slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αποκλειστικό! Στο Μαξίμου ψάχνουν για τον νέο ύμνο ... του ΠΑΣΟΚ!!!

Γράφει με χιουμοριστική διάθεση
ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Φήμες φέρουν τις τελευταίες μέρες τον πρωθυπουργό κ. Γεώργιο Παπανδρέου να προβληματίζεται έντονα για το αν θα προκηρύξει εκλογές αφού αυτή την στιγμή το ΠΑΣΟΚ δεν έχει οράματα, προτάσεις αλλά το κυριότερο ...

ΠΑΣΟΚικός πολιτισμός (βίντεο με τραμπούκους ΠΑΣΟΚους)


Απουσία του Πρωθυπουργού δύο μέλη του ΠΑΣΟΚ ήρθαν στα χέρια μέσα στην αίθουσα που διεξαγόταν η Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ. 

Ο Γραμματέας της Τ.Ο Παλικής Κεφαλλονιάς Παναγής Βλάχος ανέβηκε στο βήμα και εξέφρασε την απογοήτευσή του, καθώς όπως είπε «περίμενε από τον Πρωθυπουργό να ζητήσει στην ομιλία του μία συγνώμη». Η φράση αυτή «άναψε τα αίματα» και τα μέλη που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στην αίθουσα του ζήτησαν επιτακτικά να ανακαλέσει ενώ ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Β. Έξαρχος του είπε να ολοκληρώσει την ομιλία του.

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε επικίνδυνα και ένα από τα μέλη του κινήματος πήγε να του ζητήσει τον λόγο. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και εκεί άρχισε να χάνεται και έλεγχος. Μάταια ο Βασίλης Έξαρχος ζητούσε από το μικρόφωνο να ηρεμήσουν τα πνεύματα. 

Οι έξι ΜΚΟ που θα πάρουν τα κονδύλια για τις προσλήψεις στο ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Έξι εθελοντικές οργανώσεις επιλέγησαν να διαχειριστούν τα προγράμματα απασχόλησης ανέργων στο ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
1) ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΥΡΟΥ με Πρόεδρο το ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΥΡΟΥ κ.κ.  ΔΩΡΟΘΕΟ.
2) Το γνωστό ινστιτούτο ΙΝΕ ΓΣΕΕ με Πρόεδρο τον γνωστό κρατικοδίαιτο πράσινο συνδικαλιστή αξιότιμο κ. Γιάννη  Παναγόπουλο και Α’ Αντιπρόεδρος το γνωστό κρατικοδίαιτο συνδικαλιστή στέλεχος του Συριζα και θαμώνα των τηλεπαραθύρων κ. Δημήτρης Στρατούλης.
3) Το τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ "ΝΑΞΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ" με Πρόεδρο τον Γιάννη Παπαδόπουλο...

H δικαίωση Καραμανλή απογειώνει τη Νέα Δημοκρατία

Ήταν αναμενόμενο μετά το σφυροκόπημα των τελευταίων απκαλύψεων να εκτιναχθεί η διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Γι’ αυτό οι βουβουζέλες του ΔΝΤ προσπαθούσαν απεγνωσμένα να αποκρύψουν τις αποκαλύψεις που αφορούν τον Κώστα Καραμανλή για να μην αποκαλυφθεί η χυδαία πολιτική απάτη που διέπραξαν εις βάρος του Ελληνικού λαού.
Άλλωστε τα χαλκεία της Ιπποκράτους το κατάλαβαν νωρίς και άρχισαν να..
 διαδίδουν φήμες ότι δήθεν αυτές οι αποκαλύψεις είναι …

Τελικά έχουν δίκηο taxalia. Για όλα φταίει ο Καραμανλής!


Του Σωτήρη Καλαμίτση, Δικηγόρου

Πολλά συγχαρητήρια διαβάζω τις μέρες αυτές στο διαδίκτυο για την πρωτοβουλία του Υπουργού Δικαιοσύνης να ξεθάψει τον φάκελο των υποκλοπών από το Αρχείο, ώστε να διερευνηθεί η υπόθεση περαιτέρω. Αφού, όμως, ο εισαγγελέας που διερεύνησε την υπόθεση κατέληξε στην άσκηση ποινικής δίωξης, δεν άκουσα κανέναν, του κ. Υπουργού περιλαμβανομένου, να διερωτάται:

Στη δημοσιότητα δόθηκε από το γραφείο τύπου της αστυνομίας η μηνιαία δραστηριότητα, υφισταμένων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον Αύγουστο.
Αποτελέσματα από τις υφιστάμενες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Αστυνομικές Διευθύνσεις Κυκλάδων, Α΄ Δωδεκανήσου και Β΄ Δωδεκανήσου. Ακολουθούν τα στοιχεία.