slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γενική Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Θήρας για ανάδειξη αντιπροσώπων και Γραμματείας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με στόχο τη διαμόρφωση ενός νέου μαζικού πολιτικού φορέα που θα ανατρέψει τις δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού και των μνημονίων ο ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο ξεκινάει τη διαδικασία ανάδειξης αντιπροσώπων για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Αθήνας.
Στο πλαίσιο αυτό η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στη Σαντορίνη καλεί τα μέλη και τους.........

Μιλάμε ότι ο άνθρωπος είναι αλλού...


Φαίνεται από το βλέμα του ότι έχει σαλτάρει και είναι έτοιμος να πηδήξει τη μάντρα! Κάτι σαν τον Μητσάρα του Πανιωνίου θυμίζει από τότε που τον σούταρε ο Κοντομηνάς από τον ALPHA
Μιλάμε για τον συκοφάντη (με δικαστική απόφαση)...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ. ΤΗΝΟΥ          Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, ΣΑΣ ΚΑΛΩ να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα την 26η Νοεμβρίου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.30 μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης, στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διατάξεως:

ΝΔ για μικροομολογιούχους: Οι τραμπουκισμοί των λίγων εκθέτουν τους πολλούς (βίντεο από την εισβολή)


[Έπρεπε να μπουκάρουν στα γραφεία της ΝΔ οι ΣΥΡΙΖΑίοι -σημειώστε ότι ο Σύλλογος των μικομολογιούχων δεν συμμετέχει στις κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών που οργανώνονται από ΣΥΡΙΖΑίους- για να βγάλει ανακοίνωση η ΝΔ... αλλιώς κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου]

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την εισβολή των μικροομολογιούχων στα γραφεία του κόμματος και το χαμό που επικράτησε τονίζοντας ότι κατανοεί τον κόσμο, αλλά αποδοκιμάζει τις ακρότητες.


«Οι τραμπουκισμοί των λίγων εκθέτουν τους πολλούς», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ, με αφορμή ενέργειες μερίδας ομολογιούχων που εισέβαλαν το πρωί στα γραφεία του κόμματος.

«Η ΝΔ κατανοεί τον κόσμο που υπέστη -όπως οι ομολογιούχοι- άδικες θυσίες και δεν εγκαταλείπει τη δέσμευσή της να κάνει ό,τι μπορεί, μόλις η χώρα καταφέρει να σταθεί στα πόδια της», καταλήγει το κείμενο.


Εισβολή ομολογιούχων στα γραφεία της Ν.Δ από fon1972
 μ.μ.

Να συνεχιστεί ο τριμερής κοινωνικός διάλογος που ξεκίνησε τον Ιούλιο ζητά ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης


Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης με επιστολή που απέστειλε στις 22 Νοεμβρίου 2012, κάλεσε τους προέδρους των οργανώσεων των κοινωνικών εταίρων (ΓΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΣΕΒ), να συνεχιστεί ο τριμερής κοινωνικός διάλογος που ξεκίνησε τον Ιούλιο. Στην επόμενη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 10.30 στο υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας (Σταδίου 29) η θεματολογία περιλαμβάνει: α) την οριστικοποίηση των δράσεων στο πλαίσιο του Εθνικού Συμφώνου Δράσης για την απασχόληση 
των νέων. β) τις ρυθμίσεις για την οργανωτική ενσωμάτωση μέρους των σημαντικών κοινωνικών δραστηριοτήτων των καταργηθέντων Οργανισμών Εργατικής Εστίας και Κατοικίας στον ΟΑΕΔ. γ) την ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων για την αποκατάσταση της νομιμότητας στην αγορά εργασίας. δ) την έναρξη του έργου της Απλοποίησης της Εργατικής Νομοθεσίας. Όπως δήλωσε, ο υπουργός Εργασίας: «Η ανάγκη για νέες κοινωνικές συμφωνίες που θα δώσουν ώθηση στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση της οικονομίας και θα στηρίξουν τις απαραίτητες δράσεις για τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής, είναι σήμερα περισσότερο κρίσιμη από ποτέ. Ξεκινούμε μια νέα φάση του τριμερούς κοινωνικού διαλόγου, η οποία θα επικεντρωθεί σε επείγοντα και ώριμα για αποφάσεις ζητήματα, προκειμένου να υλοποιηθούν συγκεκριμένες ενέργειες και πρωτοβουλίες για την υποστήριξη των ανέργων και την τόνωση της απασχόλησης».

ΝΤΡΟΠΗ : Τσιρίζουν στην ΟΛΜΕ:Να μην παραδοθούν λίστες εκπαιδευτικών με πειθαρχικά παραπτώματα


Να μην παραδώσουν στο υπουργείο Παιδείας «λίστα» με τους εκπαιδευτικούς που έχουν πειθαρχικά παραπτώματα για να τεθούν σε αργία, καλεί τους προϊσταμένους Εκπαίδευσης το ΔΣ της ΟΛΜΕ.


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΟΛΜΕ, «με την εγκύκλιο του υπουργείου γίνεται απόπειρα κατάλυσης κάθε έννοιας δημοκρατικής νομιμότητας στη διοίκηση της εκπαίδευσης, καθώς στην ουσία επιχειρείται η στέρηση του πολίτη- εκπαιδευτικού από τον φυσικό του δικαστή». Και προσθέτει ότι με την προαναφερόμενη εγκύκλιο ζητείται η αποστολή μιας λίστας «προγραφών» με ονόματα εκπαιδευτικών, οι οποίοι χωρίς άλλη περαιτέρω διαδικασία- πέραν της αναφερόμενης στην εγκύκλιο «διαπιστωτικής πράξης του οικείου οργάνου»- θα τίθενται αμέσως σε καθεστώς αυτοδίκαιης αργίας.

Οι «προγεγραμμένοι» εκπαιδευτικοί δεν θα είναι μόνο εκείνοι, στους οποίους έχουν επιβληθεί ποινές οριστικής ή προσωρινής παύσης για τα πειθαρχικά παραπτώματα που αναφέρονται στο κείμενο του νόμου και της εγκυκλίου, αλλά και εκείνοι, των οποίων οι υποθέσεις εκκρεμούν, σημειώνεται. Με τον τρόπο αυτόν επιβάλλεται ποινή πριν από την οριστική καταδίκη και, επομένως, παραβιάζεται κατάφωρα το «τεκμήριο αθωότητας», η θεμελιώδης ποινική αρχή που κατοχυρώνεται τόσο από το εσωτερικό δίκαιο (με την αυξημένη συνταγματική ισχύ του αρθρ. 28 παρ. 2 του Συντάγματος), όσο και από το κοινοτικό δίκαιο.

Όπως αναφέρει η ΟΛΜΕ, οι δημόσιοι υπάλληλοι, επομένως και οι εκπαιδευτικοί, θέλουν να είναι, πλέον, όμηροι της διοίκησης και του αυταρχικού κράτους, αφού, θα επικρεμάται πάνω από το κεφάλι τους η δαμόκλειος σπάθη της απόλυσης γενικά και ειδικά της «αργίας» και της «δυνητικής αργίας» σε περίπτωση «πειθαρχικής ποινής». Η ΟΛΜΕ θεωρεί ότι με τον τρόπο αυτόν, δηλαδή με «όχημα» τα πειθαρχικά παραπτώματα, θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου για απολύσεις στην εκπαίδευση. Τέλος, ζητεί από το υπουργείο Παιδείας να αποσύρει την εν λόγω εγκύκλιο.

Σύλληψη ενός (1) ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Νάξο

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Στις 22-11-2012 το απόγευμα συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 43χρονος ημεδαπός, γιατί στο πλαίσιο διερεύνησης τροχαίου ατυχήματος υλικών ζημιών διαπιστώθηκε, με ειδική συσκευή
αλκοολομέτρησης, ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Ερμηνευτική εγκύκλιος Υπουργείου Εργασίας για τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις

Η ερμηνευτική εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλειας και Πρόνοιας για τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις που περιλαμβάνονται στο νόμο 4093/2012 έχει αναρτηθεί στο site της Διαύγεια  (http://diavgeia.gov.gr) καθώς και στο site του υπουργείου (http://www.ypakp.gr).

«Κάλεσμα στην ανοιχτή συνέλευση, Σάββατο 24 Νοεμβρίου, 7.00 μμ»

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μήλου προσκαλεί όλες και όλους τους φίλους και τα μέλη του στην ανοιχτή συνέλευση που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 07.00 μ.μ. στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου.
Εισηγητής θα είναι: Νίκος Συρμαλένιος, βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
Θέματα της ανοιχτής συνέλευσης θα είναι:
·         Οι πολιτικές εξελίξεις και  η παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
·         Η συγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ σε ενιαίο  πολιτικό φορέα (συζήτηση επί του σχεδίου διακήρυξης και του σχεδίου αρχών λειτουργίας)
·         Εκλογή αντιπροσώπων για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΣΥΡΟΥ ΠΑΡΟΝΑΞIΑΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ 
ΣΥΡΟΥ & ΠΑΡΟΝΑΞIΑΣ 
H ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΥΕΙ ΜΕΧΡΙ 31-12-12
Η Ευρωπαϊκή Πίστη λαμβάνοντας υπόψιν την ....

Απέρριψε την απόφαση τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων η Α.Δ.Α.

Στοπ στην  παραχώρηση  χώρου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στην κεντρική πλατεία της παραλίας είπε με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.  Ακυρώνοντας τη σχετική απόφαση που είχε λάβει κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Νάξου.

Άδωνις Γεωργιάδης: Αν ήμουν υπουργός θα έδιωχνα τους απείθαρχους δημάρχους


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΕπίθεση κατά των δημάρχων που αρνούνται να στείλουν τις λίστες υπαλλήλων προς διαθεσιμότητα εξαπέλυσε... ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Βήμα Fm.

«Οι δήμαρχοι δεν είναι ανεξάρτητες αρχές. Λειτουργούν στην κατά νόμο συντεταγμένη πολιτεία της χώρας και η ευθύνη διακυβερνήσεως της χώρας είναι στην κυβέρνηση και η ευθύνη της νομοθετικής πρωτοβουλίας είναι στη Βουλή.

Είναι υποχρεωμένοι να τηρούν όλους τους νόμους, είτε τους αρέσουν είτε όχι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αν ήμουν υπουργός, θα κινούσα διαδικασία εκπτώσεως του δημάρχου που δεν έστελνε τη λίστα από το αξίωμα. Ο δήμαρχος είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει τους νόμους της Βουλής, καθώς είναι εκλεγμένος κατά νόμο και όχι υπεράνω του νόμου. Δημοκρατία δεν σημαίνει κάνω ό,τι γουστάρω, σημαίνει υπακούω στους νόμους» είπε ακόμα.

«Αν θέλουμε να φτιάξουμε τη χώρα μας, να την κάνουμε σοβαρό κράτος. Τα σοβαρά κράτη δεν έχουν ούτε αντάρτες ούτε λαϊκιστές ούτε "εγώ δεν διώχνω, γιατί είμαι το καλό παιδί και θα τα φορτώσω στην κυβέρνηση". Ας μη ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι αυτή τη στιγμή είναι ρουσφέτια των εκάστοτε δημάρχων» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.
moneypost.gr

Κοινοβουλευτική Δράση απο τον Παναγιώτη Ρήγα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ την στελέχωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων
την κάλυψη λειτουργικών εξόδων αφαλατώσεων
τα Εξεταστικά Κέντρα Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ) την χρηματοδότηση από τους δήμους αστικών μη....

Δυνατή δοκιμασία με Ηλυσιακό

Μετά  την  εντυπωσιακή  εμφάνιση και την  μεγάλη νίκη κόντρα στον ΖΑΟΝ η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ταξιδεύει στην Αθήνα όπου την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 19.00 θα αντιμετωπίσει    τον Ηλυσιακό.  Η αναμέτρηση  παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς  και  οι δυο αντίπαλοι προέρχονται από επιτυχημένα αποτελέσματα και θέλουν να συνεχίσουν με νίκη την προσπάθεια τους  στο κυνήγι της πρώτης θέσης  στον 1ο όμιλο της Α2.
   Οι φίλαθλοι του Πανναξιακού  που ζουν  στην Αθήνα καλούνται να δώσουν για άλλη μια φορά βροντερό παρών  στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα μας.
Το γήπεδο βρίσκεται στην     οδό Ταξίλου 42, στου Ζωγράφου (βλ.   ΧΑΡΤΗΣ )

Οι άνεργοι του ιδιωτικού τομέα μην ξαχάσουν να στηρίξουν τα κόμματα που μάχονται για να μην απολυθεί ούτε ένας απ' το δημόσιο

Να μήν ξεχάσουν να στηρίξουν τα κόμματα που δίνουν τον "Υπερ Πάντων Αγώνα" για να μήν απολυθεί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από τους διορισμένους του δημόσιου τομέα...


Να μήν ξεχάσουν επίσης να ευχαριστήσουν...
 
Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com


Reuters: Επιστροφή κερδών της ΕΚΤ για μείωση του ελληνικού χρέους

Έχοντας ως στόχο να καταστεί βιώσιμο το ελληνικό χρέος, οι διεθνείς δανειστές εξετάζουν την επιστροφή κερδών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ύψους 9 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με πηγή του υπουργείου Οικονομικών την οποία επικαλείται το Reuters, εξετάζεται επίσης η μείωση των επιτοκίων, η επιμήκυνση της λήξης των δανείων και η επαναγορά χρέους 10 δισ. ευρώ από την κυβέρνηση, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Το υπουργείο Οικονομικών φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για επαναγορά του χρέους, που θα ολοκληρωθεί έως τα τέλη του έτους εφόσον εγκριθεί από το Eurogroup.

Σε Ράδιο- ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψαν την ΕΡΑ!

Το χθεσινό Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΑ Κοζάνης:
Πρώτη είδηση: η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για το Γιουρογκρουπ.
Δεύτερη είδηση:
η επίσκεψη Τσίπρα στην Ισπανία.
Τρίτη Είδηση: η συνέντευξη Τύπου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη.
Τέταρτη Είδηση: η επίσκεψη του ίδιου στελέχους στο σωματείο "Σπάρτακος"

Οι άνθρωποι δεν ντρέπονται καθόλου...
Αλήθεια, δεν υπάρχει κανείς να επιβάλει τη σοβαρότητα και τη δημοσιογραφική δεοντολογία;

http://taxalia.blogspot.com/2012/11/blog-post_5517.html

Ομολογιούχοι μπούκαραν στα γραφεία της ΝΔ... [Η είδηση είναι ότι βρήκαν μέσα "υπαλλήλους"!!] (βίντεο)


Ε, τους αλήτες! Διέκοψαν τον αγώνα των "υπαλλήλων" της ΝΔ... στο Facebook...

Από νωρίς το πρωί ομολογιούχοι έδωσαν ραντεβού έξω από τα γραφεία της ΝΔ, επί της λεωφόρου Συγγρού, για να διαμαρτυρηθούν. Λίγα λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι...

Λεβεντομαλάκ@@ κατ' αξαίρεση για την πολιτική: Θα δεχθούμε ψήφο ανοχής από τον Καμμένο-Στον ΣΥΡΙΖΑ έρχονται και λαμόγια του ΠΑΣΟΚ

Η φράση του Πέτρου Τατσόπουλου «έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και κάποιοι φασίστες με φωνάζουν αδελφή»... σκέπασε τις πολιτικές δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου. Δηλώσεις εξίσου αποκαλυπτικές καθώς ο κατά δήλωσή του- συνεργαζόμενος και όχι ενταγμένος στο ΣΥΡΙΖΑ συγγραφέας λέει πολλά για τις επερχόμενες πολιτικές εξελίξεις.

Βραδυφλεγής βόμβα η Κ.Ο. των ΑΕροψεκασμένων για την προσέγγιση με τον ΣΥΡΙΖΑ


Όσο εντείνονται οι δηλώσεις συνεργασίας τόσο αυξάνεται η μουρμούρα από βουλευτές που προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία και έχουν μεγαλώσει με τα ιδανικά της δεξιάς παράταξης και βλέπουν ότι οι "παρείσακτοι" επιδιώκουν συνεργασία με Τατσόπουλο, Κωνσταντοπούλου και τον.....

690 οι αυτοκτονίες φέτος και όχι 2.000-3.000 και 4.000 που λένε όσοι τις καπηλεύονται χωρίς στοιχεία...


[Και δεν οφείλονται αποκλειστικά στη φτώχεια όπως ξανάπαμε, γιατί τότε στη Σομαλία θα είχαν αυτοκτονήσει όλοι...]

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει συλλέξει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, τα περιστατικά αυτοκτονιών ανήλθαν σε 677 το 2009, σε 830 το 2010, σε 927 το 2011 και σε 690 έως την 23η Αυγούστου του 2012.

Kωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΟΚ): Προτείνω για υπουργό τον Πέτρο - Στο Eurogroup θα τα γ... όλα!


Με χιουμοριστικό αλλά ταυτόχρονα  καυστικό τρόπο σχολίασε στο Twitter ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τη δήλωση του συναδέλφου του από το ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου, «έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα».

«Προτείνω για υπουργό Οικονομικών τον κ. Πέτρο... Στο Eurogroup  θα τα γ......

ΣΟΚ! Σε πλήρη αναντιστοιχία με τα ποσοστά τους η παρουσία κομμάτων στην ΤV!!! Η μόνη αδικημένη, η ΝΔ!!


Τα στατιστικά στοιχεία μετρήσεων  για την αναλογικότητα προβολής των θέσεων των κομμάτων σε τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, καθώς και της παρουσίας εκπροσώπων τους σε τηλεοπτικές εκπομπές πολιτικού διαλόγου επικαλούνται τα παπαγλαράκια των διαπλεκόμενων δημοσιογραφικών blogs, για να "δικαιώσουν" το διάβημα διαμαρτυρίας που υπέβαλλε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης το κόμμα των ΑΕ Π. Καμμένου ...
Η συνέχεια και γιατί είναι αδικημένη η ΝΔ, στο antilogos-gr.blogspot.com

Σώτη Τριανταφύλλου: Να πάψει να γιορτάζεται το Πολυτεχνείο γιατί ταυτίζεται με την τυραννική παρουσία της αριστεράς που, μέσω των επετείων

Αλλη μια παρέμβαση της γνωστής αρθρογράφου και συγγραφέα που αναμένεται να συζητηθεί και να προκαλέσει αντιδράσεις των αριστερών, καθώς επιχειρηματολογεί για τους λόγους για τους οποίους η ίδια θεωρεί ότι ο εορτασμός της ιστορικής μνήμης του Πολυτεχνείου δεν έχει πλέον θέση στην ελληνική κοινωνία καθώς διχάζει, έχει χάσει το νόημά του, και καπηλεύεται από την αριστερά για ότι λάχει...

Δεν έχει τέλος ο κατήφορος: Ο κυκλοθυμικός που κάνει τον υπ. Δικαιοσύνης αντάλλαξε απόψεις με τους εκτελεστές της 17 Νοέμβρη...


Τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, την ειδική πτέρυγα όπου κρατούνται τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», τις γυναικείες φυλακές στον Ελαιώνα Θηβών και το Κέντρο Αποκατάστασης Τοξικομανών Κρατουμένων επισκέφθηκε ο υπουργός και Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης κατά την επίσκεψή του στον Κορυδαλλό συνομίλησε και με τρία μέλη της «17 Νοέμβρη», τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, Δημήτρη Κουφοντίνα και Βασίλη Τζωρτζάτο.

Κατά την επίσκεψή του στους ....

e-Επιλογές της 22/11/2012