slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ναξιώτης ο νέος αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Χρήστος Μανωλάς




Αλλαγή φρουράς στην ηγεσία του Στρατού αποφάσισε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) κατά τη σημερινή συνεδρίαση του στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά.
Ο έως σήμερα αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος κρίθηκε ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του και του απονέμεται ο τίτλος του επιτίμου αρχηγού ΓΕΣ.
Τη θέση του καταλαμβάνει ο έως σήμερα διοικητής Α' Στρατιάς, ο αντιστράτηγος Χρήστος Μανωλάς.
Παράλληλα, προς κάλυψη της κενής θέσης, το ....

«ΑΡΤΕΜΙΣ» Ιανουάριος 2014: Πάνω από 10 εκατ. ευρώ τα πρόστιμα



Με αφορμή τα αποτελέσματα που προκύπτουν από το Επιχειρησιακό Σχέδιο «ΑΡΤΕΜΙΣ» για την καταπολέμηση της αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης δήλωσε τα εξής:

Τρομάζει η ατάκα του ΓΑΠ: "Ποτέ δεν έφυγα, είμαι πάντα εδώ"... τρομάζει γιατί στην Ελλάδα ευδοκιμούν τα γίδια με μνήμη χρυσόψαρου...

Ο Γιώργος σε ρόλο “μεγάλου τραγουδιστή” για το Μνημόνιο
Στο ιστορικό μυθιστόρημα της Ελλάδας και της διαδοχής των πολιτικών γενεών, από τον Εμφύλιο Πόλεμο και εντεύθεν, είναι εύλογο ότι ο Οίκος των Παπανδρέου διεκδικεί πλεόνασμα παρεμβατικού αυτοπροσδιορισμού, όχι απαραιτήτως και όχι μόνο στον χώρο της Κεντροαριστεράς. Τρεις γενιές Παπανδρέου κυβέρνησαν την Ελλάδα. Έχουν λοιπόν εκ των πραγμάτων μερίδιο στην τελική ......

Καραμανλής: «Καλή τύχη» Γιάννη

«Καλή τύχη» στην υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ευχήθηκε ο Κώστας Καραμανλής στον Γιάννη Ιωαννίδη, σε συνάντηση που είχαν, σήμερα, στην Αθήνα.

Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα, καθώς οι δύο άνδρες συνδέονται με μακρά φιλία, ενώ ο κ. Καραμανλής ήταν αυτός που έβαλε στην πολιτική τον κ. Ιωαννίδη, λίγο πριν από τις εκλογές του 2004.

Σήμερα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης έχει συναντήσεις με στελέχη της Ν.Δ., περιφερειακούς συμβούλους και εκπροσώπους φορέων στη Θεσσαλονίκη.

O Κουτσογιαννακόπουλος η Ραχήλ τα αμυγδαλάκια και η πρόταση γάμου


Αυτός ο βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ κ. Κ. Κουτσογιαννακόπουλος φαίνεται ότι όταν συναντάται με τη βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κυρία Ραχήλ Μακρή κάτι παθαίνει. Πώς μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το γεγονός ότι τις προάλλες στα διαλείμματα ενός τηλεοπτικού πάνελ της έδινε κάτω από το τραπέζι…

Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ με ΜΚΟ που καταγγέλλει η Κανέλλη-Στη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ αναρτήθηκε η απάντησή του!

Το θέμα έχει προκαλέσει σάλο και είναι ενδεικτικό ότι ο εμπλεκόμενος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Λιάπης, εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη κεντρική ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ και «απειλεί» με ....

«Ημέρες Απασχόλησης» - παροχή συμβουλευτικής σε νέους για θέματα εργασίας


Στο πλαίσιο της καμπάνιας «Δούλεψέ το!» με θέμα την ενίσχυση της απασχόλησης των νέων και την είσοδό τους στην αγορά εργασίας, διοργανώνουμε τις «Ημέρες Απασχόλησης». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του The Cube Athens, Startup And Innovation Space (Πλατεία Κάνιγγος, Κλεισάβης 8, Αθήνα) το Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11.00.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει θεματικές παρουσιάσεις και συμβουλευτικές κατευθύνσεις πάνω σε θέματα εργασίας. Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν από εξειδικευμένους συμβούλους σε θέματα εργασίας. Συγκεκριμένα:
• 11:00-12:00: Εργαστήρι παρουσίασης επαγγελματικών πιστοποιήσεων.
• 12:00-13:00: Briefing Επιχειρηματικότητας από ειδικούς για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων και τη χρηματοδότηση καινοτόμων ιδεών.

"Έφυγε" o Σάκης Μπουλάς μετά από άνιση μάχη με την επάρατο νόσο

Εφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος τραγουδιστής και ηθοποιός, Σάκης Μπουλάς, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα έδινε μάχη με την επάρατη νόσο.
Ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.
Ο Σάκης Μπουλάς γεννήθηκε στο Κιλκίς, στις 11 Μαρτίου 1954 αλλά η καταγωγή του είναι από τον Πειραιά όπου και μεγάλωσε.
Όταν ήταν μικρός, οι γονείς του τον παρότρυναν να γίνει δικηγόρος λόγω....

Σε τρεις άξονες οι πολιτικές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου



Ομιλία Χαράλαμπου Κόκκινου στην Ημερίδα της Π.Ν.Α. για το ΕΣΠΑ ΙΙ 2014-2020 και το Περιφερειακό Χωροταξικό Πλαίσιο Ν. Αιγαίου στην Ρόδο 18/2/2014

Οι πολιτικές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου πρέπει να έχουν προτεραιότητα:
• τον άνθρωπο
• τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής
• το σεβασμό στο περιβάλλον
Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου και του Περιφερειακού Συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» κ. Χαράλαμπος Κόκκινος συμμετείχε στην ημερίδα που διοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο στις 18/2/2014 παρουσία, Δημάρχων, εκπροσώπων φορέων των νησιών μας και των Επιμελητηρίων των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.
Ο κ. Κόκκινος στην τοποθέτησή του για τα θέματα του ΕΣΠΑΙΙ 2014-2020 και για το....

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου

Του Καθηγητή Γιάννη Λογαρά

Εντυπωσιακό πολιτιστικό γεγονός αποτέλεσε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 το  πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Στοάς του Βιβλίου της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας στο κέντρο της Αθήνας.
Μετά από......

Πρόσκληση της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας για συμμετοχής σε εσπερίδα ψυχικής υγείας