slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στη Νάξο ο Γ. Βρούτσης για τις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του νησιού από τους Γερμανούς πά

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. και Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022, θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στη νήσο Νάξο,όπου θα παραστεί, εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων, στις επετειακές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της Νάξου από τους Γερμανούς το 1944.

Το ευχαριστώ του Μανώλη Πολυκρετη προς τα στελέχη της Ελληνικής ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και του ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ:
Αστυνομικό Τμήμα Νάξου
Λιμεναρχείο Νάξου
ΜΜΕ
Με την παρούσα επιστολή μου, νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω
δημόσια για τον επαγγελματισμό και το αξιέπαινο έργο σας που παρά τις
δυσκολίες και την υποστελέχωση των υπηρεσιών σας φέρνετε πάντα εις
πέρας με τον καλύτερο τρόπο.
Η Αστυνομία και το Λιμεναρχείο αποτελούν τον «φύλακα άγγελο» των
νησιών μας καθόλη τη διάρκεια του χρόνου και κυρίως κατά τους
καλοκαιρινούς μήνες που ο πληθυσμός πολλαπλασιάζεται λόγω του
τουρισμού.

Το πρόγραμμα «Υγεία για Όλους» σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Πρόγραμμα Ιατρικής Παρέμβασης

Το πρόγραμμα «Υγεία για Όλους» σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων


, Κοινωνικό Φαρμακείο και Κέντρο Κοινότητας, τη 2 η Υ.ΠΕ., το Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Νάξου και το Π.Π.Ι Φιλωτίου θα πραγματοποιήσουν Ιατρική Παρέμβαση στο Φιλώτι της

Νάξου το Σάββατος 15-10-2022.

Ειδικότερα θα πραγματοποιηθούν:

Στην παρουσίαση του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Μυκόνου ο Φίλιππος Φόρτωμας

Ξεκίνησαν τα μαθήματα για το εργαστήρι παραδοσιακών χορών «Σπονδή Τηνίων» του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

 «ΣΠΟΝΔΗ ΤΗΝΙΩΝ»

 Τα δύο (2) τμήματα ενηλίκων αριθμούν 50 μέλη και χορεύουν κάθε Δευτέρα στις 19:15 και στις 20:15 αντίστοιχα. Τα τμήματα των παιδιών αριθμούν 20 μέλη και χορεύουν κάθε Κυριακή στις 17:00 τα νήπια και τα παιδιά Α’ & Β’ Δημοτικού και στις 18:00 τα μεγαλύτερα παιδιά.

Γιώργος Χατζημάρκος : 52 πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, ενισχύονται από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου 2014 - 2020




Διατίθενται συνολικά 4,00 εκ. , από ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

   


Σε μια περίοδο κατά την οποία η επιχειρηματικότητα έχει υποστεί τις επιπτώσεις από την διετία της πανδημία COVID-19, αλλά και από την ενεργειακή κρίση,  η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μέσα από τους ευρωπαϊκούς πόρους του Ε.Π. «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020» έρχεται να δώσει ανάσα σε υφιστάμενες αλλά και σε υπό σύσταση μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, διαθέτοντας πόρους 4,00 εκατ.

Γιώργος Χατζημάρκος για το ΕΠΣ Μυκόνου: «Η εποχή που ο φόβος για το κακώς εννοούμενο "πολιτικό κόστος" ακύρωνε κάθε σχέδιο, έχει περάσει» Ο Περιφερειάρχης στην εναρκτήρια εκδήλωση για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο της νήσου Μυκόνου «Με το βλέμμα στο 2050»

Στην εναρκτήρια εκδήλωση για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο της νήσου Μυκόνου «Με το βλέμμα στο 2050», συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος. 

Στην εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο του νησιού, συμμετείχαν ο Νίκος Ταγαράς, Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, ο Ευθύμιος Μπακογιάννης, Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, ο Φίλιππος Φόρτωμας, βουλευτής Κυκλάδων, ο Κωνσταντίνος Κουκάς,  Δήμαρχος Μυκόνου, ο Γιώργος Λεονταρίτης, Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και ο  Στέλιος Μπρίγγος, Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Κυκλάδων.  

Εφυγε από τη ζωή ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. - Το συγκλονιστικό μήνυμα που μας άφησε. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Πέθανε ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης - Το συγκλονιστικό μήνυμα που μας άφησε© SOOC

Ο Ελληνας Ολυμπιονίκης και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποκαλύφθηκε από tweet στο λογαριασμό του, υπέφερε από μία σπάνια μορφή της νόσου.

Στο σχετικό μήνυμα ο Νικολαϊδης ενημερώνει ότι τελευταία επιθυμία του ήταν να δοθούν τα Ολυμπιακά του μετάλλια σε δημοπρασία.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί δομές για παιδιά.

"Αν σωθεί έστω ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσικά που έχω φάει στο κεφάλιο κάθε κατάγμα στα πόδια του".

Ολο το μήνυμα έχει ως εξής