κόσμου κρίνεται απαραίτητη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΣΒΣ Μεγας Αλέξανδρος (3 παιχνίδια) 9 Βαθμοί (9-0 σετ)
2. Πανναξιακος ΑΟΝ (3 παιχνίδια) 9 βαθμοι (9-1 σετ)