slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ

Η αποκάλυψη του πλήρους περιεχοµένου της συνέντευξης Στρος-Καν για τις υπόγειες –κατά έκφρασή του- συνεννοήσεις που είχε µε τον Γιώργο Παπανδρέου, για να περιπέσει η χώρα στα χέρια του ∆ΝΤ, δηµιουργεί πλέον µείζον πολιτικό ζήτηµα που, ενδεχοµένως, να αποτελέσει και την ταφόπλακα στην κυβερνητική θητεία του σηµερινού πρωθυπουργού και του κόµµατός του. Για τους εξής λόγους οι οποίοι, πλέον, έχουν χαραχθεί βαθειά στη συνείδηση του ελληνικού λαού:

Ρε τον αλήτη τον Καραμανλή... έπινε το αίμα του λαού


Από αριστερά: Γεώργιος Παπανδρέου, Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ.,
ο  Σύμβουλος  του  για οικονομικά θέματα του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.,
Γεώργιος Παπακωνσταντίνου και 
ο  Αντιπρόεδρος  της Ο.Κ.Ε., Χρήστος Πολυζωγόπουλος,
Με τον ...ευρωπαϊκό πληθωρισμό και με το υποδεκάμετρο του Αλογοσκούφη υπολόγισε ο ΣΕΒ τις αυξήσεις στο 2,8%. Η ΓΣΕΕ σχεδιάζει απεργία αρχές Μαρτίου, ενώ σήμερα απεργούν οι τραπεζοϋπάλληλοι. Ευθύνες στον Καραμανλή καταλογίζει ο Πολυζωγόπουλος...

Χούντα είναι θα περάσει....

ΠΑ..ΣΟΚ: Βαριά τραυματισμένος 30χρονος διαδηλωτής από χτύπημα των ΜΑΤ στην Πανεπιστήμιου -Αυτή τη στιγμή χειρουργείται στο Νίκαιας






ρεπορτάζ: alfavita.gr

Ο τραυματίας έχει επισκληρίδιο αιμάτωμα. Τα στοιχεία του νέου έχουν γίνει γνωστά. Η alfavita.gr παρακολουθεί από κοντά το τραγικό αυτό γεγονός και θα ενημερώσει σύντομα.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες υπάρχουν πάνω από 8 τραυματίες από χτυπήματα των ΜΑΤ ενώ έχουν γίνει δεκάδες προσαγωγές. Κάποιοι διαδηλωτές τραυματίες από τις βίαιες επιθέσεις των ΜΑΤ νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή στο ΚΑΤ με σοβαρά τραύματα.

Οι περισσότερες προσαγωγές έγιναν στο ύψος Πανεπιστημίου και Αμερικής και σποραδικά συνεχίστηκαν στα Προπύλαια και στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στην alfavita.gr 30χρονος χτυπήθηκε πολύ σοβαρά στην οδό Πανεπιστημίου από τα ΜΑΤ και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο χειρουργείο στο νοσοκομείο της Νίκαιας. Η ζωή του κινδυνεύει.

Θα επανέλθουμε με νεότερα.

[Το επισκληρίδιο αιμάτωμα είναι ένας τύπος τραυματικής εγκεφαλικής βλάβης, όπου ποσότητα αίματος συγκεντρώνεται μεταξύ της σκληράς μήνιγγας (η σκληρή εξωτερική μεμβράνη που περιβάλλει το κεντρικό νευρικό σύστημα) και του κρανίου. Η σκληρά μήνιγγα περιβάλλει και τον νωτιαίο μυελό, επομένως επισκληρίδιες αιμορραγίες μπορεί να συμβούν και στον σπονδυλικό σωλήνα. Η κατάσταση είναι δυνητικά θανατηφόρος, επειδή η συγκέντρωση του αίματος μπορεί να αυξήσει την πίεση στον ενδοκράνιο χώρο και να συμπιέσει κρίσιμες λειτουργικές εγκεφαλικές δομές. Αυτό συμβαίνει σε 1 έως 3% των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων. Μεταξύ 15 και 20% των ασθενών με επισκληρίδιο αιμάτωμα πεθαίνουν εξαιτίας της κατάστασης.]

"Θα προστατεύσουμε τις συλλογικές συμβάσεις - H « ανάπτυξη της χώρας δεν θα προέλθει μέσα από τη φτηνή εργασία»

Description: http://archive.enet.gr/online/dspphoto?id=138542Γιώργος: Θα προστατεύσουμε τις συλλογικές συμβάσεις

Η «κυβέρνηση Καραμανλή υποσκάπτει την ασφάλεια του πολίτη» και «εμείς είμαστε εδώ για να προστατέψουμε την ασφάλεια του λαού».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 18/02/2006

Με ιδιαίτερα οξείς τόνους εναντίον της Ν.Δ. και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού εμφανίστηκε χθες στη ΓΣΕΕ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, κάνοντας λόγο για «επίθεση σε βασικά δικαιώματα όπως αυτό της διαπραγμάτευσης και της διεκδίκησης Συλλογικών Συμβάσεων».

Τα πνευματικά δικαιώματα του Ζαππείου 2

http://www.paraskevi13.com/wp-content/uploads/2009/10/samaras.jpgΑύριο περιμένω και εγώ με αγωνία το Ζάππειο 2. Ειδικά σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για την πατρίδα όλοι περιμένουν από τον (προς το παρόν) αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να μας βγάλει από την εθνική κατάθλιψη, να πει κάτι διαφορετικό, να μας δώσει διέξοδο από το αδιέξοδο που μας οδήγησε η κυβέρνηση του GAP.

Πολλοί αυτές τις μέρες διαρρέουν προτάσεις και ιδέες τους και τις παρουσιάζουν ως μέρος του «Ζάππειο 2». Κάποιοι ακόμα πιο αφελείς θέλοντας να κτίσουν προσωπικές στρατηγικές μεταδίδουν προς πάσα κατεύθυνση ότι αυτοί συνδιαμόρφωσαν το σύνολο της πρότασης.

Επειδή τυγχάνει να ξέρω καλύτερα από πολλούς τι γίνεται στα γραφεία και στους διαδρόμους της Συγγρού σας διαβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει μέσα σε αυτό το χώρο άνθρωπος που να γνωρίζει καλύτερα την οικονομία από τον Αντώνη Σαμαρά. Φυσικά και ο Πρόεδρος συζητά με πάρα πολλούς και ακούει ακόμα περισσότερους.

Η συγκεκριμένη όμως πρόταση είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς μελέτης κάποιων τεχνοκρατών (βλέπε άνθρωποι της αγοράς και οργανισμών αλλά και καθηγητές πανεπιστημίου, εγχώριοι και ευρωπαίοι) και φέρει την τελική προσωπική σφραγίδα του Σαμαρά.

Τέλος η ομιλία συντάσσεται από τον ίδιο με τη συμβολή ενός ιδιαίτερα στενού κύκλου συνεργατών. Όλοι οι υπόλοιποι αυτοδιαφημιζόμενοι οικονομικοί ηγετίσκοι καλό είναι να κάτσουν στα αυγά τους και απλά να χειροκροτήσουν από κάτω τον Πρόεδρό τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι την ώρα της ομιλίας να μην μιλούν δεξιά και αριστερά γιατί υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν τα αυγά τους, να λερώσουν τα κουστουμάκια τους και να μείνουν με το λεκέ!

http://logia-starata.blogspot.com/2011/05/2.html

Σύγκρουση Παπανδρέου - Βενιζέλου

Η φράση του υπουργού Άμυνας ότι δεν υπάρχει πολιτική κατεύθυνση άναψε φωτιές στη συνεδρίαση του άτυπου υπουργικού συμβουλίου.

Ο πρωθυπουργός μπορεί να συνέστησε και να ζήτησε για μία ακόμη φορά αλληλεγγύη μεταξύ των υπουργών, ωστόσο, με την τοποθέτηση του ο υπουργός Άμυνας φάνηκε να διαφοροποιείται από την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στην οικονομία.
Oλο το παρασκήνιο της σύγκρουσης εδω ....

Μπακογιάννη: Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα

Μπακογιάννη: Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα
φωτό αρχείου
Κριτική στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέουκαι τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσηςΑντώνη Σαμαρά, άσκησε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, λέγοντας ότι εξακολουθούν να πολιτεύονται σαν να μην έχουν αντιληφθεί το μέγεθος της κρίσης στην Ελλάδα.


Πρότεινε το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για την ανόρθωση της χώρας να συμφωνηθεί μεταξύ των αρχηγών των κομμάτων, με πρωτοβουλία του κ. Παπανδρέου και να ψηφιστεί από 180 βουλευτές, έτσι ώστε να σταλεί μήνυμα ενότητας και ασφάλειας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Για τη Δημοκρατική Συμμαχία είπε ότι είναι έτοιμη να το ψηφίσει υπό την προϋπόθεση πως θα είναι ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό που θα επιτρέπει την έξοδο της χώρας από την κρίση και για παράδειγμα θα προβλέπει τη μείωση της φορολογίας κατά 20%, για αυξηθούν τα έσοδα του ελληνικού κράτους, όπως έχει προτείνει τα κόμμα της.

«Εάν αυτό δεν καταστεί εφικτό, τότε το λόγο θα έχει ο λαός που θα επιβάλει τη συνεργασία με τη βούληση του», είπε και σε ερώτηση αν οι εκλογές είναι λύση απάντησε: «Στην περίπτωση που το κομματικό σύστημα δεν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα».

To « Ζάππειο ΙΙ » ζωντανά αύριο στο διαδίκτυο

http://images.inews.gr/98/neo-sima-gia-ti-nea-dimokratia.jpgΌπως είναι γνωστό, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς θα παρουσιάσει την Πέμπτη 12 Μαΐου και ώρα 11:00 π.μ. στο Ζάππειο την ολοκληρωμένη πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Η Γραμματεία Νέων Τεχνολογιών, Έρευνας και Καινοτομίας της Ν.Δ. http://www.nd.gr/web/secretary-technology έχει δημιουργήσει την υποδομή που θα επιτρέψει να αναμεταδοθεί η ομιλία ζωντανά από το διαδίκτυο, μέσα από τη νέα μας διαδικτυακή πύλη www.nd.gr και από τη σελίδα μας στο facebook http://www.facebook.com/neadhmokratia.

Παράλληλα, στα πλαίσια της γενικότερης στρατηγικής της Ν.Δ. για το διαδίκτυο, δημιουργήσαμε ένα διαδικτυακό φόρουμ ανοιχτό σε όλους http://www.nd.gr/web/dialogos/4/-/message_boards/view_message/663345 στο οποίο μετά το τέλος της ομιλίας του Προέδρου θα γίνει διάλογος πάνω στα βασικά σημεία της. Σας καλούμε όλες και όλους σε αυτό το διαδικτυακό διάλογο. Η φωνή του πολίτη θα ακουστεί, η συμμετοχή του θα κάνει τη διαφορά !

Γενική απεργία -συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία πρωτοπαπαδάκη στη χώρα τηςναξου




Απάντηση Δημήτρη Μπάϊλα στο Νέο δημοσίευμα της «Καθημερινής»

Μετά το νέο δημοσίευμα της καθημερινής για το σκάνδαλο της Πολεοδομίας και την εκ νέου αναφορά στο πρόσωπο του π. Νομάρχη Κυκλάδων Δημήτρη Μπάϊλα, ο κ. Μπάίλας προχώρησε στην παρακάτω Δήλωση.

«Σχετικά με το τελευταίο δημοσίευμα της εφημερίδα Καθημερινή για τα θέματα της Πολεοδομίας Σύρου, δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι ουδέποτε απογορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, ούτε σε εμένα ούτε και στον αρμόδιο αντινομάρχη Νικήτα Γρυπάρη. Δεν περιήλθε σε γνώση μας, οιοδήποτε σχετικό έγγραφο από καμία αρμόδια αρχή.

Για το λόγο αυτό έχουμε ζητήσει με αίτησή μας και επίσημη βεβαίωση από την Εισαγγελία Σύρου, την οποία θα έχω στα χέρια μου τις επόμενες ημέρες. Σημειώνω δε, ότι ακόμα και μέχρι σήμερα, ότι αφορά το πρόσωπό μου το γνωρίζω μόνο από τις εφημερίδες, και ιδιαίτερα από την Καθημερινή!

Ενώ μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει κανένα έγγραφο για την υπόθεση από τις αρμόδιες αρχές, ακόμα και για την απλή αμέλεια της μη στελέχωσης της υπηρεσίας για την οποία κατηγορούμαι, εν τούτοις η λάσπη στο πρόσωπό μου εξακολουθεί να ρίχνεται, προφανώς από τα ίδια άτομα και τα ίδια κυκλώματα, τα οποία όσο βλέπουν ότι οι γκεμπελίστικες μέθοδοι που χρησιμοποιούν δεν επηρέασαν τα συναισθήματα αγάπης των Κυκλαδιτών προς το πρόσωπό μου, προσπαθούν, συνεχίζοντας τη σπίλωση, να με εξοντώσουν πολιτικά.

Είμαι βέβαιος όμως, πως η ώρα της αλήθειας και της δικαίωσής μου είναι πολύ κοντά, καθημερινά δικαιώνονται οι απόψεις μου και αυτό προφανώς τους τρομάζει.»

Μια σφαγή σφράγισε την αποτυχία σε όλα τα μέτωπα

Προσπάθεια απόδρασης δια των εκλογών
Ο φριχτός θάνατος ενός ανθρώπου, στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που ετοιμαζόταν να μεταφέρει την ετοιμόγεννη γυναίκα του στο μαιευτήριο, αποτελεί την οδυνηρή επισφράγιση της αποτυχίας να λυθεί έστω και ένα πρόβλημα σ' αυτή τη χώρα.

Οι μαχαιριές που στέρησαν τη ζωή από έναν νεαρό πατέρα, μόνο και μόνο για να του κλέψουν την κάμερα που κρατούσε στα χέρια του, δεν ήταν απλώς ένα δυνατό σοκ. Ήταν η απόδειξη ότι στη χώρα ακούγονται μόνο λόγια. Μόλις ξεπερνιέται η «δύσκολη» στιγμή, επιστρέφουν όλοι στην απόλυτη αδράνεια......

Τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ φυγάδευσαν το συνεργείο του Alpha!

Αναρτήθηκε από την olympiada

Ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA ζήτησε δηλώσεις από κατοίκους της περιοχής που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο της δολοφονίας του 44χρονου Μανώλη Καντάρη αλλά οι συγκεντρωμένοι επέμεναν να προβληθούν ζωντανά οι δηλώσεις τους για να μην κοπούν όπως συμβαίνει συνήθως. Ο δημοσιογράφος Πέτρος Καρσιώτης…
που έκανε το ρεπορτάζ αρνήθηκε αλλά αυτό εξαγρίωσε τους συγκεντρωμένους με αποτέλεσμα να τον βρίζουν εν χωρό φωνάζωντας το σύνθημα ”Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι” ενώ τον αποκαλούσαν και ”γερμανοτσολιά”! Κάποιοι ανέβηκαν πάνω στο βαν και τότε κάποιος έκανε το απίστευτο! Πήρε τα κλειδιά του βαν και δεν άφηνε το δύσμοιρο Καρσιώτη να φύγει! Εκείνος φώναξε την αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν τρέχοντας 3 διμοιρίες των ΜΑΤ προκαλώντας τους ήδη οργισμένους Έλληνες που τους γιούχαραν και τους φώναζαν προδότες. Η όλη σκηνή με τα ΜΑΤ να φυλάνε το βαν του ALPHA προκάλεσε τον γέλωτα όλων όσων παρακολούθησαν το γεγονός.


Δ. Σαντορίνης: «Πνίγεται» στα σκουπίδια το νησί και η κυβέρνηση...


Στα σκουπίδια «πνίγεται» το νησί της Σαντορίνης λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου. Συγκεκριμένα ο δήμος εκφράζει αδυναμία να προσλάβει συμβασιούχους στον τομέα της καθαριότητας και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην κυβέρνηση για τη δημόσια υγεία.Να σημειωθεί ότι στο Δήμο Σαντορίνης εργάζονται μόλις 9 υπάλληλοι στον τομέα της καθαριότητας.

To Spiegel ανακάλυψε ότι “το Μνημόνιο βούλιαξε τους Έλληνες” (!!!)


Αυτό που φωνάζει ο Σαμαράς εδώ και ένα χρόνο …ανακάλυψε καθυστερημένα το Spiegel-Online, ότι δηλαδή το μνημόνιο όχι μόνο δεν ..σώζει, αλλά καταστρέφει την Ελλάδα!
«Η Ελλάδα αντιμετωπίζει ένα τεράστιο δίλημμα: Η χώρα πρέπει να κάνει οικονομία, για να λάβει περαιτέρω βοήθεια από τους ευρωπαίους εταίρους της. Η αυστηρή θεραπευτική αγωγή όμως στραγγαλίζει την οικονομική ανάπτυξη, καθιστώντας έτσι αναγκαίο το νέο δανεισμό. Η ελπίδα για γρήγορο τερματισμό της κρίσης ήταν αφελής.»
Στο δημοσίευμα επισημαίνεται η ανάγκη νέας χρηματοδοτικής στήριξης της Ελλάδας, η οποία μπορεί να...

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ: «ΜΠΑΛΑΚΙ» ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΜΙΝΗ – ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΦΟΝΟ


Επιχείρηση απόσεισης ευθυνών με «πινελιές» υπόγειας αντιπαράθεσης μεταξύ του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και βουλευτή της Α΄ Αθήνας Χρήστου Παπουτσή ακολούθησε το τραγικό περιστατικό με το φόνο του 44χρονου στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα της

Οι εξωτερικές πιέσεις προς Σαμαρά, είναι ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά μας πράγματα


Οι πιέσεις που ασκούνται από την τρόϊκα και κυρίως από τη Γερμανία προς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να συναινέσει στην πολιτική που υποβάλουν αυτοί στο ΠΑΣΟΚ και να μετατραπεί έτσι η ΝΔ σε δεκανίκι και ορντινάντσα του ΠΑΣΟΚ, κάτι σαν τα γνωστά εξαπτέρυγα, είναι σαφέστατα ωμή παρέμβαση στα....

Ναι στην μείωση τιμών στα πεζοδρομία και όχι στα Δημοτικά Σχολεία parking

Τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2011 συνεδρίασε το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου με έξι θέματα στην ημερήσια διάταξη.
 1. Αιτήσεις χορήγησης άδειας λειτουργίας μουσικής καταστημάτων
2. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος
3. Εξέταση αιτήματος Συλλόγου ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης «Φιλοξένια», για μείωση τιμών σε παραχώρηση πεζοδρομίων και κοινοχρήστων χώρων παλιάς αγοράς
4. Προτάσεις για χώρους στάθμευσης (πάρκιν)
5. Προτάσεις για σύσταση τοπικής συντονιστικής επιτροπής του ολοκληρωμένου σχεδίου αστικής ανάπτυξης (ΟΣΑΑ) Χώρας Νάξου Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
6. Προτάσεις για παραχώρηση χρήσης κοινοχρήστων χώρων σε καταστήματα στην τοποθεσία « Φάραγγας »της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου.
 Μείωση τιμών κατά 20%
 Για το αίτημα του Συλλόγου ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης «Φιλοξενία», που αφορούσε τη μείωση τιμών σε παραχώρηση πεζοδρομίων και κοινοχρήστων χώρων παλιάς αγοράς διατυπώθηκαν δυο προτάσεις μια του προέδρου του Μάκη Συμεώνογλου, για μείωση κατά 20% και μια της μειοψηφίας για μείωση κατά 60%. Τελικά πέρασε κατά πλειοψηφία από το συμβούλιο η μείωσή κατά 20%, δηλαδή από 89 ευρώ/τ.μ. στα 71,20.

Καταγγελία Ιάκωβου Μπαρδή, προέδρου Κοινότητας Κορωνίδας για το δρόμο Κορώνου - Σκαδού

Από την 19η Μαρτίου 2011 που έπεσαν οι πέτρινοι όγκοι στο δρόμο Κορώνου – Σκαδού δεν σταμάτησα ούτε μία μέρα να κάνω κάθε απαραίτητη ενέργεια, προκειμένου να ανοίξει και να αποκατασταθεί το τμήμα του συγκεκριμένου δρόμου αλλά και να είναι ασφαλής η μετακίνηση πάνω σ’ αυτόν για τους διερχόμενους πεζούς και οχήματα.
Απευθύνθηκα με προσωπικές και τηλεφωνικές επαφές στους αρμόδιους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, στο ΚΤΕΛ Νάξου και όπου αλλού κρίθηκε αναγκαίο.
Περίμενα την ευαισθητοποίησή τους και κυρίως την.....

Έσπασε τα κοντέρ το φιλικό μας ιστολόγιο ΟΛΥΜΠΙΑ! 18η θέση στην παγκόσμια κατάταξη της WordPress…

Μία ανάσα κάτω από το CNN Politics, πάνω από το CBS δύο πολιτειών. Μία Ελληνόφωνη ιστοσελίδα κατάφερε να κοντράρεται με παγκόσμιους "παίχτες", χωρίς υποχωρήσεις, χωρίς να εκπορνευθεί μεταφορικά ή κυριολεκτικά. Με όπλο μόνο το πάθος όλων μας. Το πάθος που μεγαλώνει και γίνεται φωτιά στα στήθια μας και υποχρεώνει τους οσφυοκάμπτες της ιδιοτέλειας να σκαρφίζονται χίλιους δυο τρόπους για να μας ανακόψουν.

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com 

Αύριο θα γίνει η εκδήλωση της "Φιλοξένιας" για τα τοπικά προϊόντα

Ο Σύλλογος Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» οργανώνει εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Τα Τοπικά Προϊόντα ως μέσο ανάπτυξης του νησιού μας» την Τετάρτη 11 Μαΐου και ώρα 13:00 , στην αίθουσα του Σωματείου (Περιφερειακός Χώρας-Εγγαρών- δίπλα στο Επιμελητήριο Κυκλάδων).
Η αρμονική συνύπαρξη και συνεργασία όλων των τοπικών φορέων θα βοηθήσει στη διαμόρφωση και προώθηση ενός διατροφικού προτύπου βασιζόμενου στα προϊόντα, τον πολιτισμό και το περιβάλλον μας.
Το πρότυπο αυτό θα αποτελέσει ένα ουσιαστικό πρεσβευτή του νησιού μας και ......

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΡΓΟΥΝ 365 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ;;;

Σήμερα απεργούν και τα ΜΜΕ.
Σήμερα θα αναπνεύσουμε, έστω και για μία ημέρα, καθαρό αέρα, που δεν θα είναι μολυσμένος από την δυσοσμία που αναδύεται από τα τηλεοπτικά κανάλια.
Σήμερα δεν θα λερώσουμε τα χέρια μας κρατώντας κάποια εφημερίδα.
Σήμερα δεν θα θολώσει η όρασή μας από κατάπτυστες «ενημερωτικές» ἤ «ψυχαγωγικές» εκπομπές.
Σήμερα δεν θα ενοχληθεί η ακοή μας από τις κακοφωνίες, τις ύβρεις και τα ψέμματα εκείνων των δημοσιογράφων που έχουν παροπλίσει την συνείδησή τους, έχουν πασπαλίσει την γραφίδα τους με χρυσόσκονη και έχουν βουτήξει την γλώσσα τους στο βούρκο.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟ ΕΚΛΟΓΕΣ
Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού Α.Ο καλεί τα μέλη και τους φίλους του την Κυριακή 15 Μαΐου 2011 από ώρα 11:00 έως τις 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο της Παντάνασσας στη Χώρα της Νάξου όπου θα λάβουν χώρα οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου
Ενισχύστε με τη συμμετοχή σας στις εκλογές του Συλλόγου, είτε ως υποψήφιοι είτε ως απλοί ψηφοφόροι, τις προσπάθειες για την εξασφάλιση ενός καλύτερου αθλητικού μέλλοντος για τα παιδιά μας.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΜΑΙΟΥ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ Η ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ             6932895058       (ΦΛΕΡΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Επικοδομητικές συναντήσεις Μαργαρίτη-Τζάκρη- Ντόλιου

Σήμερα Τρίτη 10 Μαΐου 2011 στις 12:00 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κου Μανόλη Μαργαρίτη και του Υφυπουργού κου Γεώργιου Ντόλιου. Τον κο Μαργαρίτη συνόδευε στη συνάντηση ο δημοτικός σύμβουλος κος Μαρίνος Σιγάλας.
Η συνάντηση με τον κο Γιώργο Ντόλιο προγραμματίστηκε προκειμένου να συζητηθούν προβλήματα που υπάρχουν σχετικά με την εν γένει λειτουργία του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και ιδιαίτερα την.....