slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μ. ΧΑΛΑΡΗΣ: Οφείλει να ξαναενώσει την κινητήριο, απελευθερωτική δύναμη της ελληνικής κοινωνίας, την Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη


ΔΗΛΩΣΗ ΜIΧΑΛΗ ΧΑΛΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη, Μιχάλης Χάλαρης, σχετικά με την εκλογή της κας Φώφης Γεννηματά 5ης Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατικής Παράταξης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Θερμά συγχαρητήρια στη Φώφη Γεννηματά για την εκλογή της ως η 5η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά της.
Αναλαμβάνει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ σε μια δύσκολη καμπή για τη χώρα μας, σε μια στιγμή που απαιτείται υπευθυνότητα και ωριμότητα από όλους.
Ακόμη αναλαμβάνει την ιστορική ευθύνη της αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ μέσω του Ιδρυτικού Συνεδρίου της νέας Παράταξης. Αυτή η νέα παράταξη οφείλει να απευθυνθεί με ρεαλισμό και εντιμότητα στην κοινωνία μέσα από έναν αξιόπιστο πολιτικό και προγραμματικό λόγο.
Οφείλει να ξαναενώσει την κινητήριο, απελευθερωτική δύναμη της ελληνικής κοινωνίας, την Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη.
Εύχομαι από αύριο η νέα Πρόεδρος με μια νέα συλλογικότητα να πάρει όλες εκείνες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες που θα ωθήσουν στον μετασχηματισμό του ΠΑΣΟΚ σε ένα νέο, σύγχρονο, ευρωπαϊκό και μεταρρυθμιστικό σοσιαλδημοκρατικό φορέα και να διαψεύσει όλους όσους θεωρούν ότι είναι τοξικό και πλέον δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Στο -5% το Χρηματιστήριο κατά την διάρκεια της ομιλίας Τσίπρα

"Αίμα" στο χρηματιστήριο κατά την διάρκεια της ομιλίας Τσίπρα με τον Γενικό Δείκτη να κάνει βουτιά στο -5%!
Είναι προφανές πως η αγορά προεξοφλεί εφιαλτικές εξελίξεις για την χώρα…

Ο χλιδάτος Πάνος ντύθηκε ναύαρχος, πήρε το γιωτ και πήγε Υδρα



Υπουργός με αεροπλάνα και βαπόρια
Παναγιώτης Σαββίδης
Κατσανιώτης: Μετά τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα ο Καμμένος «επιστράτευσε» και πολυτελή θαλαμηγό
To πολυτελές σκάφος έχει δωρηθεί από εφοπλιστή ειδικά για την εκπαίδευση των ναυτικών δοκίμων - Ο υπουργός Αμυνας πέταξε την προηγούμενη εβδομάδα... με δύο ελικόπτερα στο Σούλι ενώ οι Τούρκοι ξεσαλώνουν στο Αιγαίο - Ερώτηση στη Βουλή για το θέμα του γιωτ από τον βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Κατσανιώτη«Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια», όπως τραγουδούσε και η αείμνηστη Σωτηρία Μπέλλου, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος συνεχίζει την «πολυσχιδή» δραστηριότητά του εντός και εκτός συνόρων. Μετά το πρόσφατο ταξίδι στις ΗΠΑ -και τη διαμονή του στη σουίτα «Georgetown» του «Four Seasons» της Ουάσινγκτον- οι καταγγελίες που έφτασαν στη Βουλή για χρήση στρατιωτικών ελικοπτέρων και αεροπλάνων για τη μεταφορά και την παρουσία του σε εκδηλώσεις και εορτασμούς σε διαφορετικά σημεία της χώρας προκαλούν αίσθηση. Ωστόσο, υπάρχει και συνέχεια.
Την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε οριακό σημείο, με το ενδεχόμενο ρήξης και χρεοκοπίας να παραμένει ανοιχτό, ο κ. Καμμένος ξενάγησε τον Αιγύπτιο ομόλογό του Σεντκί Σομπχί Σαγέντ με

Την εποπτεία του Καμμένου ανάθεσε στον Κουίκ ο Τσίπρας

Την ίδια μέρα που ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προέβη στη σημειολογική κίνηση της ανάθεσης της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στον υπό αμφισβήτηση από στελέχη της Κουμουνδούρου, Γιάννη Πανούση, αναβάθμισε και τον υφυπουργό στον Πρωθυπουργό και στέλεχος της ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ.
Όχι μόνο ο Πρωθυπουργός αναβάθμισε τον κ. Κουίκ, αλλά τον έβαλε να εποπτεύει και τον κομματικό του πρόεδρο και υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Ο κ. Κουίκ μέχρι τώρα είχε την αρμοδιότητα του συντονισμού του κυβερνητικού έργου στο πλαίσιο των οδηγιών του υπουργού Επικρατείας Αλέξανδρου Φλαμπουράρη και του Πρωθυπουργού, ενώ παράλληλα, επικουρούσε το έργο του κ. Φλαμπουράρη.

Όμως, ο Πρωθυπουργός με την υπ΄ αριθμ. Υ187/2015 απόφασή του ανέθεσε στον κ. Κουίκ και την εποπτεία των εξής οργανικών μονάδων της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού:

Που οδηγούν την χώρα; Ο μισός ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί Δραχμή και Χρεοκοπία!



Ισχυρή παραμένει η υποστήριξη της πλειονότητας των Ελλήνων πολιτών στο ευρώ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας GPO για την εκπομπή «Ανατροπή» του Mega Channel, στην οποία καταγράφηκε ο απόλυτος διχασμός που επικρατεί μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ για την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα.
Η εικόνα αλλάζει στους ψηφοφόρους στον ΣΥΡΙΖΑ, που πλειοψηφικά θέλουν χρεοκοπία και επιστροφή στο εθνικό νόμισμα
Κατά τα ευρήματα της συγκεκριμένης έρευνας, το 69,7% των ερωτηθέντων υποστηρίζει την

Οι αποφάσεις για το νερό από την συγκέντρωση της Λαϊκής Επιτροπής Κωμιακής στην Κόρωνο


Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 15/6/2015 στην Κόρωνο η προγραμματισμένη συγκέντρωση από τη Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής με θέμα την ενημέρωση και συζήτηση για την τιμολόγηση του νερού.
Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν : ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κορώνου Νίκος Χουζούρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Αξαόπουλος και Νίκος Χουζούρης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κορωνίδας Δημήτρης Κορρές, ο τοπ. εκπρόσωπος του Σκαδού Μιχάλης Πάσουλας και αρκετοί κάτοικοι της Κορώνου.

Ύστερα από την ενημέρωση από τη Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής για το θέμα και το πλαίσιο αιτημάτων διεκδίκησης, τη συζήτηση που ακολούθησε, όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν ομόφωνα να διεκδικήσουμε τα παρακάτω αιτήματα όπως μπήκαν εισηγητικά.

<< Σήμα κινδύνου εκπέμπει το Σ.Β.Ε.Ν.Ν.Α.ΜΙ.Κ>>

Το Σωματείο Βάσης Εργαζομένων Νοσοκομείο Νάξου Αμοργού Μικρών Κυκλάδων παρατηρόντας την αδιαφορία ως προς τις πράξεις , από όλους τους φορείς βγάζει κραυγή απόγνωσης ‘’ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ‘’.
Θέματα που χρήζουν Άμεσης επίλυσης :

Συγχαρητήρια Γιάννη Βλασερού στη Φώφη Γεννηματά

Το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική παράταξη αυτή την ώρα έχει –και επίσημα- νέο πρόεδρο.

Η Φώφη Γεννηματά εξελέγη απ’ τον πρώτο γύρο της εκλογικής διαδικασίας, συσπειρώνοντας περισσότερο από το 50% των ψηφοφόρων που προσήλθαν στα κατά τόπους εκλογικά κέντρα.

Απ’ την πλευρά μου, θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς τη νέα Πρόεδρο της παράταξης και να της ευχηθώ "σιδεροκέφαλη" και

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την Παρασκευή 19 Ιουνίου και ώρα 19.30μ.μ. με 18 θέματα στην ημερήσια διάταξη  
Τα θέματα  ημερήσιας διάταξης: 

Καθαρισμός μονοπατιών της Απειράνθου από τον Απεραθίτικο Πολιτιστικό Σύλλογο «Τα Φανάρια»


Διήμερο καθαρισμού, του παλαιού μονοπατιού και παραλιών νοτιοανατολικής Νάξου διοργανώνει την Παρασκευή 19 Σάββατο 20 Ιουνίου ο Απεραθίτικος Πολιτιστικό Σύλλογος "Τα Φανάρια" . Δείτε αναλυτικά...

Σκληρή απάντηση του Καραμανλή junior στον ΦΑΝΦΆΡΑ Βαρουφάκη για τον Εθνάρχη


Στον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σχολιάζοντας την συμπεριφορά των Ευρωπαίων και κυρίως του γερμανικού άξονα. Ο κ. Βαρουφάκης τόνιζε ότι αυτοί (οι δανειστές) ζητάνε την αρχή του σπασίματος της Ε.Ε και ότι "ακόμα και ο Καραμανλής θα ήταν έξαλλος με την συμπεριφορά τους". Αμέσως ήρθε η "πληρωμένη" απάντηση (και με γράφημα) από τον ανηψιό του Εθνάρχη, Κώστα Καραμανλή, γιο του Αχιλλέα ο οποίος έδωσε μέσω του facebook του δήλωσε τα εξής: