slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δωρεά 4 ηλεκτρονικών υπολογιστών σε σχολικές μονάδες της Σύρου από τον Γιώργο Βακόνδιο


Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης
Δωρεά 4 ηλεκτρονικών υπολογιστών σε σχολικές μονάδες της Σύρου από τον Γιώργο Βακόνδιο
Ακόμη μία πολύτιμη προσφορά στην τοπική κοινωνία της Σύρου από τον Γιώργο Βακόνδιο.

Ο πολιτευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε στη δωρεά 4 ηλεκτρονικών υπολογιστών οι οποίοι αξιοποιήθηκαν σε σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Σύρου.

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση:

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γεώργιο Βακόνδιο – Πολιτευτή Κυκλάδων, για την ευγενική δωρεά τεσσάρων (4) ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι διατέθηκαν και αξιοποιήθηκαν κατάλληλα σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Δύο νέοι επικουρικοί ιατροί στο Νοσοκομείο – ΚΥ Νάξου

    
Το Γενικό Νοσοκομείο – ΚΥ Νάξου ενημερώνει τους πολίτες της Νάξου ότι κατόπιν αίτησης της Διοίκησης του Νοσοκομείου μας και σχετικής έγκρισης του Υπουργού Υγείας, με απόφαση της Διοικήτριας της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, διορίστηκαν σήμερα 26/01/2018 στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου δύο νέοι επικουρικοί ιατροί, ο ΕΒ΄ Ορθοπαιδικής Γεώργιος Πρωτοπαπαδάκης και ο ΕΒ Γενικής Χειρουργικής Βασίλειος Πασπαράκης με σύμβαση ΙΔΟΧ 36 μηνών.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΕ.Λ.ΝΑΞΟΥ

Αγαπητοί γονείς,
Σας προσκαλούμε στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του σχολείου μας, την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 7μ.μ. Στη Συνέλευση θα γίνει ο Διοικητικός Απολογισμός των πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την εκλογή νέου Δ.Σ.
Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στις αρχαιρεσίες και να

Αναβολή εκδήλωσης ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ έπειτα από έκτακτο συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να αναβληθεί η προκαθορισμένη για τις 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 6:30 εκδήλωση για τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που είχε συνδιοργανώσει με την ΟΝΝΕΔ Νάξου λόγω σοβαρού τροχαίου ατυχήματος του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ευστάθιου Πολυκρέτη.      Ευχαριστούμε για την κατανόηση
Ο Πρόεδρος

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥΡΗΣ