slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Fwd: Διήμερο ενημέρωσης σε ΑΠΕΙΡΑΝΘΟ-ΣΑΓΚΡΙ-ΚΩΜΙΑΚΗ

Πλησιάζουμε προς το τέλος των ενημερώσεων έχοντας καλύψει ένα πολύ μεγάλο μέρος του νησιού μας.
Στις 20  Απρίλη έχουμε την ενημέρωση σε ΓΑΛΗΝΗ - ΕΓΓΑΡΕΣ και στις 23 Απρίλη την μεγάλη μας ενημέρωση στη Σχολή Ουρσουλινών κλείνοντας τα όρια του νησιού μας.
Και στις 24 Απρίλη θα επισκεφτούμε τις ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
--
ΛΕ.ΜΟ.Ν.
Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου


10 μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ, 32 φορολογικά μέτρα ύψους €7,2 δισ.! (ΔΕΙΤΕ αναλυτικά)

Συνολικά 32 φορολογικά μέτρα που θα έχει ψηφίσει η ελληνική Βουλή από τον Ιούλιο του 2015 μέχρι τον Μάιο του 2016 – δηλαδή σε περίοδο 10 μηνών- προκειμένου να κλείσει η 1η αξιολόγηση.

Επιβολή φόρων, έκατκτων εισφορών και μειώσεις συντάξεων με έμμεσο τρόπο είναι η βασική φιλοσοφία της κυβέρνησης τους τελευταίους 10 μήνες. Έτσι, από τον περασμένο Ιούλιο μέχρι και τις επόμενες εβδομάδες οι φορολογούμενοι θα έχουν υποστεί:

1. Δύο αυξήσεις συντελεστών στην εισφορά αλληλεγγύης. Η πρώτη έγινε πέρυσι και η δεύτερη προγραμματίζεται τώρα στο πλαίσιο του νέου νομοσχεδίου για τον φόρο εισοδήματος

2. Μαζικές μετατάξεις προϊόντων και υπηρεσιών από τον χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ στον κανονικό (από το 13% στο 23%), κατάργηση του ειδικού καθεστώτος στα νησιά αλλά και μια

Ελα Αλέκο να η επιστολή που είχες στείλει στην Εθνική Τράπεζα και παρακάλαγες για τα δάνεια του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ [έγγραφα]

ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στην ομιλία του, αποκάλυψε την πρόσθετη τραπεζική δανειοδότηση που έλαβε το Κόμμα του κ. Τσίπρα το 2010, όταν είχε ήδη ξεσπάσει η οικονομική κρίση.
Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Στην επιστολή του ο Πρόεδρος του Κόμματος αναφέρει ότι: ‘’οι υφιστάμενες δανειακές υποχρεώσεις προς την τράπεζα ανέρχονται στα 6,6 εκ. ευρώ. Έναντι αυτών έχει εκχωρηθεί στην τράπεζα η τακτική χρηματοδότηση των ετών 2011 έως 2014’’. Αναφέρει και

Οι αποκαλύψεις Βρούτση μοιάζουν με τρακαστρουκες πριν το Πάσχα



Μόνο προεόρτια πυροτεχνήματα του Πάσχα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα όσα αναφέρει στην τόσο «εμπεριστατωμένη καταγγελία» του ο κ. Βρούτσης αφού, όποιος διαβάσει προσεκτικά τις 399/2015 (ΑΔΑ ΨΚ5ΞΩΚΗ-ΚΟΝ) & 400/2015 (ΑΔΑ Ω3ΥΩΩΚΗ-Ε54)  αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου μας, θα καταλάβει τα εξής:

Πασχαλινό παζάρι από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Νάξου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Νάξου διοργανώνει Πασχαλινό παζάρι (bazaar) το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στον υπαίθριο χώρο που βρίσκεται απέναντι από το κατάστημα αθλητικών ειδών ΑΦΟΙ ΤΣΑΚΩΝΙΑΤΗ και το Βιβλιοπωλείο ΔΙΑΔΡΑΣΗ. Θα εκτεθούν οι πασχαλινές κατασκευές που δημιούργησαν οι μαθητές με τους καθηγητές του σχολείου καθώς επίσης και βιβλία που προσφέρουν τα βιβλιοπωλεία της Νάξου.
Η διαχείριση θα γίνεται από μαθητές με την εποπτεία των εκπαιδευτικών, στα.....

Πασχαλινό παζάρι συλλόγου γονέων & κηδεμόνων ΓΕ.Λ. Νάξου

 Ο Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων ΓΕ.Λ. Νάξου σε συνεργασία με μαθητές του σχολείου μας διοργανώνει πασχαλινό παζάρι με χειροποίητες κατασκευές για φιλανθρωπικό σκοπό. Το Παζάρι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου, ώρες 10:00 - 20:00 στο πρώην κατάστημα "Γερμανός" επί της οδού Παπαβασιλείου. Σας περιμένουμε να μας ενισχύσετε.

Σε ΦΕΚ ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ


Ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Παιδείας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.) δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Α 861) καθώς ασκών καθήκοντα Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου ενέκρινε τις σχετικές αποφάσεις που έλαβε η διοίκηση του Νομικού Προσώπου, στην προσπάθειά της να καταστήσει τη λειτουργία του Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. πιο ευέλικτη, λειτουργική και αποδοτική. Η πλήρης ανακοίνωση του του Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.:

Εκλογές ζητούν οι πολίτες ΜΟΝΟ 7 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Δημοσκόπηση Pulse Μπροστά με 6% η ΝΔ

 
Πρόωρες εκλογές ζητά η κοινή γνώμη, τασσόμενη υπέρ της απομάκρυνσης της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ενώ δείχνει εμπιστοσύνη στη ΝΔ η οποία προηγείται με 6%.

Σε δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του Action 24, το 47% των πολιτών επιλέγει προσφυγή στις κάλπες, ενώ το 32% προτιμά την συνέχιση της παρούσα κυβέρνησης.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ Τσίπρας ήπιε μπύρες με «εχθρό»Τον και ισχυρό άνδρα της «Bild» [εικόνες]


Με μια διαφορετική και απρόσμενη παρέα κάθισε στο ίδιο τραπέζι ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις Βρυξέλλες.

Αυξάνεται στο 24% από 23% ο υψηλός συντελεστής ΦΠΑ από την 1η Ιουλίου

Επιπλέον έσοδα ύψους 400-500 εκατ. ευρώ προσδοκά η κυβέρνηση από την αύξηση του υψηλού συντελεστή ΦΠΑ κατά μία ποσοστιαία μονάδα η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει συμφωνηθεί με τους δανειστές.

Σύμφωνα με την "Καθημερινή" από την 1η Ιουλίου ο υψηλός συντελεστής σχεδιάζεται να διαμορφωθεί στο 24% από 23% ώστε να κλείσει μεγάλο μέρος του δημοσιονομικού κενού ύψους 1% του ΑΕΠ για τη διετία 2017-2018, να

O Δήμος Γαλατσίου τιμά τον Μανώλη Γλέζο

Το Σάββατο 16 Απριλίου, σε ειδική τελετή, στο Πολιτιστικό Κέντρο "ΚΑΜΙΝΙ", ο δήμος Γαλατσίου τιμά την επί επτά δεκαετίες προσφορά του Μανώλη Γλέζου.