slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απολάψτε το θράσος του κ. Χάρη


Το 2008  ο  κ. Χάρης, ΔΕΝ ήθελε να ιδιωτικοποιηθεί ο Ο.Λ.Θ. μαζί με  τους κολλητούς του το λεγόμενο “σύστημα ΠΑΣΟΚ” σκαρφάλωνε στα κάγκελα έρχονταν στα χέρια με τα ΜΑΤ!! έκανε ντου και  έριχνε την κεντρική πόρτα του Ο.Λ.Θ.   για να αποτρέψει   την ιδιωτικοποιήσει του .
Το Οκτώβριο  του 2009  ο κ. Χάρης, ήταν ο υπουργός  που συνέλαβε  εκείνη τη περίφημη  διαδικασία του opengov με τα βιογραφικά που διαφήμιζε ο Γιώργος και κορόιδεψαν  χιλιάδες ανθρώπους και στο τέλος προσέλαβε για  Γενικό Γραμματέα του υπουργείου του έναν …συνεργάτη της  συζύγου του! 
 Τον Οκτώβριο του 2011 που ο κ. Χάρης με εντολή των αφεντικών του θέλει να παραδώσει τη διαχείριση των απορριμμάτων σε ιδιώτες. Και ανακοινώνει σαν κάλος πωλητής ότι θα δώσει συνεντεύξεις τύπου να διαφήμιση την πρόταση του και προσπαθούσε να βρει χώρο  έλα όμως τον προλάβαιναν οι απεργοί και πρώην κολλητοί του “σύστημα ΠΑΣΟΚ” σε  όποιο υπουργείο και αν πήγαινε . Στην αγωνιώδη προσπάθεια του να βρει ασφαλές καταφύγιο  να δώσει τη συνέντευξη  σκέφτηκε ακόμα να πάει  και στην Ιπποκράτους   ευτυχώς του έκοψε και δεν πήγε δώσει τη συνέντευξη εκεί! Τελικά  βρήκε διέξοδο στη Βουλή! Και το βράδυ  στο MEGA και άρχισε τις απειλές με αυτόφωρα, τους στους πρώην κολλητούς του λεγόμενο “σύστημα ΠΑΣΟΚ” που ο ίδιος ο κ. Χάρης και οι συν αυτό  διαμόρφωσαν  διαχρονικά για να ελέγχουν  και να ποδηγετούν  τον κρατικό μηχανισμό. Τώρα βεβαία ο κ. Χάρης έχει το θράσος να ζητάνε συναίνεση από τη ΝΔ
    ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ   VIDEO ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο κ. ΧΑΡΗΣ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ 2011 
ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΘΕΛΕΤΕ

Κουκουλόπουλος στα χνάρια του Αρκουδέα, προαναγγέλει χοντρό ξύλο στις χωματερές (βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

«Αφήστε σε εμάς τον τρόπο να φτάσουν τα σκουπίδια στον ΧΥΤΑ της Φυλής» είπε ο Κουκουλόπουλος και όλοι καταλαβαίνουμε τι εννοεί. Θα μπουκάρουν μέσα τα ΜΑΤ, θα ρίξουν χημικά, θα ξυλοκοπήσουν τους...

Γ. Βρούτσης: Φορολογικό «ριφιφί» η διπλή έκτακτη εισφορά

«Μόνο ως φορολογικό "ριφιφί" θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η νέα τροπολογία Βενιζέλου, με την οποία καλούνται όλοι οι Έλληνες να πληρώσουν, για το 2012, διπλές έκτακτες εισφορές, μία για το 2011 και άλλη μία για το 2012», παρατηρεί ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ Γ. Βρούτσης.

ΝΔ: Ο κ. Ραγκούσης είναι μακριά από την κοινή λογική

http://kartesios.com/wp-content/uploads/2011/01/ND_new-logo.jpgΤο Σχέδιο Νόμου με το οποίο ο κ. Ραγκούσης ανέτρεψε το συμφωνημένο με την Τρόϊκα σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος του προκατόχου του κ. Ρέππα, κατά γενική ομολογία (ακόμη και εντός των κόλπων του ΠΑΣΟΚ) οδηγεί από τη μια πλευρά σε κομμουνιστικού τύπου κρατικοποίηση των αδειών ΤΑΞΙ και από την άλλη σε μια παντελώς άναρχη κρατική διαχείρισή τους, η οποία μαθηματικώς καταλήγει στην “καρτελοποίηση” του καθεστώτος των αδειών.
Πέραν τούτου, σε ουδένα κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ισχύει ή προτείνεται τέτοιο θεσμικό εξάμβλωμα.

Να παραιτηθεί τώρα ο Ρομπόπουλος!!!! Αν είναι να τον αντικαταστήσει η Μαίρη Ακριβοπούλου... Η δασκάλα του έρωτα... (φώτο)

Μαίρη Ακριβοπούλου - maxim_online_839
Μαίρη Ακριβοπούλου
(πρώτη επιλαχούσα στην Α Θεσσαλονίκης και αντικαταστάτρια του Ρομπόπουλου)

Η δασκάλα του έρωτα

(Από το περιοδικό ΜΑXIM)

Τη γνωρίσαμε ως δασκάλα στα Κρυφά μονοπάτια του Μανουσάκη στον ΑΝΤ1 και μας πήρε τα μυαλά. Απ' ό,τι φαίνεται, δεν ήμασταν οι μόνοι, γιατί ύστερα από λίγο σερφάρισμα στο Ίντερνετ βρήκαμε πως έχει και επίσημο fan club. Join the club, λοιπόν!
Ιούλιος 2006
Από τον Πάνο Κοκκίνη
Βρε, μπας και μπήκε το καλοκαιράκι και είπες να βγάλεις κανένα ρουχαλάκι;
Σόρι, αλλά εγώ κάνω μπάνιο όλο το χρόνο.

Μονοκίνι;
Είναι πολύ ιδιαίτερες οι στιγμές που φοράω μονοκίνι, όπως τον προηγούμενο Οκτώβριο στην Ελαφόνησο. Ήμασταν δύο άτομα όλα κι όλα στο νησί. Βλέπεις, μου αρέσουν οι extreme αισθήσεις: το πάρα πολύ κρύο και το πάρα πολύ καυτό.

"Παζαρεύουν το Νερό της Νάξου...

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων πρωτοπόρος στην προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης και της κοινωνίας της ανακύκλωσης στην Ελλάδα.


Ο Δήμος Νάξου πρωτοπόρος  στην προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης και της κοινωνίας της ανακύκλωσης στην Ελλάδα  κατέθεσε την  Πέμπτη πρόταση στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη για τη χρηματοδότηση δράσεων αποκατάστασης των χώρων ανεξέλεκτης διάθεσης απορριμμάτων (ΧΑΔΑ) και την προώθηση της ολοκληρωμένης διαχείρισης και ανακύκλωσης των απορριμμάτων. Σήμερα ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων  περνάει από την εποχή των χωματερών και της καταστροφής του φυσικού περιβάλλοντος, στη νέα εποχή της αειφορίας και της οικονομίας της ανακύκλωσης.

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου : ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.


Την συμμετοχή του στην μεγάλη πανελλαδική κινητοποίηση της 19ης Οκτωβρίουαποφάσισε ομόφωνα , το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου στη συνεδρίασή του στις 12/10/2011  καλώντας  τα μέλη του  σε κλείσιμο των καταστημάτων και των επιχειρήσεων όλης της Νάξου. Η  ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να κατανοήσει ότι οι αντοχές της κοινωνίας έχουν φτάσει στα απώτατα όρια. Πρέπει να καταλάβουν την πλήρη αντίθεση των υγιών κοινωνικών δυνάμεων του τόπου στην ασκούμενη πολιτική των σκληρών οικονομικών μέτρων που μας επιβάλλει η τρόικα. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Η ελληνική κοινωνία αδυνατεί να στηρίξει επιπλέον μέτρα και κυρίως δεν επιθυμεί η Κυβέρνηση της χώρας να έχει καταλήξει ένα υποχείριο μίας κλίκας τεχνοκρατών
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πλαφόν στα καύσιμα, 1,723 ευρώ η αμόλυβδη στις Κυκλάδες!

Υπουργείο Ανάπτυξης

Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ


Αθήνα, 14/10/2011

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, Σ.ΞΥΝΙΔΗ

Έχουμε κατ’ επανάληψη προειδοποιήσει αλλά και αποδείξει ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε αδικαιολόγητες ανατιμήσεις στα καύσιμα.

Σήμερα σε ορισμένα πρατήρια εντοπίστηκαν τέτοια φαινόμενα, και προκειμένου να αποτρέψουμε την επέκτασή τους εξαιτίας  της απεργίας στα τελωνεία της χώρας  και την αγωνία των καταναλωτών για την επαρκή προμήθειά τους σε καύσιμα.

Με κοινή απόφαση των Υπουργών Ανάπτυξης , Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής επιβάλλεται  ανώτατη τιμή καταναλωτή για κάθε τύπο καυσίμου, σε όλη τη χώρα, στη μέση τιμή ανά νομό  της χθεσινής ημέρας, για όσο χρονικό διάστημα κριθεί αναγκαίο για την πλήρη εξομάλυνση της αγοράς.

Αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου μετά τις καταλήψεις που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στο Δήμο


Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συζήτησαν το νέο καθεστώς που έχει διαμορφωθεί για τον κλάδο, με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης-τρόικας και αποφάσισαν:
1) Την συμμετοχή τους στην απεργία που έχει εξαγγείλει η ΠΟΕ ΟΤΑ
2) Την κατάληψη του Δημαρχείου και του Λιμενικού Ταμείου από την Δευτέρα έως την Τετάρτη και να μην επιτρέψουν την πραγματοποίηση του Δημοτικού Συμβουλίου που είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 18-10-2011.

Τα έγγραφα – ντοκουμέντα για την μεθόδευση της διοίκησης του ΤΤ στην Θεσσαλονίκη, προς όφελος της οικογενείας. Τεράστια η ζημία για το ίδρυμα

http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/wp-content/uploads/POST-BANK-240x163.jpg
Τεράστια η ζημία του ιδρύματος από την σκανδαλώδη μίσθωση – όλα τα έγγραφα ντοκουμέντα. Ζητείται η επέμβαση της δικαιοσύνης σε διοίκηση και οικογένεια. 

Η υπόθεση της περιβόητης μίσθωσης του ακινήτου της πεθεράς του Α. Παπανδρέου από το Ταχυδρομικό ταμιευτήριο, φάνταζε μικρή μπροστά στις άλλες αναπάντητες υποθέσεις που βρίσκονται πλέον σε εισαγγελική διερεύνηση (CDS, χορηγίες στα συνέδρια του Α. Παπανδρέου κλπ). Δεν είναι όμως έτσι. Σήμερα, με όλα τα στοιχεία, τεκμηριώνουμε την ζημία του ιδρύματος από αυτή την πρωτοφανή μεθόδευση που αρχικά φαινόταν “μεροκάματο” ανηθικότητας.

Δεν σας άρεσε ο Καραμανλής και θέλατε λεφτά...

Description: http://img.protothema.gr/A6DC0E678466EEA807812C1DEABD8FFC.jpg13/10/2009
Στο 0,59% το επιτόκιο στη δημοπρασία των 6μηνων εντόκων γραμματίων

Σε ό,τι αφορά τα έντοκα 26 εβδομάδων, υπερκαλύφθηκαν κατά 5,99 φορές, με τις συνολικές προσφορές να φτάνουν τα 4,795 δισ. ευρώ από τις οποίες δεκτές έγιναν προσφορές 800 εκατ. ευρώ και μη ανταγωνιστικές 240 εκατ. ευρώ. Η απόδοση διαμορφώθηκε στο 0,59%.
protothema.gr

-------------------------

11/10/2011

Στο 4,86% το επιτόκιο στη δημοπρασία των 6μηνων εντόκων γραμματίων

Μικρή αύξηση στο 4,86% σημείωσε το επιτόκιο στη δημοπρασία των εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων, που έγινε σήμερα. Συνολικά, αντλήθηκαν κεφάλαια ύψους 1,3 δισ. ευρώ. Στην προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασια, στις 6 Σεπτεμβρίου, το επιτόκιο είχε διαμορφωθεί στο 4,80%. Ο συντελεστής κάλυψης της έκδοσης ήταν 2,73 φορές, από 3,02 στις 6 Σεπτεμβρίου

www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4664167

Ο Πανναξιακός με Θύελλα για το Κύπελλο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη μια το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Κυκλάδων στο ποδόσφαιρο.
Ο Πανναξιακός θα υποδεχθεί την Θύελλα ενώ η Άνω Σύρος τον ΑΟ Τήνου.
Τα παιχνίδια είναι νοκ-άουτ και θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Οκτωβρίου 2011.

Εκδήλωση του Ενιαίου ΚΕΚ Νομού Κυκλάδων στη Νάξο

Δεύτερη ημέρα κατάληψης στο Δήμο Σύρου


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΣΥΡΟΥ

Σύρος 14 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από συνέλευση των εργαζομένων στους ΟΤΑ Σύρου, που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες αποφασίστηκε το κλείσιμο και η ΚΑΤΑΛΗΨΗ όλων των υπηρεσιών του Δήμου της Σύρου, των ΝΠΔΔ από τις 13 Οκτωβρίου και επ’ αόριστον με κλιμάκωση των δράσεων τις επόμενες ημέρες.
Στο κάλεσμα για συμμετοχή στις πολυήμερες κινητοποιήσεις που απηύθυνε το Σωματείο και οι εργαζόμενοι προς τις λοιπές δημόσιες υπηρεσίες που λειτουργούν στο νησί καθώς και στους λοιπούς δήμους των Κυκλάδων, η ανταπόκριση ήταν και είναι μεγάλη. Από σήμερα 14/10 και οι Δήμοι Άνδρου, Πάρου, Μήλου, Πάτμου ξεκίνησαν κατάληψη στους δικούς τους χώρους καθώς και οι σύλλογοι ΣΥΝΑΝΚ (Αιρετή Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου), Π.Ν.Α. (Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου) προέβησαν σε κατάληψη των αντίστοιχων χώρων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου. 

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΥ;;;


Την παραίτησή του από βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, γνωστοποίησε μιλώντας στο ΡΘ (ράδιο Θεσσαλονίκη) ο Θωμάς Ρομπόπουλος.

"Είμαι ξεκάθαρος. Θα παραιτηθώ τη Δευτέρα και ας πάρει την έδρα μου ο επόμενος βουλευτής" δήλωσε. "Δεν μπορώ", υπογράμμισε "να είμαι σε μία βουλή που δεν μπορώ να αποφασίζω".

http://www.rthess.gr/articles_det.asp?artid=16805 (ηχητικό ντοκουμέντο)

ΟΛΟΙ στην απεργία ΟΛΟΙ στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ 2011

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ
ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ
ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ

Αυτοαπασχολούμενε, Επαγγελματία, Έμπορε, Αυτοκινητιστή, Συνταξιούχε.
Η Φοροεπιδρομή και τα άδικα και εξοντωτικά φοροχαράτσια, η αναδουλειά και τα χρέη που σε πνίγουν,
η επίθεση στα ασφαλιστικά σου δικαιώματα, οι περικοπές σε υγεία και παιδεία, σε έχουν οδηγήσει στην
απόγνωση και την αγανάκτηση.
Τώρα πρέπει να μετατρέψουμε την οργή και την αγανάκτηση σε
ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΔΥΝΑΜΗ – ΑΓΩΝΑ για τη ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής που μας αφανίζει

Ανακοίνωση - κάλεσμα του ΠΑΜΕ στους αγρότες

Αγρότη, αγρότισσα
«Στις 19 Οκτώβρη αφήνουμε τα χωράφια μας και βγαίνουμε στις πλατείες, σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, όπου μπορούμε. Γενικός ξεσηκωμός, η μέρα αυτή να γίνει σταθμός και αφετηρία για ακόμα μεγαλύτερους αγώνες, με τη συμμετοχή και της αγροτιάς. Μαζικά και δυναμικά, στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, κατά της βάρβαρης και άγριας αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης - τρόικας - κεφαλαίου.
Καλούν τους μικρομεσαίους αγρότες να πληρώσουν τα κυβερνητικά φορολογικά χαράτσια σε μια περίοδο που η ΚΑΠ της ΕΕ, το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο, έχουν κατασπαράξει και συρρικνώσει το αγροτικό εισόδημά. Οι τιμές παραγωγού είναι εξευτελιστικές στα περισσότερα προϊόντα, οι επιδοτήσεις πετσοκόβονται, το κόστος παραγωγής διογκώνεται. Τα τελευταία μέτρα είναι ακόμη πιο εξοντωτικά:

Αναβάλλεται λόγω κατάληψης η εκδήλωση «Πληρώνω Δίκαια»

Η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων ανακοινώνει, με μεγάλη της θλίψη, πως αναβάλλει την προγραμματισμένη εκδήλωσή της «Πληρώνω Δίκαια», με ομιλητή τον βουλευτή Κυκλάδων Γιάννη Βρούτση και με θέμα την αναγκαιότητα μείωσης των φορολογικών συντελεστών, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα 14 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης. Η εκδήλωση αναβάλλεται λόγω κατάληψης του ανωτέρω χώρου από τους εργαζομένους.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί λίαν συντόμως.

Η κόπρος του Αυγείου!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Αναρωτιόμαστε όλοι για το περίσσιο θράσος του κ. Ρέσλερ αλλά και των υπολοίπων τροικανών και ΣΙΑ οι οποίοι έπαψαν πλέον να κρατάνε και τα προσχήματα.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ.. ΕΛΛΗΝΕΣ

Ζούμε μέρες τρέλας. Πρωτόγνωρες καταστάσεις, άτακτα ειλημμένες αποφάσεις. Καλά είναι με τα καλά τους οι άνθρωποι. Δεν ελεγαν ότι δεν πρόκειται να πάρουν αλλα μέτρα; Ότι μαλακία τους κατέβει στο κεφάλι μέσα στον πανικό τους πάνω μας θα την εφαρμόσουν; Ήμαρτον κύριε. Δεν φτάνει που γίναμε ζητιάνοι, τώρα πάνε να μας τρελάνουν καλά-καλά; Αυτά δεν γίνονται. Διάβαζα τα καινούργια μέτρα που έρχονται. Πέντε χαράτσια μέσα σε 6 μήνες. Θα κάνουν και παρακράτηση προκαταβολικά για τα εισοδήματα του 2012 ; Αυτόματα θα τα τραβάνε από τον τραπεζικό λογαριασμό του ανθρωπάκου που θα περιμένει τον μισερό μισθό του πως και πως. Είδατε το μασονικό σύστημα; Σε υποχρεώνω να πληρώνεσαι μέσω τραπεζικού λογαριασμού οπότε και οι τράπεζες θα τραβάνε αν τους χρωστας από τά ληστρικά πανωτόκιά τους αλλά και τα λεφτά σου γίνονται λεφτά μου, αφου ότι γουστάρω κάνω χωρίς την έγκριση σου. Καλά έχουν πάρει χαμπάρι αυτοί εκεί οι κουστουμάκηδες στου Μαξίμου τι έχει να γίνει ; Αλήθεια θα ψηφίσουν κατι τέτοιο οι βουλευτές του Πασοκ; Την λέξη ανταρσία την ξέρουν ; Και δεν είναι μόνον ο καπετάνιος επικίνδυνος,είναι και ο δεύτερος. Το καράβι βούλιαξε και κατευθύνεται με ταχύτητα προς την αβυσσο. Κι ειμαστε ολοι μεσα το ακουτε; ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ. ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Στην Αργεντινή τους πήραν με ελικόπτερο εδώ θα είναι τόσο τυχεροί; Καταλαβαίνουν τι ξεκινάνε; Ο λαός όταν πάρει φωτιά δεν σβήνει με τίποτα. Δοκιμάζουν τις αντοχές μας μήπως; Πρώτα μας έβαλαν στο ευρώ με το ζόρι. Τώρα που ΠΡΕΠΕΙ να γυρίσουμε στην δραχμη, θελουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι αυτό θα είναι καταστροφικό. Όταν είχαμε δραχμή περνούσαμε ζωή. Είχες ένα πεντοχίλιαρο στην κωλότσεπη και ένιωθες Ωνάσης. Μπήκαμε στο σατανικό ευρώ και αυτομάτως τα πάντα διπλασιαστήκαν ενώ οι μισθοί (στον ιδιωτικό τουλάχιστον τομέα) έμειναν οι ίδιοι. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά , η Νέα Δημοκρατία, αμίλητη περιμένει το τέλος του Πασοκ, σίγουρη για τη νίκη. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα. Θα εκλεγεί τώρα , μετά 3-4 χρόνια πάλι το Πασοκ και πάει λέγοντας. Πολλοι αναρωτιούνται. Καλά μετά από όλα αυτά υπάρχει άνθρωπος που θα τους ψηφίσει; Κάποιος που αντέχει την ξύλινη γλωσσά; Κι όμως υπάρχει. Ο αδιόριστος που περιμένει να βγει ο δικός του μπας και βρεθεί κάποια θεσούλα. Ο διορισμένος που φοβάται την εφεδρεία και περιμένει τον δικό του να τον σώσει. Ο μπαμπάς που ψάχνει θέση για την σπουδασμένη κόρη. Υπάρχουν όλοι αυτοί. Και είμαστε ..εμείς. Εμείς τους ψηφίζουμε. Εμείς τσακωνόμαστε στα καφενεία για το ποιοί έφαγαν τα πιο πολλά. Εμείς βαράμε παλαμάκια για να κερδίσει το χρώμα μας . ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Οι Έλληνες που παγκοσμίως τώρα έχουμε γίνει βούκινο. Που μας λένε τεμπεληδες, ζητιάνους, κλεφτες, καθημερινά από όλα τα ξένα μμε. Θα βάλουμε μυαλό; θα ενωθούμε σαν μια γροθιά; Θα είναι οι κινητοποιήσεις μαζικές, παλλαικές, δυναμικές, εξουθενοτικές; Πως αλλιώς θα καταλάβουν όλοι ότι δεν πάει άλλο; Αν δεν κάνουμε τίποτα θα συνεχίσουν να μας πίνουν το αίμα. Θα συνεχίσουν να μας κοροϊδεύουν . Θα συνεχίσουν να μας φοβερίζουν με φυλακίσεις. ΠΟΙΟΙ; ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ. Εγώ ξέρω τον Έλληνα. Τόχω ξαναδεί το εργο. Ξέρω ακριβώς τι θα γίνει, γι αυτό φοβάμαι. Όταν αρχίσει δεν θάχει τέλος. Θα είναι σαρωτικό τσουνάμι ο λαός, που θάχει μείνει χωρίς φαί, χωρις βενζίνη, χωρις ρεύμα, χωρίς σπίτι χωρίς φάρμακα, χωρίς ελπίδα. Κάντε κάτι να το προλάβετε. Αφήστε τα χρέη που σείς δημιουργήσατε, και κοιτάξτε το λαό. Μην δώσετε κανενός φράγκο. Αφού χρεοκοπημένοι και κουρεμένοι ήμαστε. Γυρίστε στην δραχμή. Δώστε κίνητρα να γίνουν οι μισοί αγροτες, να γυρίσουν όλοι στο χωριό και να παράγουν. Καί οι άλλοι μισοί να ασχοληθούν με τόν τουρισμό. Και επιτέλους, φορολογήστε τις τράπεζες. Εξάλου αυτές τά εκαναν ετσι. Γι αυτές γίνεται ο φόνος. Πολύ γρήγορα θα είμαστε δυνατοί ξανά. .

ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΙ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, ΔΥΝΑΤΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ.


Ιδού η λίστα με τους 77 οργανισμούς που συστάθηκαν το 2010-11

Ιδού η λίστα με τους 77 οργανισμούς που συστάθηκαν το 2010-11
Με αφορμή τα όσα δήλωσε η κυρία Βάσω Παπανδρέου στη συνεδρίαση του ΚτΕ Εσωτερικών και Οικονομικών ότι πρέπει να ελεγχθούν οι καταγγελίες της Ν.Δ. για τη δημιουργία, από το ΠΑΣΟΚ, 77 δημόσιων οργανισμών μέσα σε μόλις μία διετία, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης έδωσε ξανά στη δημοσιότητα την λίστα των οργανισμών.

Επίσης ο  κ. Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Δυόμισι μήνες μετά τις αποκαλύψεις μας για τη δημιουργία περίπου 70 νέων κρατικών δομών, η κυρία Βάσω Παπανδρέου, αναγνωρίζει το πρόβλημα και ζητά την κατάργησή τους. Ο κ. Βενιζέλος, πόσους μήνες θα χρειαστεί για να απαντήσει έμπρακτα;»
Ακολουθεί η λίστα με τις 41 Γενικές και Ειδικές Γραμματείες, Νομικά Πρόσωπα και Αυτοτελείς Υπηρεσίες, που δημιουργήθηκαν από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι το Μάιο του 2011, αλλά και οι νέες κρατικές δομές.