slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νάξος: Βανδαλισμοί στα ξύλινα σπιτάκια στο Άλσος της Έλλης


Ζημιές και βανδαλισμοί σε κοινόχρηστους δημόσιους χώρους και

 πάρκα της Νάξου παρατηρούνται επανειλημμένα το τελευταίο διάστημα.

Πρόσφατος στόχος ήταν το Άλσος της Έλλης, όπου άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές και φθορές στα ξύλινα κιόσκια που βρίσκονται μέσα στο πάρκο. Μάλιστα για το τελευταίο συμβάν ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννης Τσολάκης κατέθεσε αγωγή κατ΄ αγνώστων.Ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα σημειώνει ότι θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η διαμόρφωση και η

Ντροπή και αίσχος. Υπερψηφίστηκε τροπολογία του Νίκου Χουντή για το μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά


Έκθετη αφήνει την Ελληνική κυβέρνηση απόφαση του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για το Φ.Π.Α. στα νησιά μας.  Καθώς υπερψηφίστηκε η τροπολογία του Νίκου Χουντή, με την οποία, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζητά τη συνέχιση των ειδικών φορολογικών ρυθμίσεων για τα νησιά (μειωμένος ΦΠΑ)
Νίκος Χουντής: «Έκθετη η κυβέρνηση που, για τον ΦΠΑ, προτίμησε να υπακούσει στις απαιτήσεις των ανταγωνιστών της Ελλάδας στο πεδίο του τουρισμού»
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπερψήφισε χθες με 495 ψήφους, τροπολογία που συνέταξε

Η ομιλία του πρόεδρου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου στις κινητοποιήσεις της 4ης Φεβρουαρίου 2016

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Στα πλαίσια αυτής της κινητοποίησης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου, 
με γνώμονα ότι το ασφαλιστικό αποτελεί κορυφαίο εθνικό θέμα για εμάς τους εμπόρους, 
τις οικογένειές μας και το μέλλον των επιχειρήσεών μας, 
αποφάσισε το καθολικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων , ενάντια στην εφαρμογή του προτεινόμενου ασφαλιστικού σχεδίου της Κυβέρνησης.

Κεφαλογιάννης: "Το προσφυγικό πρόβλημα δεν επιλύεται αν δεν λυθεί το πρόβλημα της Συρίας".


Παρέμβαση (παρουσία του Ζαν Κλοντ Γιούγκερ) απο τον Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, για ρόλο της Ελλάδας στο Μεταναστευτικό πρόβλημα της Ευρώπης. VIDEO.

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας σε παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου για το Μεταναστευτικό τόνισε :

" Η πολυπλοκότητα του Προσφυγικού  προβλήματος είναι προφανής.»

Υπάρχουν ευθύνες σε Διεθνές επίπεδο. Καθυστερήσαμε. Το προσφυγικό πρόβλημα δεν

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ



Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των μπλόκων χαιρετίζει τους χιλιάδες συναδέλφους μικρομεσαίους αγρότες και αγρότισσες, που με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα έδωσαν το παρόν στις μεγαλειώδεις απεργιακές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας σε όλη την Ελλάδα, μέσα από το οργανωμένο αγροτικό κίνημα, μαζί με το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματοβιοτέχνες. Ιδιαίτερα τη νέα γενιά που αντιστέκεται, τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών.

Δελτίο Τύπου Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νάξου ι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Αγαπητέ Κ. Πρόεδρε του Συλλόγου, Μέλη του διοικητικού συμβουλίου και λοιπά μέλη,
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νάξου (Σ.Ε.Η.Ν.), σας κοινοποιεί την ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Φ Α 50/12081/642/2006 – ΦΕΚ Β'/1222/5.9.2006 για την υποχρέωση τοποθέτησης ρελέ διαρροής εντάσεως σε επαγγελματικούς και μη χώρους.
Τον έλεγχο της συμμόρφωσης της εγκατάστασης με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ HD 384 και της σχετικής νομοθεσίας (Υ.Α. Φ.7.5/1816/88/ 27.2.2004 ,Υ.Α.ΦΑ΄50/12081/642 /26.7.2006, Υ.Α. Φ.50/503/168/19.04.2011) και έκδοση ΥΔΕ και ΥΔΚΕ μετά από την επιτυχή ολοκλήρωση των ελέγχων .

Fwd: Δελτίο Τύπου της Γραμματείας Νάξου του ΠΑΜΕ για τη σημερινή Γενική Απεργία




Δελτίο Τύπου


Η Γραμματεία Νάξου του ΠΑΜΕ χαιρετίζει όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, νέους, αγρότες,




Δελτίο Τύπου της Γραμματείας Νάξου του ΠΑΜΕ για τη σημερινή Γενική Απεργία



Δελτίο Τύπου

Η Γραμματεία Νάξου του ΠΑΜΕ χαιρετίζει όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, νέους, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, γυναίκες, τα Σωματεία εργαζομένων που συμμετείχαν στη σημερινή

Fwd: Αποκατάσταση της αλήθειας (μετά από 7 μήνες) από τον κ Καρατζαφέρη


O κ.Καρατζαφέρης πριν 7 μήνες είχε κατηγορήσει τον κ.Νικολόπουλο, ότι ήταν σε μια "μαύρη"λίστα με δημοσιογράφους  (την οποία είχε παρουσιάσει ο κ.Καμμένος) 
7 μήνες αργότερα (προς τιμήν του) διορθώνει το λάθος του...
Δείτε το σχετικό βίντεο

Η ΝΔ καταγγέλλει: Η κυβέρνηση διόρισε 38 «δικούς της» σε 25 φορείς του Δημοσίου

ΔΗΛΩΣΗ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ

Σε καταγγελία για διορισμό 38 προσώπων με... εντολή της κυβέρνησης στο Δημόσιο έκανε η Νέα Δημοκρατία.

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β΄ Αθηνών Κώστας Χατζηδάκης, ο Συντονιστής ΟΔΕ Οικονομικών Υποθέσεων, Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Βουλευτής Α΄ Αθηνών Νικήτας Κακλαμάνης και ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς Γιάννης Τραγάκης, που συμμετέχουν στην Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής, έκαναν για την «άλωση» του Κράτους από κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, την ακόλουθη δήλωση:

Περιπατητική διαδρομή εθελοντών ανάδειξης μονοπατιών της Νάξου




Περιπατητική διαδρομή
Συνεχίζοντας την πρωτοβουλία με σκοπό τη συγκρότηση ομάδας εθελοντών για το έργο της συντήρησης και ανάδειξης του δικτύου λιθόστρωτων δρόμων και μονοπατιών του νησιού μας, καλούνται όσοι και όσες ενδιαφέρονται να δώσουν το παρόν τους στην πρώτη αναγνωριστική συνάντηση στο πεδίο δραστηριότητας, που θα γίνει στο Χαλκί (Παναγία Πρωτόθρονη) την Κυριακή 7.2.16 και

Διασκεδάστε στη κοπή πίτας του Π.Α.Σ. Νάξου