slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Περιφερειας Ν. Αιγαίου : Ο διεγραμμένος χωρικός και η παρέα του στην συκοφαντία, αυτή την φόρα πνίγηκαν στην φασολάδα.


Δυστυχώς τις απαντήσεις του κ. Κόκκινου θα τις διαβάσετε αλλού διότι σε μας δεν καταδέχεται να τις στείλει
Το παραλήρημα της ομάδας που φτιάχτηκε από ξεκούραστους, διεγραμμένους, στενοχωρημένους που δεν κατέλαβαν αξίωμα και εργολάβους που ΔΕΝ βρήκαν πρόσφορο έδαφος για την ικανοποίηση των στόχων τους, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, αντίστοιχη της εμπάθειας τους.
Η πρωτοφανής συνένωση ετερόκλητων δυνάμεων με μοναδικό συνεκτικό στοιχείο το μίσος που τρέφουν εναντίον της περιφερειακής αρχής που δεν λύγισε στις ορέξεις του καθενός και δεν έκανε τα στραβά μάτια στις πάσης φύσεως πιέσεις που

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.
1.       Προς τον κ. Δήμαρχο και τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους  Δήμου  Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
2.       Προς τους Προέδρους των Συμβουλίων των Δ.Κ. Δονούσας, Κουφονησίων, Φιλωτίου, Αγίου Αρσενίου και Νάξου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
3.       Προς τους Προέδρους των Συμβουλίων των Τ.Κ. Γλινάδου, Σαγκρίου και Απειράνθου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

4.       Προς τους κ.κ. Δημήτριο Τσαφαρά κάτοικο Γαλατσίου Αττικής και Ηρωσούλα Αμοργινού κάτοικο Πεύκης Αττικής διά του πληρεξουσίου δικηγόρου τους, όσον αφορά το 7ο θέμα της συνεδρίασης.Παρακαλούμε  να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα  στις 30/03/2018  ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 μ.μ. με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

θερμή επιστολή συγχαρητήριων Έπαρχου Νάξου Ι. Μαργαρίτη στον Πρόεδρο και στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Μαζικής Εστίασης για την εκλογή τους.


     Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Μαζικής Εστίασης για την εκλογή τους.
   Αναλάβατε σε μία δύσκολη περίοδο. Η κρίση είναι αισθητή σε κάθε τομέα και επηρεάζει δυσμενώς τις περισσότερες επιχειρήσεις με οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες. Η γενική ύφεση και οι πολλαπλές υποχρεώσεις των επαγγελματιών έχει καλλιεργήσει φόβο και ανησυχία για το μέλλον.
    Πιστεύω, όμως, ότι η θέληση και ο

Χαλκί παρέλασαν οι μαθητές του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου Τραγαίας.


  

Υπάρχει και η άλλη Νάξος με υπερηφάνεια και χαμόγελα παρέλασαν οι 4 μαθητές στον Απόλλωνα Νάξου! (ΒΙΝΤΕΟ)Οι τέσσερις μαθητές του παραλιακού και γραφικού  οικισμού του Απόλλωνα στη Νάξο, μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους, παρέλασαν με υπερηφάνεια και χαμόγελα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 και καταχειροκροτήθηκαν από τους κατοίκους... 

Η μαθητική παρέλαση της Παρασκευής στη Νάξο


Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στα σχολεία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, με θεατρικές και μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις στα σχολεία όλου του νησιού και την κατάθεση στεφάνων από τους μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων στα Μνημεία Ηρώων. Δείτε φωτογραφίες από την παρέλαση των σχολείων της Χώρας:

Δήλωση Μ. Λαζαρίδη για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου


Μακάριος Λαζαρίδης: «Αρχή για την ανάταση του Γένους μας η φετινή Εθνική Επέτειος της 25η Μαρτίου»

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, παρακολούθησε την παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, στην Καβάλα.

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχαμε, σήμερα, τη χαρά να παρακολουθήσουμε μια εντυπωσιακή παρέλαση τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, της μαθητιώσας νεολαίας, σωματείων και φορέων.

Η σημερινή ημέρα στέλνει ένα και μόνο μήνυμα: Την άμεση απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι εδώ και ένα περίπου μήνα κρατούνται χωρίς λόγο στις τουρκικές φυλακές υψίστης ασφαλείας, στην Ανδριανούπολη.

Πιστεύω ότι η φετινή 25η Μαρτίου θα αποτελέσει την αρχή για την ανάταση του Γένους μας. Όπως το 1821.

Όλοι οι Έλληνες, οι Καβαλιώτισσες και οι Καβαλιώτες αξίζουμε καλύτερα.

Χρόνια πολλά και καλά».

Μητσοτάκης από την Ορεστιάδα: Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γυρίσουν οι δυο Ελληνες στρατιωτικοί [εικόνες] Συναντήθηκε και με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικώνΙΑΣΩΝ ΠΙΠΙΝΗΣ
Την διαβεβαίωση ότι «κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να επιστρέψουν στην πατρίδα οι δυο Έλληνες αξιωματικοί», εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης από την Ορεστιάδα όπου βρέθηκε την Κυριακή.

Τουρκική εφημερίδα «Sozcu» για Τσίπρα: «Σκανδαλώδης η δήλωση του από τα Ψαρά»
Την οργή της τουρκικης φιλοκυβερνητικής εφημερίδα «Sozcu» προκάλεσε το μήνυμα που έστειλε από τα Ψαρά ο πρωθυπουργός με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Η ηλεκτρονική έκδοση της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας «Sözcü», ήταν η πρώτη που μετέδωσε την είδηση, κάνοντας λόγο για «σκανδαλώδη» δήλωση του Έλληνα πρωθυπουργού.

Γιγάντια ελληνική σημαία και πρώτη φορά παρέλαση στην Αλυκή της Πάρου…(Βίντεο) ΚύριοΓια πρώτη φορά εφέτος, η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Αλυκή της Πάρου, τιμήθηκε με παρέλαση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο χωριό.


Οι μικροί μαθητές και οι μαθήτριες του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου της Αλυκής, παρέλασαν για παρθενική φορά καμαρωτά και υπερήφανα, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου που τους παρακολούθησε.

Στις κάλπες την 13η Μαΐου οι γαλάζιοι για ΝΟΔΕ-ΔΗΜΤΟ

Η εκλογική εγκύκλιος έχει ήδη σταλεί στις τοπικές κομματικές οργανώσεις κι όπως προκύπτει από μια πρώτη ανάγνωση, οι διαφοροποιήσεις σε σχέση με το παρελθόν είναι ότι και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ εκλέγεται από τη βάση, για να ψηφίσει κάποιος πρέπει να πληρώσει 12 ευρώ (έναντι 3 ευρώ στις προηγούμενες εκλογές) και η κατάργηση των θεματι
κών τομεαρχών. Μένει να δούμε κατά πόσο το 12ευρο θα επηρεάσει την προσέλευση.
Αναλυτικότερα όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στις εκλογές της 13ης Μαΐου οφείλουν να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι. Μάλιστα αυτές θα διεξαχθούν με το νέο καταστατικό, σύμφωνα με το οποίο όλοι εκλέγονται από τη βάση. Τόσο ο νέος πρόεδρος και τα μέλη της ΝΟΔΕ, όσο και οι πρόεδροι των τοπικών Οργανώσεων θα εκλέγονται από τη βάση. Τα μέλη της ΝΟΔΕ δεν θα εκλέγονται ανά τομείς, όπως συνέβη την προηγούμενη φορά, αλλά όσοι εκλεγούν θα τοποθετούνται σε τομείς από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ.

Ραουζαίος Πέτρος: "ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ"


Ο Ελληνισμός όλης της οικουμένης με αίσθημα υπερηφάνειας και συγκίνησης εορτάζει σήμερα την ιερή ημέρα του έθνους μας , την ιερή ημέρα της παλιγγενεσίας του Έθνους μας, ύστερα από τα 400 χρόνια της Τουρκικής τυραννίας, σκλαβιάς και αιματοχυσίας,  στέκεται προσοχή μπροστά στη γαλανόλευκη και αποτίνει φόρο τιμής σε εκείνους που έδωσαν το αίμα τους για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι.
Σήμερα και φέτος είναι ποιο επίκαιρο και ζωντανό το μήνυμα της 25ης Μαρτίου 1821 παρά ποτέ άλλοτε με την άνευ όρου επιθετικότητα,  προκλητικότητα , και μισαλλοδοξία  της Τουρκίας έναντι της χώρας μας.
Το φορτίο που όρισαν να κουβαλάμε στους ώμους μας είναι βαρύ αλλά ο λαός μας έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι άξιος να το φέρει εις πέρας  και να αντεπεξέρχεται σε κάθε δυσκολία με ομοψυχία και πείσμα.

Ανακοίνωση παραίτησης Γραμματέα Νεολαία ΠΑΣΟΚ

Εντάχθηκα στη Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ το έτος 2009 γιατί πίστεψα και ήθελα να υπηρετήσω τις ιδέες του πολιτικού κινήματος που έκανε την Ελλάδα μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή χώρα κερδίζοντας την καρδιά της πλειοψηφίας των πολιτών για πολλά χρόνια. Το ΠΑΣΟΚ ήταν το κόμμα που με