slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Βρούτσης “μαζεύει” την προκλητική διάταξη του Ρ.Σπυρόπουλου για τις συνταξιοδοτήσεις των αιρετών…

Την συνολική επαναξιολόγηση διευθετήσεων και ευνοϊκών για αιρετούς ρυθμίσεων, που έχουν νομοθετηθεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, σημειώνοντας ότι στόχος είναι, αυτές να καταργηθούν.
Με αφορμή πρόσφατη εγκύκλιο του ΙΚΑ για τις συντάξεις αιρετών προσώπων, το υπουργείο Εργασίας επισημαίνει ότι «στις ....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ: παράδειγμα προς μίμηση με τον εθελοντισμό του




Εθελοντισμός : Άγιος Φανούριος
Κάθε χρόνο  ο Δημήτρης Μανδηλαράς (του Ζαχαρογιάννη) με τη σύζυγο του Ματίνα και τα παιδιά του καθάρισε , άσπρισε και έκανε ότι χρειαζόταν στην εκκλησία του Αγίου Φανουρίου .ο Δημήτρης και η οικογένεια του είναι παράδειγμα προς μίμηση με τον εθελοντισμό και ...

ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

Μετα την Μουτσουνα διακοπές στην Κέρκυρα για τον Μιστερ Αλεξη-Τσίπρα... για ξεκαρφωμα θα κανει και μια ομιλια



Οργανώνει ομιλίες ... στη νησιώτικη Ελλάδα, προκειμενου να δικαιολογησει τις διακοπες

Τα στελέχη της αντιπολίτευσης ...

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΝΙΚΟ ΜΑΙΤΟ


ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ  ΔΙΑΨΕΥΣΕ   ΣΗΜΕΡΑ  ΣΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ  Ο   ΝΙΚΟΣ  ΜΑΙΤΟΣ  ΤΑ  ΣΧΕΤΙΚΑ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΝΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΞΟΥ  

Στο (NAXOS HOLIDAY) συνεχίζονται οι προσπάθειες - αναπαλαίωσεις- για κοινό υποψήφιο από το ΠΑΣΟΚ

οι Σωτήρες 
ο διαμεσολαβητής 
 Με αναπαλαίωση προσώπων που επί 30 τόσα χρόνια υποτίθεται υπηρέτησαν την Νάξο για να φτάσουμε στην σημερινή κανάτια ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΙΜΑΝΙ ,ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ συνεχίζονται στο (NAXOS HOLIDAY) οι διεργασίες εξεύρεσης υποψηφίου κοινής αποδοχής από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ . Με την άφηξει του....

Εκρηκτικές και επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία διαστάσεις έχει λάβει το πρόβλημα της νοσοκομειακής περίθαλψης εκατοντάδων χιλιάδων ανασφάλιστων και ανέργων πολιτών, καθώς και ανθρώπων που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους κ.κ. Υπουργούς
Υγείας
Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
ΘΕΜΑ:

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ κ. Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ


Αίρεται η προϋπόθεση της υποχρεωτικής φορολογικής ενημερότητας από 1-1-2013 των οφειλετών για να υπαχθούν στην ρύθμιση «νέας αρχής» των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε όλους τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης, μετά από τροπολογία που κατέθεσε σήμερα ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης στην Βουλή.

Προφεστιβαλική εκδήλωση ΟΒ Νάξου της ΚΝΕ



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χτες η προφεστιβαλική εκδήλωση που διοργάνωσε η Οργάνωση Βάσης Νάξου της ΚΝΕ στα πλαίσια του 39ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή, στο πάρκο δίπλα από το δημαρχείο.
Από το πρωί άρχισαν οι προετοιμασίες για την διαμόρφωση του χώρου με τη βοήθεια και την εθελοντική δουλειά μελών και φίλων του Κόμματος και της ΚΝΕ.
Πλήθος κόσμου από νωρίς συγκεντρώνονταν στον χώρο του φεστιβάλ. Άνθρωποι όλων των......

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Δ’ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ “Η ΝΑΞΟΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ”


 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ   ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΟΥ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Δ’ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ “Η ΝΑΞΟΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ”
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΜΙΑΚΗ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ).
ΩΡΑ:  20:00                              
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
 ΙΑΚΩΒΟΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ - ΣΑΡΑΝΤΗΝΟΣ

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι του κοινωνικού τουρισμού -Ολα τα κριτήρια για φθηνές διακοπές [πίνακες] Πηγή: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι του κοινωνικού τουρισμού -Ολα τα κριτήρια για φθηνές διακοπές [πίνακες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/118255#ixzz2bxEdhx74

Φθηνές διακοπές από το φετινό Σεπτέμβριο και έως τον Ιούλιο του 2014 υπόσχεται το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ.
Βασική διαφορά σε σύγκριση με τα παλιά προγράμματα του καταργηθέντος Οργανισμού Εργατικής Εστίας είναι ο πολύ μικρός αριθμός δικαιούχων, καθώς οι ωφελημένοι θα είναι 110.000, λιγότεροι κατά 460.000 χιλιάδες σε σχέση με το 2011 που ίσχυσε το τελευταίο πρόγραμμα του ΟΕΕ.

Το απόλυτο καλοκαιρινό Drag Day στην Σύρο πλησιάζει…..

Το απόλυτο καλοκαιρινό Drag Day στην Σύρο πλησιάζει…..
Το τελευταίο Σαββάτο του Αυγούστου (31/08) στο πανέμορφο νησί της Σύρου , όπως κάθε χρόνο η pro action, ο συλλογος μοτοσικλετηστων Συρου και το γυμναστήριο ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ, θα διοργανώσουν το κλασικό drag day για αυτοκίνητα και ......

Πανναξιακός ΑΟΝ :Ανακοίνωση ανανέωσης συνεργασίας με την Εμμανουηλίδου

Ο  Πανναξιακός Α.Ο.Ν. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας του, για δεύτερη συνεχή χρονιά, με την κεντρική, αρχηγό της Εθνικής Νεανίδων, Μελίνα Εμμανουηλίδου.
 Μετά την οριστικοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας της με το σωματείο μας, η αθλήτρια δήλωσε : «Είμαι πολύ χαρούμενη που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζομαι στον Πανναξιακό. Ευχαριστώ την ομάδα για την ευκαιρία που μου δίνει να παίξω στην Α1. Έλπίζω να είμαι

Θάνατος 35χρονου άντρα στα περίχωρα Παροικίας – Ακόμα μια φορά χωρίς βάρδια το ΕΚΑΒ στην καρδιά του Αυγούστου

Είναι το τρίτο περιστατικό που δημοσιεύει το parianostypos.gr το τελευταίο δεκαπενθήμερο, και για μια ακόμα φορά, δυστυχώς, βάρδια του ΕΚΑΒ δεν υπήρχε.

Πιο συγκεκριμένα χθες 12 Αυγούστου 2103 στις 7 περίπου το απόγευμα, 35χρονος αλλοδαπός άντρας που βρισκόταν στην Πάρο με την οικογένεια του για διακοπές και φιλοξενούταν σε οικία στα περίχωρα της Παροικίας, εξέπνευσε πιθανότατα από καρδιακό επεισόδιο.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας στις.....

Τι σημαίνει για εμάς τους Χριστιανούς η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ


Άρθρο Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη 
Ο Ελληνικός  Λαός ΑΓΑΠΑ, ΤΙΜΑ και ΕΥΛΑΒΕΙΤΕ ιδιαιτέρως την Θεοτόκο και ΜΗΤΕΡΑ του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ, τη Γλυκιά μας ΠΑΝΑΓΙΑ.
Σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής του ο Χριστιανός απευθύνεται στο πρόσωπο της ΘΕΟΤΟΚΟΥ και ζητά τη «Μεσσιτία» της προς τον Υιό της και Κύριο μας ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ  για βοήθεια και χάρη.
Αλλά και το Ελληνικό Έθνος ανά τους αιώνες χρωστά πολλά στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ αφού πολλές φορές έσωσε τον Ελληνισμό τόσο στα χρόνια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας αλλά και....

«Ανακάλυψαν τη Μύκονο μετά από 3 χρόνια»

Επίθεση στον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Πουσσαίο εξαπέλυσαν ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίαςΧαράλαμπος Κόκκινος και ο περιφερειακός σύμβουλος Κωνσταντίνος Κουκάς με αφορμή τα όσα συνέβησαν κατά την επίσκεψή του στη Μύκονο.
Σχετικέ με την κινητικότητα που επιδεικνύει το τελευταίο διάστημα η περιφερειακή αρχή για τη Μύκονο, την .....

Ακούστε το νέο τραγούδι του Γ.Σολάρη και του Αλέξανδρου Μήτση!

Solmitsis
Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το πρώτο του τραγούδι Φύγε από μπροστά μου ,Γιάννης Σολάρης και Αλέξανδρος Μήτσης έρχονται με νέο τραγούδι, με τίτλο Ας την ξεχάσουμε.
Τα δύο Συριανά παιδιά όπως και άλλοι πολλοί καλλιτέχνες απο τις Κυκλάδες αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που καταβάλουν.
Το ‘’Aς την ξεχάσουμε’’ έρχεται και ελπίζουμε να είναι καλοτάξιδο
Μουσική-στίχοι Γιάννης Σολάρης
Ενορχήστρωση Αλέξανδρος Μήτσης
Φωνές:Γιάννης Σόλαρης - Αλέξανδρος Μήτσης
Κιθάρα-λαούτο:Νικηφόρος Χριστοφόρου

Απολαύστε:

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ «Ο ΖΕΥΣ»

PERIPTERO
Στην εγκατάσταση περιπτέρου προχώρησαν στον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» στην πλατεία του χωριό.
Το περίπτερο αυτό θα έχει δύο λειτουργίες από τη μία με την τηλεόραση που έχει τοποθετηθεί ο επισκέπτης μπορεί να βλέπει όμορφες εικόνες του χωριό και τα αξιοθέατα που μπορεί να επισκεφτεί αλλά και τα άτομα του συλλόγου που βρίσκονται εκεί παρέχουν διάφορες πληροφορίες στους επισκέπτες του χωριού μας. Παράλληλα από το ίδιο σημείο θα πωλούνται αντικείμενα του συλλόγου με σκοπό την οικονομική του ενίσχυση όπως διαρκείας, λαβαράκια, λαχνοί και μπλουζάκια.
ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ