slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καταιγίδα ο Πανναξιακός


Καταιγιστικός σήμερα ο Πανναξιακός στο γήπεδο της Μυκόνου, πήρε μεγάλη νίκη με σκορ 0-5 κόντρα στην Άνω Μερά. Οι παίχτες του Γιώργου Βλαστού, ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, ήθελαν περισσότερο τη νίκη και φρόντισαν να τελειώσουν νωρίς το ματς, καθώς προηγήθηκαν στο 37' με σκορ 0-4 χάρη στα γκολ των Ντούκα (13'), Αριανούτσου (19' πεν.) και Δερμιτζάκη (32', 37').
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι (κόβοντας στροφές και .....

Το "Έθνος" βλέπει παντού Καραμανλή!

Εφιάλτης τους έχει γίνει ο πρώην πρωθυπουργός

Στο φύλλο της Κυριακής, το "Έθνος" δείχνει, για ακόμη μια φορά, το κόμπλεξ που έχει απέναντι στον Κώστα Καραμανλή, παρότι αυτός έχει να παρέμβει στα δημόσια πράγματα περίπου 3μισι χρόνια.
Σε ένα 4σελιδο "αφιέρωμα" σε αυτόν και στην....

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Φιλώτι κατά την περίοδο της κατοχής, συνέντευξη με τον γιατρό Νίκο Λιανόπουλο.    Ο φιλόλογος Νίκος Λεβογιάννης συζητά με τον Φιλωτίτη γιατρό ΝΙΚΟ ΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟ, γιο του Γιάννη Λιανόπουλου έφεδρου λοχαγού- πολεμιστή των βαλκανικών πολέμων και της Μικρασιατικής εκστρατείας-συμπολεμιστή του Ν. Πλαστήρα κι αγωνιστή Κοινοτάρχη του Φιλωτίου στη διάρκεια της κατοχής.
Νίκος Λιανόπουλος: «Αποτελεί όνειδος για την κοινωνία και την εκκλησία της Νάξου η εκατόμβη των νεκρών Κορωνιδιατών από την........