slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Ομπάμα… τρολάρει τον Βαρουφάκη-Η ατάκα που έκανε το κοινό να ξεσπάσει σε γέλια!


ΤΟΝ  «ΠΗΡΑΝ» ΣΤΟ ΨΙΛΟ ΤΟΝ Κ. ΠΡΟΦΕΣΟΡΑ...ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ «ΠΑΡΟΥΝ» ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ...

Το αβίαστο γέλιο 250 παρισταμένων προκάλεσε ο Μπάρακ Ομπάμα, αναφερόμενος στο Γιάνη Βαρουφάκη. Στην εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνικής Ανεξαρτησίας της Ελλάδας, η οποία διεξάγεται κάθε χρόνο στο Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, χαμογελώντας ανακοίνωσε την παρουσία εκεί του Έλληνα υπουργού Οικονομικών –αφού προσπάθησε πολύ για να προφέρει το όνομά του- λέγοντας παράλληλα πως «ήρθε και μας έφερε λεφτά». 

ΠΑΣΟΚ: Άτυπο σημείωμα για τη συνάντηση Τσίπρα και Παπανδρέου


Τι λένε στο ΠΑΣΟΚ για τη συνάντηση του Γ. Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα

Αν και προσπαθούν να μην δείξουν την ενόχληση τους, είναι σαφές ότι στο ΠΑΣΟΚ ενοχλήθηκαν απο τη συνάντηση του Γ. Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου μια συνάντηση που διήρκησε πάνω απο δύο ώρες. Διαβάστε το άτυπο σημείωμα του ΠΑΣΟΚ για τη συνάντηση Τσίπρα και Παπανδρέου.

Αλλάζει τελείως το σκηνικό στις ελληνικές παραλίες - Τέλος σε ξαπλώστρες και τραπεζάκια πάνω στο κύμα!

Με τη νέα ΚΥΑ, οι ενοικιαζόμενες ξαπλώστρες θα πρέπει να απέχουν τουλάχιστον 5 μέτρα από το κύμα, αφήνοντας ελεύθερο χώρο για όλους.

Η πολυαναμενόμενη απόφαση υπεγράφη την προηγούμενη εβδομάδα και, αντίθετα με τις προηγούμενες, θα έχει διάρκεια ζωής 2 ετών, δίνοντας για πρώτη φορά στους δήμους το δικαίωμα να συνάψουν διετείς συμβάσεις μίσθωσης παραλιών. 

Η απόφαση ορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες μπορεί να μισθωθούν τμήματα παραλιών σε δήμους ή ιδιώτες για την τοποθέτηση εγκαταστάσεων εξυπηρέτησης λουομένων (λ.χ. ξαπλώστρες με ομπρέλες), θαλάσσιες δραστηριότητες και καντίνες. Η νέα απόφαση περιέχει κάποιες σημαντικές διαφοροποιήσεις, που είναι καλό να γνωρίζει το κοινό: