slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άμεση παρέμβαση του Γιάννη Βρούτση για το σμυρίγλι

Νάξος, Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου
Μετά τα τελευταία προβλήματα που παρουσιάστηκαν σχετικά με τους
σμυριδεργάτες στη Νάξο, ΑΜΕΣΗ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ήταν η παρέμβαση του Υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση.
Ο Υπουργός Εργασίας κάλεσε ΑΜΕΣΑ σε συνάντηση εκπροσώπους των σμυριδεργατών.

Το ραντεβού με αντιπροσωπεία των σμυριδεργατών, κλείστηκε για την ΠΕΜΠΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 4 το απόγευμα, στο ...

Δέκα καυτά ερωτήματα για την υπόθεση Μεϊμαράκη

Δικαστές για να βγάλουμε απόφαση πριν τη βγάλουν οι αρμόδιοι, δεν είμαστε.
Δικηγόροι πολιτικών δεν είμαστε ακόμη περισσότερο διότι εμείς από τους πρώτους λέγαμε να διαλυθεί το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα και να βγουν νέοι άνθρωποι στον αφρό να κυβερνήσουν την Ελλάδα με όραμα και όρεξη για δουλειά.
Κι επειδή δεν είμαστε τίποτε από τα παραπάνω, παρά μόνο ανήσυχοι πολίτες που δεν τρώνε κουτόχορτο, ούτε τσιμπάνε με ό,τι τους σερβίρουν τα μέσα ενημέρωσης των επιχειρηματιών, κρυφών κι φανερών, μας δημιουργήθηκαν ορισμένες εύλογες απορίες γύρω από το «σκάνδαλο» που εμπλέκει πολιτικούς με μαύρο χρήμα και ύποπτες συναλλαγές στο real estate. Ειδικά η περίπτωση του Β. Μεϊμαράκη χρήζει ιδιαίτερης προσοχής διότι, όπως γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, ως πρόεδρος της Βουλής ένα τέτοιο θέμα αφορά το σύνολο της δημοκρατίας μας. Και μια λέξη κυριαρχεί στις σκέψεις πολλών:

8o Debate της ΟΝΝΕΔ

«Χρεοκοπημένα Αθλητικά Σωματεία: Εταιρίες ή Ιδέες που χρήζουν ειδικής μεταχείρισης;» 
 Η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της ανταλλαγής απόψεων έχει καθιερώσει τη διεξαγωγή θεματικών debates για θέματα που απασχολούν την

Άνοιξε τις πόρτες για τα καλά στη ΝΔ


Τις πόρτες της Νέας Δημοκρατίας έχει ανοίξει για τα καλά σε βουλευτές και κομματικά στελέχη ο Μανώλης Κεφαλογιάννης βάζοντας ως στόχο να κρατήσει να αναδομήσει το κόμμα σε διάστημα 300 ημερών ώστε ο Σαμαράς να σταθεί για 1.000 μέρες τουλάχιστον τώρα στα πρώτα δύσκολα χρόνια. Καθημερινά πραγματοποιεί εξαντλητικές συσκέψεις με τη συμμετοχή υπουργών και υφυπουργών οι οποίες τραβάνε σε μάκρος πάνω από 4 και 5 ώρες. Σήμερα έχει πάλι για τα οικονομικά και αύριο για την υγεία όπου εκτός από Λυκουρέντζο και Σαλμά έχει καλέσει το σύνολο των πρώην υπουργών της ΝΔ , από.....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ OKTΩ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΣΕΠΤ.

H συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, υλοποιώντας μέχρι κεραίας τις επιταγές της τρόικα, και του ελληνικού κεφαλαίου. προωθεί πακέτο μέτρων κοινωνικού ολοκαυτώματος. Προχωρά σε λεηλασία όσων έχουν απομείνει από τα εργατικά-λαϊκά εισοδήματα και δικαιώματα, με στόχο δήθεν την αποφυγή της χρεοκοπίας, ενώ οδηγεί ολοταχώς στη χρεοκοπία του λαού.
Η επαναδιαπραγμάτευση που είχαν "υποσχεθεί" τα τρία κόμματα που συγκυβερνούν αποδείχθηκε όνειρο θερινής νυκτός.

Κεφαλογιάννης: Οι πολίτες είναι πολύ πιο ώριμοι απ’ όσο νομίζουν οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, αναφερόμενος στην πολιτική απόφαση της ΚΠΕ του ΣΥΝ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαγγέλλει σήμερα "σκληρή στρατηγική", "λαϊκή αυτοοργάνωση" και "αγώνα ανατροπής". Από τη μια αντιγράφει πρακτικές άκρων και ακροτήτων και από την άλλη διαμαρτύρεται γιατί οι πολίτες αντιλαμβάνονται τα παιχνίδια του. Η Δημοκρατία έχει δύναμη και αντιστέκεται.

Σχέδια ανωμαλίας δεν αντέχει ο τόπος και δεν θα περάσουν. Οι πολίτες είναι πολύ πιο ώριμοι απ' όσο νομίζουν οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ».

Μεϊμαράκης: «Θα αντιμετωπίσω τον Χατζηνικολάου ως άντρας της πιάτσας και όχι με λογική σαλονιού»

Αν και ο Ευάγγελος Μεϊμαρακης μετά την γραπτή δήλωση που διένειμε χθες το μεσημέρι έχει επιλέξει τον δρόμο της σιωπής, στις κατ' ιδίαν συζητήσεις του είναι εξόχως αποκαλυπτικός.

Το μεσημέρι, έκανε την εμφάνιση του στο εστιατόριο της Βουλής μαζί με τον Α' Αντιπρόεδρο, Γιάννη Τραγάκη, ο οποίος θα τον αντικαθιστά στην έδρα για άγνωστο διάστημα. Τουλάχιστον, πάντως, για όσο διερευνάται η εμπλοκή του στις δραστηριότητες της εταιρίας Καρούζου που αποκάλυψε την Κυριακή η .....

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ



και Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΝΤ ΘΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΩΣ... «ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΑ»...!!! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ και...ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ...!!!

Απο τότε πού έγινε «χορηγός» η Γιάννα στο άλλοτε φημισμένο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο Χαρβαντ, φαίνεται ότι το «πολιτικό καρικατσαριό» της Ελλάδος, έχει βρεί εκεί... καταφύγιο...!!!

Party στο DAY NIGHT διοργανώνει ο Πανναξιακός ΑΟΝ


Είδε το φάκελο ο Χατζηνικολάου και όχι ο Μεϊμαράκης!!!!!!!!!!!

«Μυστικός» ακόμη και από τον ίδιο τον Μεϊμαράκη ο φάκελος της δικογραφίας

Περίεργη διαρροή έρχεται από τη Βουλή σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα των καταγγελιών προς το πρόσωπο του Προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο Μεϊμαράκης επιχειρώντας να ενημερωθεί για το θέμα του και τις καταγγελίες ζήτησε από τον κ. Τέντε το φάκελο της δικογραφίας, ο οποίος όμως αρνήθηκε να τον παραδώσει.
Είναι εύλογο το ερώτημα από το περιβάλλον του κ. Μεϊμαράκη, πώς είναι δυνατόν τα στοιχεία του φακέλου ή μέρος αυτών να είναι στη διάθεση μιας εφημερίδας και όχι στη διάθεση του βαλλόμενου προσώπου από τις καταγγελίες, ιδιαίτερα όταν αυτό είναι ένας κορυφαίος πολιτειακός παράγοντας.

Να σημειωθεί ωστόσο, στο πλαίσιο των εξελίξεων για την υπόθεση, ότι σήμερα ο κ. Μεϊμαράκης, θα έχει μαραθώνιο συναντήσεων με τους εκπροσώπους των Κ.Ο. της Βουλής, προκειμένου να τους ενημερώσει για το θέμα της αναστολής τον καθηκόντων του. Αναμένεται συνάντηση και με τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής.

parapolitika.gr

--

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: θυμάστε τον εξ αλβανίας νεαρό με την ελληνική σημαία;

Ήταν τότε που όλοι ξεσηκώθηκαν επειδή ως αριστούχος θα έπρεπε να πάρει την ελληνική σημαία στην παρέλαση.
Ο κακός χαμός είχε γίνει.
Τι για ρατσισμό ακούγαμε, τι για απανθρωπιά των ελλήνων και πολλά ακόμα φαιδρά και ευτράπελα.

Διαβάστε λοιπόν για να δείτε το σήμερα του ΟΔΥΣΣΕΑ ΤΣΕΝΑΪ

Ρε δεν πάτε από κει πούρθατεεεεεε!!!!!!!!

Ελγαντούρ: ¨"Ρατσιστής ο Σαμαράς"




«Δεν μπορώ άλλο. Κάνε κάτι μπαμπά. Φτάνει!»

Η εμπλοκή του ονόματος του πατέρα της, Γιώργου Βουλγαράκη, τον οποίο 4 χρόνια τώρα ξεσκίζουν χωρίς να έχει αποδειχθεί ότι καταχράστηκε ούτε ένα ευρώ, σε σκάνδαλο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ήταν κάτι που δεν άντεξε να παρακολουθεί αμέτοχη η κόρη του, Παυλίνα Βουλγαράκη. Οπότε και πόσταρε το συγκεκριμένο μήνυμα στο facebook.

«Μόλις το είδα. Θαυμάζω την ψυχραιμία και την υπομονή σου. ΩΣ ΕΔΩ. Δεν μπορώ άλλο και δεν κάνω πλάκα. Κάνε κάτι μπαμπά φτάνει ! Σ'αγαπώ πολύ έχεις πάντα εμάς».

Aυτός ήταν ο τρόπος και ο τόνος που επέλεξε η 22χρονη τραγουδίστρια και φοιτήτρια Ψυχολογίας να εκφράσει δημόσια τόσο την συμπαράταση στον πατέρα της όσο και την αγανάκτισή της για το δημοσιεύμα της Real News που τον θέλει μπλεγμένο σε παράνομες αγοροπωλησίες ακινήτων μαζί με τους Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Μιχάλη Λιάπη.

iefimerida.gr 

Γνωστή η λίστα των «32» πολιτικών, λένε Πεπόνης - Μουζακίτης

Γνωστή υπόθεση αποτελεί για τη Δικαιοσύνη η περιβόητη λίστα του ΣΔΟΕ με τα ονόματα 32 πολιτικών προσώπων που ελέγχονται για ύποπτο πλουτισμό.

Αυτό ανέφεραν οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, σε δήλωσή τους, μετά το πέρας της σύσκεψης που είχαν τη Δευτέρα στον Άρειο Πάγο με τον αντεισαγγελέα κ. Νίκο Παντελή υπό τον εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου κ. Ιωάννη Τέντε.

Ο Παντελής Καψής και η ελιτ για κλάματα

Ναπολέων Λιναρδάτος

Διαβάζοντας τον τίτλο του άρθρου του Παντελή Καψή στο Έθνος, «Ελιτ» για... κλάματα, νόμιζα ότι ήταν ένα άρθρο με κάποια δόση αυτοκριτικής. Δυστυχώς απογοητεύτηκα.

Στο συγκεκριμένο άρθρο ο κ. Καψής περιγράφει πως πολλές φορές κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών η μια πολιτική ηγεσία μετά την άλλη έκανε σοβαρά σφάλματα στην διαχείριση της κρίσης. Μεταξύ άλλων ο κ. Καψής σημειώνει:

e-Επιλογές της 24/09/2012



Απέχουν οι δικηγόροι Νάξου την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου


 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου, στην έκτακτη συνεδρίασή του την 22η Σεπτεμβρίου, αποφάσισε την αποχή των μελών του από την άσκηση των καθηκόντων τους, την 26η Σεπτεμβρίου, ημέρα πανελλήνιας απεργίας των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, σε ένδειξη συμπαράστασης των εργαζομένων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τα δικαιώματα των οποίων, όπως επισημαίνεται, πλήττονται με τα συνεχιζόμενα επώδυνα οικονομικά μέτρα.

Γενική απεργία - σύλλογοι εκπαιδευτικών

Έχουμε ευθύνη απέναντι στους μαθητές και τις μαθήτριές μας
Δεν πρέπει να μένουμε αμέτοχοι 
Συγκέντρωση στην παραλία στις 11μ.μ.
περισσότερα εδώ

Δελτίο τύπου επιτροπής αγώνα για τη σμύριδα


             Στα πλαίσια του αγώνα μας για το Σμυριδικό πρόβλημα η Επιτροπή Αγώνα Ενημερώνει ότι :
              Επισκεφθήκαμε τα χωριά Απεράθου, Κεραμωτή, Μέση και Σκαδό, ενημερώσαμε και συζητήσαμε το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε για την επιβίωση των χωριών μας. Διαπιστώσαμε ότι όλοι οι κάτοικοι των Ορεινών Χωριών βρίσκονται σε αναβρασμό και τους διακατέχει αγωνία και αγανάκτηση για το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν τα ορυχεία.
              Επίσης, κάνουμε γνωστό στους.
κατοίκους των Ορεινών Χωριών ότι την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, ημέρα συλλαλητηρίου των Σμυριδεργατών, θα διατεθεί δωρεάν :
              α.              Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Νάξου που θα ξεκινήσει στις 9:00π.μ. από Μέση-Σκαδό-Κόρωνο-Κεραμωτή-Χώρα.
              β.              Λεωφορείο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που θα ξεκινήσει στις 09:15π.μ. από Απεράθου-Χώρα.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΣΜΥΡΙΔΙΚΟ

Κλήρωσε για Άνω Μερά και Πανναξιακό.


d e8niki

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ, η κλήρωση για το περιφερειακό πρωτάθλημα.
Οι δύο Κυκλαδίτικες ομάδες (Άνω Μερά και Πανναξιακός), θα συμμετέχουν στον 9ο όμιλο μαζί με: Ατρόμητο Πειραιά, Διαγόρα Ρόδου, Ολυμπιακό Λαυρίου, Ιωνικό, ΑΟ Δικαίου, Τριγλία Ραφήνας, Περαμαϊκό, Κερατσίνι, Αστέρα Βάρης, ΑΠΟ Νικολακάκη.
Ο Πανναξιακός ξεκινά τις υποχρεώσεις του από το Λαύριο όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ολυμπιακό, ενώ ολοκληρώνει στον Πειραιά κόντρα στον Ατρόμητο. Από την άλλη πλευρά η νεοφώτιστη Άνω Μερά ξεκινά με δύο εκτός έδρας ματς (Κερατσίνι και Νικολακάκη), ενώ ολοκληρώνει και πάλι εκτός με τον Ιωνικό.
Το πρωτάθλημα ξεκινά την Κυριακή 21/10
Το πλήρες πρόγραμμα:

Πανναξιακός ΑΟΝ: Με το καλημέρα στα βαθιά (κλήρωση)

1H 2012 VOLLEY
Με το καλημέρα ντέρμπι, έβγαλε σήμερα για τον Πανναξιακό ΑΟΝ η κληρωτίδα της Ε.Ο.ΠΕ.
Ο Πανναξιακός ΑΟΝ, στο πρώτο παιχνίδι (17/11)  για τη φετινή σεζόν 2012-2013, θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ Νάξου τον ΖΑΟΝ, ο οποίος είναι ένα από τα φαβορί του ομίλου.
Η ομάδα της Νάξου την δεύτερη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Ηλυσιακό, ενώ κλείνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Νάξο με αντίπαλο την Λαμία, στις 6/4. Ακολουθεί το πρόγραμμα ......