slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Έπνιξαν» τα κύματα ολόκληρο το παραλιακό μέτωπο της Παροικίας Πάρου! (ΒΙΝΤΕΟ)


Οι θυελλώδεις νοτιοδυτικοί άνεμοι εντάσεως πολλών μποφόρ που απαγόρευσαν τον απόπλου των πλοίων την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, λυσσομανούσαν με μεγάλη σφοδρότατα και στην Παροικία της Πάρου το πρωί της Πέμπτης, «λούζοντας» στα ψηλά, άγρια κύματα ολόκληρο το παραλιακό της μέτωπο.


Από το ύψος της Αγίας Άννας στο Δημαρχείο και στο μύλο, μέχρι το λιμάνι…

ΑΡΘΡΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΚΟΝΔΙΟΥ: "TO ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ"

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ

Γιώργος Βακόνδιος
Πολιτευτής Κυκλάδων Ν.Δ.
Η νοοτροπία της κυβερνητικής πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποτυπώνεται εύγλωττα στη συνέντευξη της κας Μπαζιάνας που συνδέεται απόλυτα με τη ψήφιση του τελευταίου πολυνομοσχεδίου.

Η κυρία Μπαζιάνα είχε την καλοσύνη να μας πληροφορήσει ότι κάθε χρόνο μία καλοκαιρινή μέρα πνίγεται στο κλάμα.

Προφανώς πρέπει να τη συμπονέσουμε διότι πιθανότατα μια μέρα του καλοκαιριού χάνει τα μπάνια της.

Ίσως βεβαίως να αγνοεί ότι εκατοντάδες χιλιάδες άλλες Ελληνίδες μάνες μπορεί να κλαίνε πολύ πιο συχνά όλο το χρόνο με αφορμή τις δυσκολίες της καθημερινότητάς τους.

Mεταδιδακτορικός ερευνητής στο Χάρβαρντ ο Ναξιώτης επιστήμονας Κωσταντίνος Σουσούνης

 ο Ναξιώτης επιστήμονας Κωνσταντίνος Σουσούνης
Ως μεταδιδακτορικός ερευνητής σε ένα από τα πιο φημισμένα πανεπιστήμια του κόσμου, το Χάρβαρντ, προσελήφθη ο Ναξιώτης επιστήμονας Κωνσταντίνος Σουσούνης.
Ο Κωνσταντίνος, έχει καταγωγή από την Κωμιακή της Νάξου. Τόσο ο πατέρας του, Δημήτριος Ν. Σουσούνης, όσο και η μητέρα του Αικατερίνη Σουσούνη το γένος Κ.Λεβογιάννη προέρχονται από την Κωμιακή. Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, αποφοίτησε από το Τμήμα Βιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2010. Αμέσως μετά πήγε με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο του Dayton στο Οχάιο. Μέσα σε