slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απάντηση στο “υπόμνημα” της Τρόϊκα: στείλτε το στην … Αφρική


Ας δούμε εδώ βήμα – βήμα τις απαιτήσεις – σοκ των δανειστών:
Απολύσεις στο στενό δημόσιο με έμφαση στους τομείς άμυνας και υγείας
Οι δανειστές έχουν εντοπίσει το πρόβλημα ενός υπερτραφούς δημόσιου τομέα με ανυπέρβλητα προβλήματα δυσλειτουργίας και γραφειοκρατίας.  Μια ριζική αναμόρφωση θα χρειαζόταν πολύ χρόνο, που δεν υπάρχει.  Ελπίζουν ότι με τις άμεσες απολύσεις παράλληλα και με τις μειώσεις μισθών, θα δοθεί μια ανάσα στο πρόβλημα των δαπανών, άρα και στο έλλειμμα.
Αντίλογος:  Όλοι γνωρίζουμε τις αδυναμίες του δημοσίου τομέα και όλοι επιθυμούμε να γίνει μικρότερος, σύγχρονος και λειτουργικός.  Όμως οι άμεσες απολύσεις είναι μεγάλο ρίσκο, καθώς θα επιτείνουν πολύ συγκεκριμένα προβλήματα, όπως τα έσοδα και η εξυπηρέτηση δανειακών υποχρεώσεων, συνεπώς θα επιτείνουν την ύφεση.
1.     Μείωση των επικουρικών συντάξεων
Οι δανειστές προσπαθούν να τετραγωνίσουν τον κύκλο, καθώς καλούνται με δυναμικό τρόπο να μηδενίσουν ένα έλλειμμα 22 δις.  Το μέτρο αυτό έχει τιμωρητικό χαρακτήρα (θεωρώντας ότι οι Έλληνες πήραν μεγάλες συντάξεις πολύ νέοι), αλλά και πρακτικό (ταμειακό) χαρακτήρα.  Καθώς μετά το PSI και τη νέα δανειακή η κυβέρνηση θα πρέπει να πληρώνει τις υποχρεώσεις τηςαποκλειστικά και μόνο από τα έσοδά της, θα πρέπει οι κάθε λογής δαπάνες να συμπιεστούν.  Αν δεν μειωθούν οι συντάξεις, υπάρχει ο κίνδυνος να μη μπορούν να πληρωθούνκαθόλου συντάξεις.....

Υπέρμαχος του ΠΑΣΟΚ ο Στάθης Αγγελής

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, σε συζήτηση εκτός ημερήσιας θέματος σχετικά με τον «Καλλικράτη», ο αντιδήμαρχος Απόστολος Ψαρράς ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος νόμος δεν ερμηνεύεται με ευκρίνεια γιατί «είναι γραμμένος στα πασοκικά, αφού, ως γνωστόν, μετά το 1982 στην Ελλάδα υπάρχουν δύο γλώσσες, τα ελληνικά και τα πασοκικά». Άμεση ήταν η αντίδραση του Γιώργου Καραμανή και του Νίκου Μαράκη, οι οποίοι επιτέθηκαν φραστικά στον Απόστολο Ψαρρά και κάλεσαν τα υπόλοιπα μέλη της «Συμπαράταξης» να αποχωρήσουν από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην λεκτική επίθεση του Απόστολου στο κόμμα που τους στήριξε προεκλογικά. Ως εδώ καλά. Εντύπωση, όμως, προκαλεί το γεγονός ότι την.....

Διαβάστε όλο το μνημόνιο 2 που πρέπει να υπογράψουν τα κόμματα...

Τα θέλει όλα σε ένα πακέτο και τα θέλει τώρα, καθώς τα συνδέει με την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης. Ο λόγος για την τρόικα και τις απαιτήσεις της, όπως τις αντίκρισαν χθες σε ένα δεκασέλιδο κείμενο που τους μοιράστηκε οι υπουργοί που μετείχαν στο 'μίνι υπουργικό' υπό τον Λουκά Παπαδήμο, ενώ έχουν στη διάθεσή τους και οι αρχηγοί των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, ενόψει της νέας σύσκεψής τους υπό τον πρωθυπουργό, πιθανότατα το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με όσα φέρνει στο φως το έγγραφο-ντοκουμέντο

Κατάθεση Αναφοράς από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτα, του Ψηφίσματος της Ένωσης Συνταξιούχ​ων Ναυτικών Σύρου


ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς τους κ.κ. Υπουργούς

- Οικονομικών

- Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

- Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας

- Προστασίας του Πολίτη

Ο βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α Α΄ Πειραιά και Νησιών Θοδωρής Δρίτσας, κατέθεσε ΑΝΑΦΟΡΑ το με ημερομηνία 18/01/2012 ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ της Ένωσης Συνταξιούχων Ναυτικών Σύρου σχετικά με ζητήματα που αφορούν το ΝΑΤ και τους εποπτευόμενους από αυτό φορείς από την άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής.

Αποκέντρωση αρμοδιοτήτων ζητεί με επιστολή του προς τον υπουργό κ. Γερουλάνο ζητεί με επιστολή του ο Περιφερειάρχης κ.Μαχαιρίδης

Να μεταφερθούν αρμοδιότητες για την εφαρμογή εξειδικευμένων τομεακών πολιτικών, όπως ο Τουρισμός, ζητεί ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης από τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο.
Με επιστολή του ο Περιφερειάρχης ζητεί να προβλεφθεί στο προς κατάθεση Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, η μεταφορά των περιφερειακών γραφείων ΕΟΤ στις αιρετές Περιφέρειες.
Όπως επισημαίνει ο κ. Μαχαιρίδης στο πλαίσιο του σχεδιασμού της ανάπτυξης, θεωρείται απαραίτητη η εκχώρηση αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Τουρισμού που έχουν σχέση με τον περιφερειακό αναπτυξιακό σχεδιασμό. Ανάμεσα σε αυτές εντάσσονται οι χωροθετήσεις, οι εγκρίσεις, οι αδειοδοτήσεις ξενοδοχείων κ.ά., καθώς και η εξειδίκευση της τουριστικής προβολής σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.
Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή προς τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού......

Παναποκλειστικό λέμε: Γιατί δεν πήγε καλά η συνεργασία Θέμου Αναστασιάδη και Τριανταφυλλόπουλου;

Δείτε τις εικόνες και θα καταλάβετε… στο




Γιάννης Βρούτσης :Η Ν.Δ. περιφρουρεί την ατομική ιδιοκτησία, κόντρα στο άρθρο 14 του Π.Δ. για τις χρήσεις γης

«Με το από 10.01.2012 δελτίο τύπου που εξέδωσα, ενημέρωσα πρώτος τους Δημάρχους, τα Δημοτικά Συμβούλια και τους συμπολίτες μου στο Νομό μας, ότι οι μεθοδεύσεις του υπουργού κ. Σηφουνάκη όπως αυτές αποτυπώνονται στο άρθρο 14 του Π.Δ. για τις χρήσεις γης, βρίσκουν ολόκληρη τη Ν.Δ. αντίθετη.

Επειδή, από τότε μέχρι σήμερα εντάθηκαν δικαιολογημένα οι ανησυχίες των κατοίκων του Νομού μας, καθώς και οι διαμαρτυρίες όλων των Δήμων και Δημοτικών Συμβουλίων των νησιών μας.

Επειδή, την ίδια στιγμή, με καθησυχαστικές ανακοινώσεις στον τοπικό τύπο παρατηρείται μια προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης της εν λόγω κατάστασης.

Επειδή, προωθείται σκόπιμα από κάποιους –ευτυχώς πολύ λίγους- με λεονταρισμούς η ταύτιση της Ν.Δ. με αυτές τις απόψεις, λόγω της στήριξης που παρέχει στην κυβέρνηση Παπαδήμου, με στόχο να παραπλανήσουν και να αλλοιώσουν την αλήθεια ξεκαθαρίζω ότι:

·         Ο κ. Σηφουνάκης, παρότι υπουργός της κυβέρνησης Παπαδήμου δεν έπαψε ποτέ να είναι στέλεχος και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Συνεπώς, εκφράζει απόψεις προσωπικές ή του πολιτικού του φορέα.

·         Όσοι προσπαθούν σήμερα να πείσουν ότι με «δικές τους ενέργειες» θα επιλυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα, όχι μόνο δεν πείθουν αλλά αντίθετα επιδιώκουν να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη.

·         Η Ν.Δ. δεν πρόκειται ποτέ να συναινέσει στις ακραίες, αυθαίρετες και πρόχειρες λογικές που προωθεί ο υπουργός.

Συμπέρασμα, εγγυητής για την αποτροπή τέτοιων μεθοδεύσεων είναι μόνο η Ν.Δ. και κανένας άλλος».

Μα είναι δυνατόν ο Καραμανλής να συνομιλεί καθημερινά με συκοφάντες του;


…Όχι βέβαια. Απλώς όποιος θέλει να συντηρεί το θέμα του "Κακού Καραμανλή" με ψεύδη του παρελθόντος, αυτοπροσδιορίζεται ως "τακτικός συνομιλητής" του. Πιθανότατα να ήταν στο παρελθόν και αυτή την ιδιότητα του να πλασσάρει για να διαρρέει αστικούς μύθους όπως η "αποτυχία του βασικού μετόχου".

Πρόσφατα ολοκληρώσαμε την αποκαλυπτική μελέτη για το θέμα της πολύκροτης αυτής υπόθεσης, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο "Βασικός Μέτοχος" δικαιώθηκε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο το 2009! Διαβάστε: «ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ»: Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. Όλη η αλήθεια και η δικαίωση της Ελλάδας που αποσιωπούν οι βαρώνοι των ΜΜ"Ε".

Αυτό το πόνημα λοιπόν, δεν έχει ούτε "ανώνυμες πηγές" ούτε "ένα πουλάκι μας είπε" ούτε "κύκλους και τακτικούς συνομιλητές". Έχει γεγονότα, ονόματα και διευθύνσεις. Που ουδείς ετόλμησε να αμφισβητήσει, έστω και ανωνύμως. Ίσως αυτό και να τρόμαξε αφού εάν ποτέ υπάρξει αποφασισμένη κυβέρνηση στην Ελλάδα, ο "Βασικός Μέτοχος" είναι εκεί, ετοιμος να εφαρμοστεί και να κόψει τον ομφάλιο λώρο της διαπλοκής. Μην περιμένετε βέβαια να το κάνει κάποιος που ανάγει τους "βαρώνους" ως πολιτειακούς παράγοντες σε συναντήσεις στο Μαξίμου, όπως ο κύριος Παπανδρέου.

Τέλος, είναι αυτονόητο ότι η υπόθεση του Βασικού Μετόχου ήταν η πρώτη και κύρια στρατηγική επιλογή του Κώστα Καραμανλή. Δυστυχώς δικαιώθηκε αφού η διαπλοκή ήταν αυτή που τον γκρέμισε μαζί με την χώρα, ανοίγοντας την κερκόπορτα στο ΔΝΤ. Δυστυχώς δεν ήταν στρατηγική επιλογή όλων των συνεργατών του, αφού κάποιοι πίστεψαν πως η συνδιαλλαγή τους με τον "εχθρό" θα διασφάλιζε το προσωπικό τους μέλλον. Εντέλει δεν καταφεραν να διασωθούν ούτε προσωπικά, συνήργησαν όμως στο έγκλημα κατά της Ελλάδας.

…ας σιωπήσουν λοιπόν τώρα οι τέως "τακτικοί συνομιλητές". Είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν.

olympia.gr

Κάντε τα πληκτρολόγια καλάσνικωφ...

Αδέρφια Έλληνες. Η Ελλάδα εκποιείται. Και εκποιείται από το ίδιο το σάπιο και υπεύθυνο πολιτικό της σύστημα, προκειμένου να διασωθεί το ίδιο. Όλα τα κόμματα, μηδενός εξαιρουμένου, παρά τις θεατρικές δήθεν διαφωνίες μεταξύ τους, προχωράνε κανονικά (άλλα φανερά και άλλα με την σιωπηρή συγκατάθεσή τους) στην εκποίηση της χώρας για να διατηρήσουν τα ίδια τις χρηματοδοτήσεις τους, τα προνόμιά τους και την εξουσία τους, πάνω σε ένα λαό που....

ΝΔ: Σταθερή ΝΔ, καταρρέει το ΠΑΣΟΚ

Η συνεχιζόμενη κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ το φέρνει πλέον συμβολικά στην 5η θέση της τρέχουσας καταγραφής των πολιτικών δυνάμεων σύμφωνα με την εκτίμηση εκλογικής επιρροής της εταιρείας Vprc (π. Επίκαιρα, 26/1). Το αποτέλεσμα είναι, η ΝΔ να εγκαθιδρύεται σε δεσπόζουσα θέση κυρίαρχου πολιτικού κόμματος, σε ένα γενικό περιβάλλον πάντως εντεινόμενης δυσαρέσκειας των πολιτών απέναντι και στο σημερινό μεταβατικό κυβερνητικό σχήμα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Vprc, η εκλογική επιρροή της ΝΔ παραμένει σταθερή (σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα) στο 30,5%, ενώ το ΠΑΣΟΚ καταρρέει από το 18% στο 12%. Ιδιαίτερα κερδισμένη εμφανίζεται η Δημοκρατική Αριστερά που εκτιμάται στο 13% από 8,5% τον προηγούμενο μήνα, με τον ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζει επίσης αύξηση στο 12,5% από 11%, ενώ το ΚΚΕ υποχωρεί στο 12,5% από 13%. Υποχώρηση εμφανίζεται και στο ποσοστό του ΛΑΟΣ, από 7% στο 6%, ενώ οι Οικολόγοι-Πράσινοι καταγράφονται για δεύτερο συνεχόμενο μήνα στο όριο του 3%. Αύξηση εμφανίζει παράλληλα (από 9% στο 10,5%) το ποσοστό των κομμάτων που δεν υπερβαίνουν το όριο του 3%, με την τάση της αποχής από τις εκλογές να παραμένει σε υψηλά επίπεδα (33,9%).

Πέρα όμως από την εκλογική επιρροή, σημαντικά είναι τα ευρήματα που βεβαιώνουν μία εντεινόμενη δυσαρέσκεια των πολιτών, με δεδομένο άλλωστε το 89% που απαντά ότι η προσωπική του οικονομική κατάσταση έχει χειροτερεύσει τον τελευταίο χρόνο έναντι μόλις του 1% που απάντησε ότι έχει καλυτερεύσει (το 10% θεωρεί σταθερή την οικονομική του κατάσταση). Συγκεκριμένα, το 92% δηλώνει δυσαρέσκεια για τον τρόπο που η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα προβλήματα της χώρας, έναντι μόνο 6% που δηλώνει ικανοποίηση, ενώ το 81% απαντά ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση, με μόνο το 8% να απαντά «σωστή κατεύθυνση» και ενώ πριν από δύο μόλις μήνες, όταν σχηματίστηκε το μεταβατικό σχήμα της κυβέρνησης Παπαδήμου (Νοέμβριος 2011), οι αντίστοιχες απαντήσεις ήταν 52% λάθος κατεύθυνση και 32% σωστή.        

Όπως είναι ευνόητο, με αυτά τα δεδομένα, σαφής είναι και η μειοψηφία του 34% που επιθυμεί τη συνέχιση της σημερινής κυβέρνησης, με το 45% να απαντά πλέον ότι η χώρα πρέπει να προχωρήσει σε εκλογές ώστε να προκύψει νέα κυβέρνηση.

Πηγή: ΝΔ

Θα υπογράψει η ΝΔ την τελική καταστροφή της οικονομίας ;;;

Θα υπογράψουν τις ΥΦΕΣΙΑΚΕΣ απαιτήσεις των δανειστών ;;;

ΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ...

Αν οι αρχηγοί αυτών των κομμάτων θέλουν τα κόμματά τους να έχουν την ΤΥΧΗ του ΠΑ-ΣΟΚ , οι ίδιοι την τύχη του Γ.Α.Π ας υπογράψουν...

Μήπως τότε δώσουν την δυνατότητα να ΑΠΕΜΠΛΑΚΟΥΝ οι Έλληνες από τα κόμματα αυτά...

Γιατί τα 10.000.000 των Ελλήνων δεν θα δεχθούν στην ΠΡΑΞΗ να γίνουν ξανά ΡΑΓΙΑΔΕΣ...

Ότι και αν κάνει η πολιτική ηγεσία του ΣΗΜΕΡΑ...

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ








Υποσχέθηκε συνέχιση της πολιτικής Καραμανλή - Σήμερα η συνάντηση με Β.Πούτιν.
Συνέχισε την πολιτική της επαναπροσέγγισης ο Αντώνης Σαμαρας και σε Ρωσικό έδαφος, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του για το Βατοπαίδι που προκάλεσαν αίσθηση.

Κατά την πρώτη ημέρα της επίσκεψής του, ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε στο Κρεμλίνο με τον επικεφαλής της προεδρικής υπηρεσίας, πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Σεργκέι Ιβανόφ και με την πρόεδρο της Άνω Βουλής και πρώην πρέσβειρα στην Αθήνα Βαλεντίνα Ματβιένκο. Και οι δύο συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, το απόγευμα, παραβρέθηκε και χαιρέτισε μεγάλη ελληνορωμαϊκή εκδήλωση του ομογενή σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη στο Συνεδριακό Κέντρο του καθεδρικού Ναού του Σωτήρος αφιερωμένη στους Κρυπτοχριστιανούς, μια πρωτοβουλία, που αγκαλιάστηκε από επιφανείς και πολυάριθμους
Ρώσους και Έλληνες καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο διάσημος ηθοποιός Αλεξέι Πετρένκο, η συνθέτης Ευανθία Ρεμπούτσικα, η ορχήστρα λαϊκών οργάνων Ζίκινα και η βυζαντινή χορωδία “Εργαστήρι Ψαλτικής”.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο διάσημος κοσμοναύτης (ποντιακής καταγωγής) Θόδωρος Γιουρτσίχιν.

Στις συναντήσεις του με τους Ρώσους αξιωματούχους, ο κ. Σαμαράς τόνισε την ανάγκη ενδυνάμωσης των ελληνορωσικών σχέσεων.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώνοντας την πρώτη ημέρα της επίσημης επίσκεψής του στη Μόσχα, δήλωσε προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ:....

Το ΜΠΑΤΣΟΚ σκέφτεται να επαναφέρει το "αργομουνιάτικο"

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ​Σ

H Επιτροπή Αλληλεγγύης του Δήμου μας καλεί όλους τουςσυμπολίτες να συμμετέχουν στην προσεχή συνεδρίασή της, την Παρασκευή 27 Γενάρηκαι ώρα 19.00 στο χώρο της βιβλιοθήκης του Δημαρχείου.

Συμπολίτες, ηκρίση μάς αγγίζει όλους μέσα από την μείωση των εισοδημάτων μας, τη συρρίκνωσητης αγοράς, την ανεργία, τους συνανθρώπους που περνούν στη φτώχεια και πουαυξάνονται συνεχώς...Το κοινωνικό κράτος, αντί να σταθεί αρωγός στους πολίτεςτου, μειώνεται δραματικά στα πλαίσια της αποτυχημένης πολιτικής της λιτότηταςπου μας έχει επιβληθεί και τα χειρότερα δυστυχώς δεν θ' αργήσουν να φανούν.

Συνέταιρος στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ο απατεώνας μεγαλοοφειλέτης

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια με την παράταξη "Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη" του Τριαντάφυλλου Μηταφίδη, Βιβιάννα Μεταλληνού (Βασιλεία Μεταλληνού του Αγγέλου) συνέστησε το 1994 την εταιρεία "ΑΥΡΑ Τεχνοχώρος Πολιτισμού ΑΕ" με τον μεγαλύτερο φοροφυγά και μεγαλοοφειλέτη του Δημοσίου, Νικόλαο Κασιμάτη. Η εταιρεία εξέδιδε τιμολόγια για «πάσα χρήση» και εισέπραττε παρανόμως..
επιστροφές Φ.Π.Α. από το Δημόσιο.
 
Διαβάστε πως έκαναν την κομπίνα στο taxalia.blogspot.com


Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Σεμινάρια του Συλλόγου Μαζικής Εστίασης Νάξου

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα Σεμινάρια Επιμόρφωσης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία». Τα Σεμινάρια τα οποία ήταν και επιδοτούμενα παρακολούθησαν συνολικά 100 εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις Εστίασης μοιρασμένοι σε 4 τμήματα των 25 ατόμων το κάθε ένα. Κάθε τμήμα παρακολούθησε 10 μέρες εκπαίδευση 4 ώρες κάθε ημέρα συνολική διάρκεια 1 μήνα. Οι εισηγητές ήταν οι καταξιωμένοι επαγγελματίες του Τουριστικού και επισιτιστικού χώρου: Θωμάς Σιτταράς, Αλέξανδρος Μπουφέας, Αθανάσιος Μπόνας και ο πολυβραβευμένος με τεράστιες διακρίσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό executive chef Δημήτρης Νικολακόπουλος.
Τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκαν ήταν: Οι εξελίξεις στο.....

ΖΩΝΤΑΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 29/01 ΩΡΑ 11:45

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας για το πρωτάθλημα της Δ εθνικής κατηγορίας ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ την ΚΥΡΙΑΚΗ 29/01 θα μεταδοθεί σε ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση μέσω ίντερνετ στις 11:45 από το γνωστό πλέον διαδικτυακό κανάλι του Πανναξιακού στη διεύθυνση: http://www.livestream.com/pannaxiakos
Εκφωνητής: Μιχάλης Κάβουρας(Για τους φίλους του Πανναξιακού που θα βρίσκονται στην Αθήνα τη Κυριακή, το γήπεδο που θα γίνει το παιχνίδι είναι το ΕΑΚ Ηφαίστου στο Περιστέρι. Μπορείτε να δείτε που βρίσκεται το γήπεδο στο παρακάτω link: http://www.erasitexniko-podosfairo.gr/component/joomsport/venue/%CE%95%CE%91%CE%9A- %CE%89%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85/35

Είκοσι μέτρα φωτιά στο νέο Μνημόνιο

Σοκαρισμένοι έφυγαν οι υπουργοί από τη σύσκεψη με τον Λουκά Παπαδήμο. Η τρόικα ζητά τα πάντα. Ως άλλος «μεγάλος αδελφός» μπαίνει στα ενδότερα του ελληνικούς κράτους, της οικονομίας και της κοινωνίας μας. Θέλει PSI- νέο δάνειο και νέα μέτρα σε ένα «πακέτο». Πακέτο το οποίο δόθηκε στην κυβέρνηση μέσα σε δέκα σελίδες.

Το πακέτο αυτό, από την εφαρμογή του οποίου εξαρτά η Τρόικα τη σύναψη της νέας δανειακής σύμβασης – άρα και την αποφυγή της χρεοκοπίας της χώρας - περιλαμβάνει:

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΡΕΧΑΝΤΗΡΙ


 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ

ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΜΗΚΟΣ: 6,95 μ.
ΜΗΧΑΝΗ: LISTER 31,5 BHP
TIMH: 21.ΟΟΟ ΕΥΡΩ
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 22850 24808 κιν. 693765818

Ανοίξτε το άρθρο για να δείτε όλες τις φωτογραφίες