slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Φορολογική απαλλαγή ζητούν οι μοναχοί του Αγίου Όρους

Την απαλλαγή τους από την φορολόγηση των εκτός Αγίου Όρους περιουσιακών στοιχείων τους, ζητούν οι μοναχοί, επικαλούμενοι ιδιότυπο φορολογικό καθεστώς και υποστηρίζοντας ότι τα έσοδα από τα ακίνητα που τα χρησιμοποιούν για τη συντήρηση των μοναστηριών και των ιδίων.

Οι μοναχοί ζητούν συνάντηση με τους αρμόδιους υπουργούς μέχρι στις 14 Μαΐου. Σε διαφορετική περίπτωση προειδοποιούν ότι θα διακόψουν κάθε σχέση με την Πολιτεία, ενώ σκοπεύουν να διαμαρτυρηθούν και στο εξωτερικό, κάνοντας λόγο για διωγμό.

Στυλιανίδης: Έπρεπε να ντρέπεσαι που βγαίνεις στην τηλεόραση [βίντεο]

Σφοδρή αντιπαράθεση είχαν από τα «παράθυρα» της πρωϊνής εκπομπής του MEGA ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης. Τα «αίματα άναψαν» όταν ο υποψήφιος με την ΝΔ είπε στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ ότι έπρεπε να ντρέπεται που βγαίνει στην τηλεόραση.
  «Οδηγήσατε τον λαό στην απόγνωση και μιλάτε κιόλας»..Ο διάλογος «φούντωσε» και οι δύο πολιτικοί άρχισαν τις προσωπικές αιχμές για τα ποιος πρέπει να εμφανίζεται στην τηλεόραση και ποιος όχι!
  Δείτε από το 13:00 και μετά..

ΣΕΤΕ: Ανέφικτος ο στόχος των 16 εκατομμυρίων αφίξεων... έτσι όπως τα έκαναν οι νεοπατριώτες του κώλου


Ο στόχος για 16 εκατομμύρια διεθνείς αφίξεις και 10 δισεκατομμύρια ευρώ σε άμεσα έσοδα για το 2012 είναι ανέφικτος υποστηρίζει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων με δεδομένα τα στοιχεία από τους πρώτους μήνες του έτους.
Τα αποτελέσματα του πρώτου διμήνου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, δείχνουν ότι η πτώση στα έσοδα άγγιξε το 44,7% ή 70,4 εκατ. ευρώ, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.
Σημαντική είναι η κάμψη και στις αφίξεις το πρώτο τρίμηνο και ξεπερνά το 8,8%, σε ...

Άλλα λέει το Σύνταγμα και άλλα ο Καμμένος

Το Σύνταγμα (άρ. 37, παρ.1) ορίζει ότι εάν κανένα κόμμα δεν διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέχει στον αρχηγό του κόμματος που διαθέτει τη σχετική πλειοψηφία διερευνητική εντολή για να διακριβωθεί η δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης που θα απολαμβάνει τη συνεργασία της Βουλής.
Εάν δεν διαπιστωθεί η δυνατότητα αυτή, ο ΠτΔ παρέχει διερευνητική εντολή στον αρχηγό του δεύτερου κόμματος σε κοινοβουλευτική δύναμη και εάν δεν τελεσφορήσει και αυτή, ο ΠτΔ δίνει διερευνητική εντολή στον αρχηγό του τρίτου σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμματος.
Κάθε διερευνητική εντολή διαρκεί τρεις ημέρες. Αν οι διερευνητικές εντολές δεν τελεσφορήσουν, ο....

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ γιατί ο προεδρεύων Πάνος αποσύρθηκε από τας τηλεοράσεις


Ο Καμμένος τα χάνει με τις ερωτήσεις και την πέφτει σε πολίτες που τον ρωτούν.  Αποκάλεσε φασίστα  πολίτη που του τον δυσκόλεψε με την ερώτησή του, επιτέθηκε σε άλλον λέγοντάς του ότι είναι στέλεχος πολιτικού γραφείου, ενώ σε άλλον είπε ότι έχει δόλο που τον ρωτάει...

 Καταρρέει και εκνευρίζεται και γι΄ αυτό οι δικοί του  Ζωής και Μαρκόπουλος τον απέσυραν  από την διακαναλική και τον έστειλαν για πεζοπορία και βόλτα με το σκάφος στη Νάξο . 
 Επίθεση  στο στον εκλεγμένο με ποσοστό άνω του  από 50% Δήμαρχο Νάξου αποκαλώντας τον καλό κομματικό υπάλληλο επειδή σέβεται  το Σύνταγμα και τους Νόμους  περισσότερα σε λίγο....

Αποτυχημένη συγκέντρωση Γιάννη Μανώλη στο Αιγάλεω-photos

Για τη μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση της Β' Αθήνας μιλούσαν τις προηγούμενες μέρες οι Ανεξάρτητοι Έλληνες! Είχαν διαλέξει μάλιστα τον ίδιο χώρο στον οποίο έδωσε με επιτυχία την πρώτη του προεκλογική ομιλία ο Αντώνης Σαμαράς, το κλειστό του Αιγάλεω. Ακόμα και παραπολιτικά είχε δώσει ο Γίαννης Μανώλης, (photo 1) θέλοντας να κοντραριστεί ένας με έναν με τον Αντώνη Σαμαρά! Το αποτέλεσμα; Αποκαρδιωτικό για τους υποψήφιους Βουλευτές του Καμμένου, αφού μετά βίας συγκεντρώθηκαν 200 άνθρωποι (photo 2) Ομιλιτές ήταν επίσης ο Νικόλαος Δαγλαρτζής και ο Νίκος Δρίτσας. Οικογενειακή κατάσταση...

Μιχελάκης: Δεν μπορεί να υπάρξει συγκυβέρνηση με τους ανθρώπους που σε οδήγησαν εδώ

- Εχουμε πρόβλεψη για τους μικροομολογιούχους
- Γεωγραφικά κριτήρια για την τιμή των καυσίμων
- Δεν μπορεί να υπάρξει συγκυβέρνηση με τους ανθρώπους που σε οδήγησαν εδώ
- Επι ΝΔ λειτούργησαν 4 κέντρα φιλοξενίας λαθρομετανστών και το ΠΑΣΟΚ τα έκλεισε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.ΜΙΧΕΛΑΚΗ

Περιοδεία στην Κρήτη του ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων Νίκου Χρυσόγελου


Οι Οικολόγοι Πράσινοι στη Βουλή.
Βουλευτής των Οικολόγων Πράσινων από την Κρήτη στη Βουλή
Ο Νίκος Χρυσόγελος, ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, συνεχίζοντας την περιοδεία του σε διάφορες περιοχές της χώρας, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 30 Απριλίου στο Ηράκλειο Κρήτης. Στην συνέντευξή τύπου που έδωσε κάλεσε τους πολίτες, “την Κυριακή 6 Μαΐου να στείλουν και στην...

ΠΑΜΕ Γραμματεία Νάξου « Όλοι η Ελλάδα μια Χαλυβουργία»

Η γραμματεία Νάξου του Π.Α.ΜΕ χαιρετίζει τους εργαζόμενους, εργάτες και εργάτριες, αγρότες, συνταξιούχους, νέους που συμμετείχαν μαζικά στην Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση  στην παραλία της Νάξου.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΚΕ ΠΑΡΟΣ 2 ΜΑΗ


Δραστηριότητες Υποψήφιας Βουλευτoύ Κυκλάδων Μαρία Κ. Αλιμπέρτη -

Υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων με τη Δημοκρατική Αριστερά   - Συνέντευξη στο Ράδιο «Μεσόγειος FM» με την κα Μπράουν – 30/04/2012 (ηχητικό) Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και ακούστε την συνέντευξη:  Μαρία Κ. Αλιμπέρτη – Υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων με τη Δημοκρατική Αριστερά   - Συνέντευξη στο «ΡΑΔΙΟ 9» με τον Γ. Σμυρνή και την Β. Αγγουρίδη – 27/04/2012 [...]

Ψηφίζεις Μάνο- παίρνεις Βαλιανάτος




Αμβρόσιος: Μπορούμε να ξεχάσουμε την Άννα, τη Ρεπούση, τον Σφουνάκη και τον Παπακωνσταντίνου;

________Είμαστε προ των εκλογών. Ο καθένας μας θα κάνει την επιλογή του. Στο δίλημμα "ποιόν να ψηφίσω"; o καθένας μας θα δώσει την προσωπική του απάντηση. Αυτό είναι το δικαίωμα εκάστου σε μια Δημοκρατική Χώρα. Και πρέπει να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα, διότι είτε η αποχή μας είτε η λευκή ψήφος δεν συμβάλλουν στο σχηματισμό μιάς αυτοδύναμης, συνεπώς δε και βιώσιμης, Κυβερνήσεως! Άλλωστε σε όλα τα πολιτικά κόμματα και σχήματα υπάρχουν έντιμοι πολιτικοί καί ακέραιοι άνθρωποι. Αυτούς πρέπει να επιλέξουμε, αυτούς πρέπει και να "σταυρώσουμε".

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!


_______'Επειτα από τη γενική αυτή τοποθέτηση τώρα θέλουμε να αναφερθούμε σε μια ειδική περίπτωση. Πρόκειται για τον Έλληνα παπά. Αυτόν τον Ήρωα, πού μερικά πολιτικά σχήματα, αλλά και ωρισμένα πολιτικά πρόσωπα, τον περιφρονούν και τον ταπεινώνουν! Πως π.χ. να ξεχάσεις την κα Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία ως Υπουργός Παιδείας καί λίγο ....των Θρησκευμάτων, μετέτρεψε το μάθημα των Θρησκευτικών σε μάθημα Θρησκειολογίας, βάζοντας σε ίση μοίρα τον Σωτήρα Χριστό και τόν δήθεν προφήτη Του Μωάμεθ; Πως να ξεχάσεις την κα Ρεπούση ή την κα Δραγώνα, οι οποίες προσπάθησαν να αλλοιώσουν τήν ιστορία μας; Ήταν άραγε αποτέλεσμα συνωστισμού η καταστροφή της Σμύρνης; Πως να ξεχάσεις επίσης τόν Αχαιό κ. Νικ. Τσούκαλη, ο οποίος με τις ψευδείς καταμηνύσεις του εναντίον μας στην Πολεοδομία Αιγίου, αναχαίτισε για τρία τόσα χρόνια την οικοδομική μας δραστηριότητα στον κοινωνικό τομέα; Πως πάλι μπορείς να ξεχάσεις την κα Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία με τον Νόμο 1 πρός 10 περί περιορισμού διορισμών ισοπέδωσε τον παπά με τον νεκροθάφτη; (Αναφερόμενοι στον νεκροθάφτη, δεν μιλάμε υποτιμητικά γιά τον επαγγελματικό αυτό κλάδο, ο οποίος κοινωνικά είναι τόσο χρήσιμος, αλλά στην εξίσωση αυτή φαίνεται καθαρά το ανοσιούργημα της κας Άννας). Ισοπέδωσε τον Παπά, που είναι λειτουργός του Υψίστου, μέ τόν νεκροθάφτη, που είναι δημοτικός Υπάλληλος!

_________Πως τέλος να ξεχάσεις τον απερίγραπτο εκείνο άνθρωπο κ. Γεώργιο Παπακωνσταντίνου, τον άλλοτε Υπουργό των Οικονομικών, τον νεκροθάφτη της Ελλάδος, που κατέστρεψε ολοσχερώς την ελληνική οικονομία και εβύθισε στην απελπισία της ανεργείας, της ανέχειας και της πείνας μερικά εκατομμύρια Ελλήνων πολιτών; Περιφρονεί λοιπόν τους πάντες και φέρεται με περιφρόνηση ακόμη και σε Αρχιερείς, όπως δήλωσε χθές μόλις ο Σεβ. Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος! "Ζήτησα συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Παπακωνσταντίνου καί αρνήθηκε. Με παρέπεμψε σε συνεργάτες του, οι οποίοι με ενέπαιξαν, οπότε αναγκάστηκα να αποστείλω ἐγγραφο στον Πρωθυπουργό κ. Γεώργιο Παπανδρέου, που δεν καταδέχθηκε να απαντήσει δυό λέξεις. Γιατί να περιφρονείται ο λαός Θεού καί μάλιστα μέσω του τοπικού Επισκόπου;" διερωτάται ο Σεβ. κ. Παύλος (βλ. εφημερίδα Δημοκρατία 29ης Απριλίου 2012, σελ. δ5). Αυτός, λοιπόν, ο άνθρωπος, ο Παπακωνσταντίνου, με τις διάφορες περικοπές μισθού, τις φορολογίες, τα χαράτσια κλπ. κατέστρεψε μισθολογικά και τον Έλληνα εφημέριο! Να ένα παράδειγμα: Ο ιερεύς μας στην Επαρχία Καλαβρύτων π. Σωτήριος Σ. έλαβε μισθό: 74 € τον Ιανουάριο, 100 € τον Φεβρουάριο, 200 € τον Μάρτιο καί 200 € δώρο τόν Απρίλιο 2012!!!!! Να σημειωθεί, παρακαλώ, ότι έχει τέσσερα παιδιά και ως ιερεύς δεν μπορεί να ασκήσει ένα δεύτερο προσοδοφόρο επάγγελμα! Υπηρετεί στο χωριό και στερείται, όπως όλοι οι άλλοι άνθρωποι της υπαίθρου, τις ανέσεις της πόλεως! Δεν έχει σχολείο για τα παιδιά του, δεν έχει γιατρό, δεν έχει φαρμακείο, δεν έχει Supermarket! Ο κ. Παπακωνσταντίνου, που -για τον εαυτούλη του- σε εποχή λιτότητος αγόρασε θωρακισμένο αυτοκίνητο Mercedes αξίας ενός εκατομμυρίου (1.000.000) € καταδίκασε τον Έλληνα Εφημέριο σε μισθό πείνας!



Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΙΚ. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ
___________Οι Κληρικοί, λοιπόν, της Εκκλησίας της Ελλάδος θα πρέπει να σκεφθούν λίγο περισσότερο από τους λοιπούς 'Ελληνες ψηφοφόρους, μαζί δε με τούς Κληρικούς καί όσοι αγαπούν την Εκκλησία. Οφείλουν να στοχασθούν λίγο παραπάνω καί μάλιστα να κάμουν επιλογή των προσώπων. Ιδιαίτερα μάλιστα οφείλουν να σκεφθούν με διάθεση τιμωρητική τον ασεβή και υπερφίαλο Υπουργό κ. Νικ. Σηφουνάκη, αυτόν ντε που επιτέθηκε με το αυτοκίνητό του σε τροχονόμο, ένα αστυνομικό όργανο που σταμάτησε το όχημά του για να τον ελέγξει! 'Εγραψαν τότε οι εφημερίδες "ο Σηφουνάκης σε ρόλο Γκοτζαμάνη!".

_______Αυτό βεβαίως δεν μας αφορά άμεσα! Μας ενδιαφέρει όμως ο άνθρωπος Σηφουνάκης, επειδή διακατέχεται από ένα μίσος κατά τών κληρικών της Εκκλησίας! Προσκυνάει μεν δουλικά τον Οικουμενικό Πατριάρχη, αλλά υβρίζει ασύστολα τον ταπεινό και αδύναμο Παπά! Γλύφει εκεί στο Φανάρι, φτύνει εδώ στη Λήμνο και αλλαχού! Αυτό το αντικληρικό πάθος, από το οποίον εμφορείται ο κ. Σηφουνάκης, το έχει επιδείξει και το έχει αποδείξει πολλές φορές μέχρι σήμερα. Ήλθε λοιπόν ή ώρα της λογοδοσίας! Πρέπει να πληρώσει τό τίμημα με την περιφρόνηση του εκλογικού Σώματος. Οι Κληρικοί της Ελλάδος θα τον ψηφίσουν άραγε σήμερα; Θα τον ψηφίσουν, ερωτώ, σήμερα, για να τους εξοντώσει οικονομικά αύριο; Πρέπει να το σκεφθούν!

_______Αφορμή για το σημείωμα αυτό μας έδωσαν οι Αρχιερατικοί Επίτροποι της Μητροπόλεώς μας, αντιπροσωπεία των οποίων μας επισκέφθηκε για να μας μεταφέρει την ανησυχία του ιερού Κλήρου ως πρός το ζητημα της μισθοδοσίας των. Αναφέρθηκαν στις Δηλώσεις του Σηφουνάκη. Μας γνωστοποίησαν λοιπόν την απόφασή τους, ότι με Ανακοίνωσή τους πρός τούς Πολιτικούς Αρχηγούς θέτουν το ερώτημα περί της διατηρήσεως ή της καταργήσεως της μισθοδοσίας του ιερού Κλήρου, ώστε να δηλώσουν με σαφήνεια τι σκέπτονται επ' αυτού.

________Τους έδωσα την άδεια και την ευλογία μου, διότι ήσαν πολύ ανήσυχοι! Κυκλοφορεί η φήμη ότι τον Ιούνιο η όποια Κυβέρνηση κι αν σχηματισθή, θα καταργήσει την μισθοδοσία του Κλήρου. Τους ετόνισα, ότι ο Αρχηγός της Ν.Δ. κ. Αντ. Σαμαράς -μέ πρόσφατη Δήλωσή του- ξεκαθάρισε τη θέση του, εξέφρασε μάλιστα τον σεβασμό του πρός την Εκκλησία! Παρά ταύτα οι Κληρικοί μας δεν επείσθησαν! Ο φόβος πλανάται στις ψυχές τους.

ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ

_______Κατόπιν επιμόνου αιτήματός των, επαναφέρουμε στην επικαιρότητα παλαιότερα δημοσιεύματα που αναφέρονται στον Υπουργό κ. Σηφουνάκη, όπου το μίσος του εναντίον των Κληρικών μας παρουσιάζεται ανάγλυφο! Διαβάστε και λάβετε τά μέτρα σας.
_______Ο Ιερός Κλήρος της Επαρχίας μας ζητεί από κάθε έντιμο ψηφοφόρο ανάμεσα στα κριτήριά του να βάλει ως προϋπόθεση καί το σεβασμό των υποψηφίων στο ματωμένο ράσο! Οι Κληρικοί μας ζητούν την προστασία των πιστών χριστιανών καί των γνησίων Ελλήνων πολιτών.
________Όσοι λοιπόν ψηφίσετε Σηφουνάκη, να τον χαίρεσθε! Θα ψηφίσετε ένα καταφρονητή της Εκκλησίας!

 

Αίγιον, 30 Απριλίου 2012

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ 

 

http://mkka.blogspot.com/



ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΩΝ

 Αναφέρω μερικές θέσεις των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ  που αφορούν ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΤΟΠΙΚΟΤΗΤΑ - ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ από την επίσημη ιστοσελίδα μας , για όσους μας κατηγορούν ότι "ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΛΑΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ", και προσπαθούν να υποβαθμίσουν την σοβαρότητα και την ανάγκη της συμμετοχής μας στην Βουλή μετά την 6η Μάη :

Καλή πρωτομαγια!!! Καλό μήνα!!!!!!

Ομιλία Σαμαρά στη Πάτρα


ΚΑΥΤΟ Ή ..ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ?

ΔΕΙΤΕ:

Δελτίο τύπου για της επισκέψεις της Κατερίνας Μονογυιού σε Άνδρο και Τήνο

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
Η Υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ., Κατερίνα Μονογυιού, επισκέφτηκε στις 29/04/2012 την Άνδρο, όπου συζήτησε με κατοίκους τα προβλήματα της περιοχής και ανέπτυξε τις θέσεις της. Το διήμερο της περιοδείας της, ολοκληρώθηκε στις 30/04/2012 με την επίσκεψή της στην Τήνο.
 Η Κατερίνα Μονογυιού άκουσε τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν τόσο την Άνδρο και την Τήνο, όσο και την ευρύτερη περιοχή των Κυκλάδων και κατέθεσε προτάσεις και σκέψεις για τον τρόπο αντιμετώπισης τους.
 Έμποροι, επαγγελματίες, αλλά και περαστικοί πολίτες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με την Υποψήφια Βουλευτή, γύρω από τα προβλήματά τους. «Η αγορά χρειάζεται άμεση τόνωση με τα μέτρα του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία θα πρέπει να ληφθούν από την επομένη κιόλας των εκλογών της 6ης Μαΐου», τους τόνισε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων καλεί τα μέλη του ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

Η φετινή πρωτομαγιά είναι ευκαιρία να θυμηθούμε πως οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα, ότι κέρδισαν, το κέρδισαν δίνοντας ενωμένοι σκληρούς αγώνες. Στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ολόκληρη οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές, που μας οδήγησαν στην οικονομική κρίση, επιδιώκουν συνεχώς να μας γυρίσουν σε εργασιακό καθεστώς χειρότερο και από αυτό που κέρδισαν οι εργαζόμενοι στις ΗΠΑ πριν 131 χρόνια. Με τα μέτρα, που συνοδεύουν τα μνημόνια και τη νέα δανειακή σύμβαση και εκείνα που οι δανειστές απαιτούν και οι πολιτικοί τους συνεργάτες, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και λοιπές μνημονιακές δυνάμεις, επιδιώκουν να εφαρμόσουν, κλιμακώνεται η επίθεση των καπιταλιστών σε κάθε εργασιακό δικαίωμα και κατάκτηση. Μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη χρεοκοπία, εξασφαλίζοντας συνεχώς χρήματα για τους τοκογλύφους δανειστές και τους τραπεζίτες, με προοπτική το χρέος το 2020 να είναι όσο ήταν και το 2009 πριν την ένταξη της χώρας μας στο μηχανισμό της τρόικας.
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ – ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

Η εκτίμηση εδρών της ΝΔ πανελλαδικά σύμφωνα με τον «Τύπο της Κυριακής»

Στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» της Κυριακής, δημοσιεύθηκε εκτίμηση για τις έδρες που λαμβάνει η ΝΔ σε κάθε νομό, με αυξητικές τάσεις προς τα πάνω. Ανάλογη εκτίμηση από άλλο κόμμα, πανελλαδικά, δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα:

Τελικά ο πρόεδρος Καμένος θα ρθει στη Νάξο σήμερα


Αύριο 1-5-2012 η άφιξη του Προέδρου του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ  8:00 ΑΦΙΞΗ στο αεροδρόμιο της Νάξου Ακολουθεί Καφές και βόλτα στην παραλία της Νάξου Στις 10:00 συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Νάξου Στις 10:45 θα παρευρεθεί στην εκδήλωση πρωτομαγιάς στο ΚΟΥΡΟ των.....

WWW.SYNANK.GRΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ –ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ


 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΠΡΩΗΝ) ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΑΔΕΔΥ-ΟΣΥΝΑΕ
Πρωτομαγιά 2012 Απεργούμε
Καλούνται όλοι  οι συνάδελφοι των Περιφερειακών Ενοτήτων Κυκλάδων  και τα μέλη του Συλλόγου ,  να συμμετάσχουν  ενεργά  στις εκδηλώσεις τις εργατικής  Πρωτομαγιάς που πραγματοποιούνται στα νησιά  μας .

Συριανές συναντήσεις Γιάννη Βλασερού

Στη Σύρο βρίσκεται από το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ, καρδιολόγος Γιάννης Βλασερός. Δείχνοντας πόσο σοβαρό ζήτημα θεωρεί την περίθαλψη και το Εθνικό Σύστημα Υγείας στις Κυκλάδες, η πρώτη κίνηση του Γιάννη Βλασερού ήταν να επισκεφτεί το Γενικό Νοσοκομείο της Σύρου προκειμένου να συζητήσει σχετικά με τους συναδέλφους του γιατρούς. Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου τον υποδέχτηκαν με χαρά και πέρασαν αρκετή ώρα συνομιλώντας μαζί του για αυτό το φλέγον ζήτημα των νησιών. Εν συνεχεία ο κος. Βλασερός συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεο, με τον οποίο είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία για τα ..... 

Θα μας τρελάνει ο Ιορδάνης!!!

Λάθος υποψήφιο έβαλε ο Μπένυ, βάζοντας τον Λιάρο υποψήφιο, μιας και ο Ιορδάνης είναι πιο σκληρός ΠΑΣΟΚος... Πριν λίγο είπε στις ειδήσεις:
Στο ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για τη μεγάλη συγκέντρωση της Πέμπτης καθώς είναι πολύ ευχαριστημένοι από τη χθεσινή μεγάλη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης!!!

"Φαντάζεστε τον κ. Καμμένο να συνεργάζεται με τον κ. Τσίπρα για την λαθρομετανάστευση;"

Στην ομιλία του στη συγκέντρωση της Πάτρας ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε και στο θέμα της λαθρομετανάστευσης που ως γνωστόν έχει πλήξει ιδιαίτερα την πόλη με αυξημένη εγκληματικότητα και ταραχές:
Πρώτη απόφαση της κυβέρνησής μας να καταργήσουμε το νόμο Ραγκούση. Και θα το κάνουμε! Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι «ξέφραγο αμπέλι»! Και μαζί θα επιβάλει το Νόμο. Γιατί δημοκρατία χωρίς νόμο δεν υπάρχει. Τα σύνορα θα φυλαχτούν καλά. Και θα πάψουν να έρχονται καινούργιοι λαθρομετανάστες.Θα δημιουργηθούν χώροι για τη φύλαξή τους μέχρι να απελαθούν στις....

Την Τετάρτη 2/5 η κεντρική ομιλία του ΠΑΣΟΚ στη Νάξο


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Η κεντρική ομιλία του ΠΑΣΟΚ στην ΝΑΞΟ θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 2-5-12 στις 19.00  το απόγευμα στο ''ΑΛΣΟΣ'' της ΕΛΛΗΣ θα παρευρίσκονται όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού.
 Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΝΑΞΟΥ

Πανικός Καμμένου: Ακυρώνει το Ζάππειο και κατεβαίνει στη Νάξο για περίπατο με τον .........

επίσημη δικαιολογία για το πρωτοφανές γεγονός για αρχηγό κόμματος, ότι προτιμάει να κάνει περιοδεία και να είναι με τον κόσμο, είναι μόνο για τους Α.Ε. Κατά τ' άλλα αυτή τη στιγμή και εδώ και 2 ώρες δίνει συνέντευξη στον κολλητό του τον Χατζηνικολάου όπου λέει ότι θέλει... Σήμερα δεν προτίμησε τον περίπατο ανάμεσα στον κόσμο;... Φυσικά όλοι καταλαβαίνουν ότι ο πραγματικός λόγος είναι πως αυτά που λέει ο Καμμένος μπάζουν από παντού και δεν μπορεί να σταθεί απέναντι σε δημοσιογράφους που δεν τον ...........

Συνάντηση - ενημέρωση - συζήτηση του Σχολικού Σύμβουλου με τους Γονείς

Πρόσκληση

Ο Σχολικός Σύμβουλος 3ης Περιφέρειας Δημ. Εκπ/σης Ν. Κυκλάδων σας καλεί στην απογευματινή συνάντηση - ενημέρωση - συζήτηση  με τους Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων της Νάξου, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 02/05/2012, ώρα 19.30-21.00΄ στη Σχολή Ουρσουλινών - Κάστρο Χώρας Νάξου.  
Ενδεικτικά θέματα συζήτησης θα είναι: