slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μητρόπολη Παροναξίας: Χειροτονήθηκε Πρεσβύτερος ο Αρχιδιάκονος Δωρόθεος


Είναι από τις ιδιαίτερες στιγμές στην καθημερινότητα και κυρίως το λειτουργικό της Μητρόπολης, με τους πιστούς να γίνονται μάρτυρες στη τελετής χειροτονίας. Ειδικά, όταν μιλάμε για αγαπημένα πρόσωπα που έχουν υπηρετήσει με παρρησία και προσφορά προς τους συνανθρώπους του… Και την περασμένη Κυριακή (29/10) στη Μητρόπολη Παροναξίας, ο

Γ. ΒΡΟΥΤΣΗΣ: Επιχείρηση “πλαστογραφίας” και “παραχάραξης” της αλήθειας από το ΣΥΡΙΖΑ, για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα!!



Επιχείρηση “πλαστογραφίας” και “παραχάραξης” της αλήθειας από το ΣΥΡΙΖΑ, για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα!!
Είναι βέβαιο, ότι αν υπήρχε η δυνατότητα μέτρησης του πολιτικού θράσους, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα είχε σπάσει κάθε ρεκόρ!
Την περίοδο διακυβέρνησης ΣΑΜΑΡΑ, στο υπουργείο Εργασίας συντελέστηκε μια εργώδης, συγκροτημένη και στοχευμένη προσπάθεια για τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες και την αντιμετώπιση της ακραίας φτώχειας.
Για πρώτη φορά επιχειρήθηκε και υλοποιήθηκε στην Ελλάδα, αυτό που για πολλά χρόνια πριν, εφαρμοζόταν ήδη στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Μια

900.000 ευρώ στους Δήμους Κεφαλλονιάς, Λουτρακίου, Ιητών, Ζαγορίου και Γ. Καραϊσκάκη για έργα υποδομών


Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις ύψους 490.00 ευρώ σε Δήμους, αποκλειστικά για την κατασκευή αναγκαίων έργων υποδομής, με σκοπό την επιδιόρθωση ζημιών και βλαβών που προκλήθηκαν στις υποδομές τους από την κακοκαιρία, με χρέωση του λογαριασμού του ΥΠΕΣ από το έργο «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού της χώρας», που τηρείται στο  Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους. Στον ακόλουθο πίνακα αναφέρονται αναλυτικά τα ποσά: