slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νάξος:η φωτιά κρατάει έως τώρα

 Πάρα την άμεση ολονυκτία κινητοποίηση του συνόλου των πυροσβεστικών δυνάμεων η μάχη για τον έλεγχο και των δυο πυρκαγιών  φωτιάς κρατάει έως   τώρα …Και ελπίδα όλων είναι να υπάρξει έλεγχος ττωρων πύρινων μετώπων γιατί με βάση την πρόβλεψη της ΕΜΥ από τα ξημερώματα ο καιρός ανεβαίνει, θα φτάσει ακόμη και

Fwd: Δήλωση Μανώλη Κεφαλογιάννη για το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξελλες.

Δήλωση Μανώλη Κεφαλογιάννη για το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες 

Για τις «τυφλές» βάρβαρες επιθέσεις με τα αθώα πάλι θύματα στην καρδιά Δημοκρατικής Ευρώπης, στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες δεν αρκεί απλά η απόλυτη λεκτική  καταδίκη της τρομοκρατίας.
Επιβάλλεται, μία συντονισμένη διεθνής δράση που θα επιφέρει  καίριο και αποφασιστικό χτύπημα που θα εξαλείψει τη φρικαλεότητα της τρομοκρατίας.
Η σκέψη μας είναι δίπλα στα αθώα θύματα των τρομοκρατών, δίπλα στο βελγικό λαό που σήμερα πενθεί. Δίπλα σε όλους αυτούς που ζουν στις Βρυξέλλες που σήμερα δοκιμάζονται.


Η ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΓΑΪΔΑΡΩΝ

Αναδημοσίευση από το ιστολόγιο του κ. Δημήτρη Καραβασίλη
Μια μέρα εμφανίστηκε σε ένα χωριό ένας άνδρας με γραβάτα. Ανέβηκε σε ένα παγκάκι και φώναξε σε όλο τον τοπικό πληθυσμό ότι θα αγόραζε όλα τα γαϊδούρια που θα του πήγαιναν, έναντι 100 ευρώ και μάλιστα μετρητά.
Οι ντόπιοι το βρήκαν λίγο περίεργο, αλλά η τιμή ήταν πολύ καλή και όσοι προχώρησαν στην πώληση γύρισαν σπίτι με το τσαντάκι γεμάτο και το χαμόγελο στα χείλη.
Ο άνδρας με τη γραβάτα επέστρεψε την επόμενη μέρα και πρόσφερε 150 ευρώ για κάθε απούλητο γάιδαρο, κι έτσι οι περισσότεροι κάτοικοι πούλησαν τα ζώα τους. Τις επόμενες ημέρες προσέφερε

Απολογιστικό κ Ευχαριστήριο μήνυμα προέδρου ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων με αφορμή τη λήξη της θητείας του

Όταν το 2010 για πρώτη φορά μία παρέα νέων ανθρώπων συστηθήκαμε στα κοινά τoυ νομού,στήνοντας από το μηδέν την ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων και ξεκινόντας τότε να την υπηρετώ από τη θέση του αντιπροέδρου,δώσαμε την υπόσχεση πως οι νέοι των κυκλάδων έχουν φωνή και ήρθε ή ώρα να ακουστεί.
Τρία χρόνια αργότερα το 2013 , αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του προέδρου της Νομαρχιακής επιτροπής,ανανεώσαμε την υπόσχεση με όλους εσάς δεσμευόμενοι πως ήρθε η ώρα η φωνή των νέων να γίνει πράξη.

Νίκησε ο αθλητισμός (video)

Ενημερώσου Δώσε Ελπίδα ΚΥΡΙΑΚΗ 27/3 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΔΩΝ!

Σε εξέλιξη οι δυο φωτιες στην Ορεινή Νάξο

Ήταν λίγο  μετά τις 19:00 το απόγευμα όταν και ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία πως κοντά στα νταμάρια του Κυνιδάρου  ξέσπασε φωτιά οι άνδρες του Πυροσβεστικού  κλιμακίου με δύο οχήματα  κινήθηκαν άμεσα  για τον έλεγχο και κατάσβεσή της φωτιάς.
Δύο περίπου ώρες αργότερα, είχαμε και