slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αφιέρωμα της athensvoice.gr στην Νάξο του Διονύσου (και της καρδιάς μας) , το νησί του Διονύσου (και της καρδιάς μας)


Η αιγαιοπελαγίτικη αυλαία ανοίγει και η Νάξος, από την 1 Μαρτίου έως και την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου, μεταμορφώνεται σε μια διαδραστική σκηνή, αναδεικνύοντας την πλούσια και ξεχωριστή πολιτιστική και γαστρονομική κληρονομιά του τόπου τις απόκριες. Συνδυάζοντας την αναβίωση εθίμων και παραδόσεων με νέες δράσεις, το Διονυσιακό Καρναβάλι στη Νάξο παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα αποκριάτικων εκδηλώσεων που ξυπνά τις αισθήσεις.
Από τα γραφικά χωριά, έως το μοναδικό Ενετικό Κάστρο, από τον μύθο του Διόνυσου και της

Fwd: Ανακοινώση Γραμματέα Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων

Ο βουλευτής της μετέωρης κυβέρνησης του Σύριζα κ. Μαννιός ξεκίνησε την αναφορά του και επισήμανε, ότι ερχόμαστε να λύσουμε το ασφαλιστικό και άλλα μεγάλα προβλήματα σε μια πολύ αρνητική συγκυρία. Ο κύριος Μαννιός και η κυβέρνηση των αντιμνημονιακών... Σύριζα - Ανέλ παρέλαβε την Χώρα με πρωτογεννές πλεόνασμα, θετικο ρυθμο ανάπτυξης και την οδήγησαν με τον ερασιτεχνισμό τους ξανά σε ύφεση . Έξι μήνες ευρωπαικής απομόνωσης , τσάμπα μαγκιάς, και δήθεν σκληρής διαπραγμάτευσης, οδήγησαν την χώρα σε πολύ χειρότερη κατάσταση από εκείνη όταν την ανέλαβαν. Ας απολογηθούν για τα ψέμματα,  τους Λαικισμούς περί 13 σύνταξης που έθρεφαν την κοινωνία τα 5 χρόνια αντιμνημονιακού αγώνα. Ας απολογηθούν για τα 1,8 δις ευρώ έλλειμα που οι ίδιοι δημιούργησαν και τώρα θα περικοπούν συντάξεις για να εξοικονομηθούν τα χρήματα .
Έταζαν τα πάντα στους πάντες, δίχως ίχνος πολιτικής τσίπας καπηλεύοταν την κάθε κοινωνική ομάδα  , ανέβαιναν στα τρακτέρ υποστήριξαν τα κινήματα δεν πληρώνω, έλεγαν θα ρίξουν φράχτες, θα σκίσουν μνημόνια, θα καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ, μιλούσαν για αφορολόγητο,  για μονομερή διαγραφει χρέους και δεν φτάνουν όλα αυτά...
Κατάφεραν την νησιωτικότητα, που θέσπισε το ΠΑΣΟΚ το 1986 του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ να την αυξήσουν με δική τους πρόταση στην τρόικα.
Κύριοι του Σύριζα ο λαός σας γυρίζει την πλάτη . Περνάτε πλέον απαρατήρητοι από τον Δημοκρατικό κόσμο της Νάξου και των Κυκλάδων.
Ο Δημοκρατικός προοδευτικός πολίτης έπαψε να σας πιστεύει. Κανείς δεν θέλει να σας ακούσει, αυτό άλλωστε αποδείχθηκε και από την ενημερωτική εκδήλωση του Σύριζα στο Ιάκωβος Καμπανέλης που ήσασταν μετρημένοι στα δάκτυλα.

Ο Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων Δημητροκάλλης Σταμάτιος
Στάλθηκε από το iPhone μου