slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τι είδαν οι αστυνομικοί μπαίνοντας στο υπό κατάληψη παλιό σχολείο στα Εξάρχεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Περίπου 140 μετανάστες απομακρύνθηκαν από το κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη στη συμβολή των οδών Οκτάβιου Μερλιέ και Πρασσά.

Το κτίριο αυτό αποτελεί ένα από τα καλύτερα δείγματα νεοκλασικής αρχιτεκτονικής όπου στεγαζόταν αρχικά η «Γερμανική Σχολή» από το 1970 μέχρι το 1983 το «Βαρβάκειο».

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

 Με πρόσθετους όρους, περιορισμούς και διαδικασία παρακολούθησης, η έγκριση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην επένδυση της Μυκόνου

Γιώργος Χατζημάρκος : «Σε μια χώρα πτωχευμένη, που αναζητά επενδύσεις και ΑΕΠ, δεν θα γνωμοδοτήσω αρνητικά και χωρίς νομική και επιστημονική τεκμηρίωση, σε μια καθόλα νόμιμη επένδυση»

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ









Δικαίωση του νόμου για το Ίδρυμα Τήνου από το ΣτΕ: Επαναφορά στη συνταγματική τάξη και τη δημοκρατική παράδοση/ Δήλωση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ

Οι οριστικές αποφάσεις της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που απορρίπτουν τις αιτιάσεις όσων προσέφυγαν (ανάμεσα τους ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος Β΄) κατά της νομιμότητας του άρθρου 48 του ν. 4521/2018, αποτελούν νίκη του Τηνιακού λαού και του Δήμου Τήνου, και όλων όσοι αγωνίστηκαν να επαναφέρουν το Πανελλήνιο Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου στη λειτουργική του παράδοση, κατά τη βούληση των κτητόρων.