slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους


Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια θα έχουν οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που προσλήφθηκαν την 29η Ιανουαρίου 2024 ως προσωρινοί αναπληρωτές για το διδακτικό έτος 2023-2024, προκειμένου αυτοί να μεταβούν στην περιοχή τοποθέτησης και ανάληψης υπηρεσίας. Ειδικότερα:

📺Μητσοτάκης σε μπλόκο αγροτών στη Βόνιτσα: Δεν είμαστε εδώ για να τσακωνόμαστε, αλλά για να λύνουμε προβλήματα


Είμαστε πάντα ανοιχτοί να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε, είπε - Ο πρωθυπουργός καθησύχασε τους αγρότες: «Ούτε γκαρσόνια θα γίνετε, ούτε θα φύγετε στη Γερμανία»
Συνάντηση και διάλογο με αγρότες στο μπλόκο της Βόνιτσας είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το μεσημέρι της Τετάρτης μετά την παρουσία του στα εγκαίνια του οδικού αξονα Ακτίου-Αμβρακία.

«Επισκέψεις του βουλευτή Κυκλάδων Μάρκου Εμμ. Καφούρου στη Σαντορίνη».


Πολλές και εποικοδομητικές επισκέψεις πραγματοποίησε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Μάρκος Εμμ. Καφούρος, στη Σαντορίνη, το τριήμερο 26 - 29 Ιανουαρίου. Ειδικότερα: 

Την Παρασκευή 26/1, ο κ. Καφούρος παρευρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επαρχείου Θήρας και ευχήθηκε στη νέα Έπαρχο κα Καραμολέγκου Ιουλία, καθώς και στον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Χαράλαμπο Δαρζέντα. Την ίδια ημέρα, πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στο Δήμο Θήρας όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Νίκο Ζώρζο, τους Αντιδημάρχους κ. Λιγνό, κ. Λειβαδάρο και κ. Βαρβαρήγο, καθώς και με την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Γεωργία Νομικού. Συζήτησαν πολλά θέματα, με τη διαβεβαίωση της από κοινού συνεργασίας για την πρόοδο της Σαντορίνης. 

Ο Δήμος Νάξου : Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες για ογκώδη απορρίμματα και αδρανή υλικά


Στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της αυθαίρετης και παράνομης απόρριψης
ογκωδών αποβλήτων, με γνώμονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας και την προστασία του
περιβάλλοντος, καλούνται οι δημότες να μην εναποθέτουν ογκώδη απορρίμματα σε
κοινόχρηστους χώρους. Η απόρριψη άχρηστων υλικών (αδρανή υλικά, μπάζα, στερεά
απόβλητα, κηπευτικά προϊόντα) δίπλα σε κάδους ή σε κοινόχρηστους ή ιδιωτικούς χώρους
όπως οικόπεδα, απαγορεύεται αυστηρά από τον ισχύοντα κανονισμό καθαριότητας.

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, στη Ρόδο, η Γενική Συνέλευση του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Στην ημερήσια διάταξη η μείωση του Πίνακα Εισφορών των Δήμων, στο πλαίσιο επικαιροποίησης της τιμολογιακής πολιτικής

Στο Διοικητικό Συμβούλιο οι δύο Χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες, Γιώργος Λεονταρίτης και Χρήστος Ευστρατίου, με απόφαση του Περιφερειάρχη και Προέδρου του ΔΣ, Γιώργου Χατζημάρκου

Το Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 10:45 π.μ θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Ρόδο, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μελών του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου.

Ο Ειδικός Περιφερειακός Διαβαθμιδικός Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ή ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου είναι ένας Διαβαθμιδικός Φορέας στον οποίο συμμετέχουν οι 34 Δήμοι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με ποσοστό 60% και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με ποσοστό 40%.

Έκδοση προκήρυξης 47 νέων αδειών παραγωγού πωλητή υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου με τα αντίστοιχα δικαιώματα πλανόδιας δραστηριοποίησης και 12 νέων αδειών επαγγελματία πωλητή υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου με τα αντίστοιχα δικαιώματα πλανόδιας δραστηριοποίησης στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου




Σας αποστέλλουμε συνημμένα την με αριθ. πρωτ. Οικ. 15/26-01-2023 ορθή
επανάληψη Απόφασης της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφέρειας
Νοτίου Αιγαίου με θέμα «Προκήρυξη 47 νέων αδειών παραγωγού πωλητή
υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου με τα αντίστοιχα δικαιώματα πλανόδιας
δραστηριοποίησης και 12 νέων αδειών επαγγελματία πωλητή υπαίθριου
πλανόδιου εμπορίου με τα αντίστοιχα δικαιώματα πλανόδιας
 



Σας ενημερώνουμε για την Παρακάτω

O Ανδρέας Λοβέρδος ιδρύει κόμμα ενόψει των Ευρωεκλογών



Στην ίδρυση νέου κόμματος Ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξη του που θα προβληθεί τo qawĥ

βράδυ της Τρίτης στην ΕΡΤ εξηγεί τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση ενώ ξεκαθαρίζει πως ο νέος φορέας θα κινείται ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.