slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μήνυμα Βαγγέλη Μεϊμαράκη προς τους Νεοδημοκράτες ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στις 20 Δεκεμβρίου


Σε χθεσινό μήνυμά του προς τους νεοδημοκράτες ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις 20 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αναφέρει:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Τηλεοπτικού Σταθμού Σαντορίνης VOLCANO TV (11/12/15)

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΡΙΖΑ. • ΠΡΩΤΗΣ ΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑ 46%.

Για πρώτη φορά ΣΥΡΙΖΑ.
• Για πρώτη φορά Αριστερά…
• Για πρώτη φορά:
- μπήκε Δεκέμβριος για να δοθεί στους αγρότες η πρώτη δόση της Ενιαίας Ενίσχυσης.!!
- η πρώτη δόση καταβολής της Ενιαίας Ενίσχυσης περιορίστηκε μόλις στο 54% του συνόλου των δικαιωμάτων.
- έχουν μείνει απλήρωτοι 112.000 παραγωγοί πολλοί εκ των οποίων είναι νέοι γεωργοί και κτηνοτρόφοι με αξιόλογες αγροτικές εκμεταλλεύσεις.
- κτηνοτρόφοι της εντατικής κτηνοτροφίας και αυτοί που μεταβίβασαν δικαιώματα μένουν εκτός πληρωμής.
- η εξόφληση του συνολικού ποσού θα πραγματοποιηθεί το Πάσχα.
• Λόγω του Κοινοτικού Κανονισμού (1748/2015) για πρώτη φορά θα μπορούσαν να

Τα παραλειπόμενα μιας χρονιάς.


Άρθρο του Θανάση Παπαμιχαήλ – Επικοινωνιολόγου
  
Περασμένα αλλά όχι ξεχασμένα θα μείνουν όλα όσα έγιναν τη χρονιά που μας πέρασε και έγιναν πάρα πολλά και στην πολιτική και στην οικονομία και στην κοινωνία.

Στην πολιτική είχαμε πρώτη φορά αλλά και δεύτερη αριστερά στο τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας. Είχαμε δημοψήφισμα στο οποίο οι κάλπες «γέννησαν» ΟΧΙ, αλλά στο νεογέννητο δόθηκε το όνομα ΝΑΙ. Είχαμε capital controls των τραπεζών μετά από ένα ευχάριστο chicken game. Είχαμε μειώσεις μισθών, συντάξεων αλλά και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την τιμή των «συνδικαλιστικών» όπλων. Είχαμε ακόμη και τρίτο επάρατο μνημόνιο. Είχαμε και τι δεν είχαμε από την κυβέρνηση της πρώτης και της δεύτερης φοράς αριστεράς και δυστυχώς δεν έχει τελειώσει ακόμη ο χρόνος για να δούμε τι άλλο θα μας επιφυλάξει!

Το αυρινο Πρόγραμμα του Τηλεοπτικού Σταθμού Σαντορίνης VOLCANO TV (10/12/15)


Ημερήσιο Πρόγραμμα Τηλεοπτικού Σταθμού Σαντορίνης VOLCANO TV







Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής: Πολύ μικρό το όφελος από την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά

 
Πολύ μικρό σε σχέση με την αναστάτωση που δημιουργεί η εφαρμογή του είναι το όφελος στα έσοδα από την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου, διαπιστώνει έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή.

Η έκθεση προτείνει τη διευρυμένη χρήση πλαστικού χρήματος στις συναλλαγές ως μέσου για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και την αύξηση των εσόδων. Εκτιμάται ότι το μέτρο αυτό θα μπορούσε να αποφέρει έσοδα 2 δισ. ευρώ από ΦΠΑ στα ταμεία του κράτους.

ΜΠΑ ΚΥΡΙΕ ΑΓΙΕ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΞΥΝΙΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Απίστευτο παραλήρημα Αμβρόσιου κατά των ομοφυλόφιλων: Οπου τους συναντάτε, φτύστε τους


Μία απίστευτη επίθεση κατά των ομοφυλόφιλων, αλλά και των βουλευτών που τάσσονται υπέρ τους συμφώνου συμβίωσης, εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος.

Σε ανάρτηση στο προσωπικό του blog παρακινεί μάλιστα τον κόσμο όπου συναντά τους παραπάνω, να τους φτύνει, προτροπή που είναι και ο τίτλος του κειμένου!

Ο μητροπολίτης καταγγέλλει- χωρίς να την κανοτονομάζει- την Αννα Βαγενά, καθώς η