slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σε Νάξο και Σύρο ο Φίλιππος Φόρτωμας


Επίσκεψη στη Νάξο και τη Σύρο  πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, το διάστημα από 14 έως 19 Ιουλίου, όπου πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων και επαφών με τους τοπικούς φορείς και συμμετείχε στις εκδηλώσεις εορτασμού του πολιούχου Αγίου Νικοδήμου στη Νάξο καθώς και στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Νεώριο Σύρου για την παρουσίαση του νέου project της επιχείρησης. 

Εντατικοί μοριακοί έλεγχοι στα διεθνή αεροδρόμια των νησιών του Νοτίου Αιγαίου



Εντατικοί μοριακοί έλεγχοι στα διεθνή αεροδρόμια των νησιών του Νότιου Αιγαίου

Από την επανεκκίνηση της τουριστικής περιόδου για το 2020 (1η Ιουλίου), οι  μοριακοί  έλεγχοι που έχουν διενεργηθεί στα Διεθνή αεροδρόμια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ξεπερνούν τις 18.000

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ), 18.264 ταξιδιώτες προερχόμενοι από χώρες του εξωτερικού και με προορισμό τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα υποβλήθηκαν σε μοριακά τεστ στα Διεθνή Αεροδρόμια της Ρόδου, της Κω, της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Καρπάθου.

«Κυρώσεις κατά της Τουρκίας που εξέδωσε NAVTEX για έρευνες ΝΑ του Καστελόριζου εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας», ζητά με ερώτησή του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο Μανώλης Κεφαλογιάννης




Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με αφορμή την νέα προκλητική και επιθετική ενέργεια της Τουρκίας κατά των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας σε ερώτηση του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητά τη λήψη κυρώσεων κατά της τουρκικής πλευράς που εξέδωσε NAVTEX για σεισμικές έρευνες νοτιοανατολικά του Καστελόριζου εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.
Αναλυτικά η ερώτηση: