slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καραμανλής για επαφές με Τσίπρα: Καμία «ανοιχτή γραμμή»-Τον πήρα μια φορά τηλέφωνο για να μη διαλύσει τη χώρα

 
Τι απαντά ο Καραμανλής για τις επικοινωνίες με Τσίπρα και τα θετικά λόγια υπέρ του Πρωθυπουργού
«Φωτιές» άναψαν στο πολιτικό σκηνικό ευρύτερα – και ιδίως στη Νέα Δημοκρατία – οι αναφορές δύο στενών συνεργατών του Κώστα Καραμανλή ότι υπήρξαν επικοινωνίες του πρώην Πρωθυπουργού με τον Αλέξη Τσίπρα.
Οι πρώην υπουργοί, Θεόδωρος Ρουσόπουλος και Ευριπίδης Στυλιανίδης, που διατηρούν στενές επαφές με τον

Δήλωση για την απόσυρση του «παράλληλου προγράμματος» του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Βρούτσης: Η κυβέρνηση εκθέτει τη χώρα και διασύρει το κοινοβούλιο


«Ο διασυρμός της απόσυρσης ενός νομοσχεδίου που ήταν σε εξέλιξη η συζήτησή του, κατόπιν των εντολών της τρόικας είναι πρωτοφανής» επισημαίνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης«Βατερλώ της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου η απόσυρση του "παράλληλου προγράμματος"» αναφέρουν σε δήλωσή του ο Εισηγητής για το Σχέδιο Νόμου «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις» και Υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βασίλης Οικονόμου και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, κ. Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή τη χθεσινή αποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας από τη συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και τη σημερινή απόφαση της κυβέρνησης για απόσυρση του σχεδίου νόμου.
Σε δήλωσή τους, επισημαίνουν ότι: «Δικαιώθηκαν πλήρως οι ενστάσεις της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την προχειρότητα και τον ασύλληπτο ερασιτεχνισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να φέρουν πολυνομοσχέδιο-παρωδία για το υποτιθέμενο «παράλληλο πρόγραμμα», χωρίς να είναι κοστολογημένο από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Το πλήρες κείμενο της δήλωσης είναι το ακόλουθο:

Θ.Παφίλης: «Άδοξο τέλος είχε η διαφημιστική απάτη του ΣΥΡΙΖΑ»

Στην απόσυρση του παράλληλου προγράμματος αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ
Για άδοξο τέλος της «διαφημιστικής απάτης» που επιχείρησε η κυβέρνηση με το λεγόμενο παράλληλο πρόγραμμα κάνει λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης σχολιάζοντας την απόσυρση του νομοσχεδίου.

«Ο λαός να ακολουθήσει το δρόμο του αγώνα και να μην

Μεγάλη ήττα για την κυβέρνηση: αποσύρει το νομοσχέδιο με το παράλληλο πρόγραμμα


Στη μετάθεση του νομοσχεδίου με το παράλληλο πρόγραμμα μετά τις γιορτές προσανατολίζεται η κυβέρνηση, προφανώς μετά τις έντονες αντιδράσεις των δανειστών που διαφωνούσαν σε συγκεκριμένα σημεία και απείλησαν ακόμη και με πάγωμα της εκταμίευσης της δόσης του ενός δισ. ευρώ.

Η απόφαση αυτή ελήφθη ενώ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ. Κατά πληροφορίες, σε σύσκεψη του

Fwd: Σκληρή κριτική Μανώλη Κ. Κεφαλογιάννη στο Ψήφισμα του ΕΚ για την FYROM (VIDEO).


 
• Το ζήτημα της Ονομασίας δεν αποτελεί την τροχοπέδη στην ενταξιακή τους πορεία της FYROM.
• Το ζήτημα της Oνομασίας συνιστά Διεθνές πρόβλημα  και όχι Διμερές ζήτημα. Το οποίο χρησιμοποιείται από τα Σκόπια για την προώθηση αλυτρωτικών και εδαφικών βλέψεων. 
Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, επικεφαλής των

Οι σημερινές δράσεις στο "Μαγικό Χωριό"

Αστείες, συγκινητικές, αληθινές οι φανταστικές θα είναι οι ιστορίες, για μικρούς και μεγάλους που θα ακουστούν την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, στις 18:30, στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Νικοδήμου (απέναντι από το "Μαγικό Χωριό").
Ιστορίες που θα μας βοηθήσουν να γνωρίσουμε καλύτερα τα χωριά μας και τις παραδόσεις τους!
Επίσης σήμερα Πέμπτη στις 17:00 θα έχουμε χειροτεχνίες από το Σύλλογο Ποταμιτών "Το Κάστρο".
Σας περιμένουμε! 
ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων