slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νέο πενταετές Δ.Σ. στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε.

Εκλογές νέου Δ.Σ. στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε. Το νέο Διοικητικό της Συμβούλιο εξέλεξε, την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε. Οι σχετικές αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που έλαβε χώρα στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας. Μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών το νέο Δ.Σ. συνεδρίασε για πρώτη φορά και συγκροτήθηκε σε σώμα, ενώ έγινε και η κατανομή των αξιωμάτων των πέντε (5) μελών του ως ακολούθως:

Ευχαριστήριο Ιδρύματος Στήριξης Κέντρου Υγείας - Νοσοκομείου Νάξου

- ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
                             
                                               
Λάζαρος Θεόφιλος: Αποχαιρετώ την τοπική κοινωνία με ήσυχη τη ...

         
    Το Ίδρυμα Στήριξης Κέντρου Υγείας – Νοσοκομείου Νάξου, σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεών του, θερμά ευχαριστεί τους Εμμανουήλ Αντ. Δρυ και Welter Sascha, που το ενίσχυσαν οικονομικά, για την περαιτέρω βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου, την περίοδο αυτή της πανδημίας του κορωνοϊού.          

Έναρξη εγγραφών στα Εσπερινά Λύκεια


ΕΠΑΛ ΝΑΞΟΥ - Αρχική σελίδα | FacebookΘέμα: Έναρξη λειτουργίας των Εσπερινών Δομών και ενημέρωση για την «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής» για το σχολικό έτος 2020-21 . Με τα υπ΄ αριθμ. 2263/Β/2020 και 2395/Β/2020 ΦΕΚ ιδρύθηκαν το Εσπερινό ΓΕ.Λ. στη Χώρα Νάξου και το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. στο Φιλώτι, τα οποία θα λειτουργήσουν από τη νέα σχολική χρονιά (2020-21).  
Ειδικά, το ΕΠΑΛ θα λειτουργήσει με τους εξής πέντε τομείς:

Η Κατερίνα Μονογυιού στην τηλεδιάσκεψη του Intisar Foundation

  Η βουλευτής Κυκλάδων και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας φιλίας Ελλάδας-Κουβέιτ Κατερίνα Μονογυιού, προσκεκλημένη από την ανιψιά του Εμίρη του Κουβέιτ και Πρόεδρο του Intisar Foundation Sheikha Intisar Al Sabah , συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη του Intisar Foundation με θέμα τις Γυναίκες, τον Πόλεμο, την Ψυχική Υγεία και την Εδραίωση της Ειρήνης.

Η κυρία Μονογυιού, μεταξύ άλλων, δήλωσε: Sometimes the past is