slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μετά και την ΝΕΑ εγκατάλειψη της τραυματισμένου οδηγού - μητέρα μετα δύο ν παιδια της και το αυτοκίνητο διαλυμένο - από τον ασυνείδητο οδηγό που οδηγούσε ένα ασημί αυτοκίνητο, σε ατύχημα που έγινε στη περιοχή Καστρακίου ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΕ ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

 Με ρεπορταζ απο το naxospress .Το αναφέραμε και χθες... Η εγκατάλειψη θύματος σε τροχαίο ατύχημα είναι (κυρίως ηθικά) βαρύτερο αδίκημα... Και κάποιοι δεν το κατανοούν. Ναι, η δικαιολογία του φόβου για τις συνέπειες μπορεί να είναι μία καλή δικαιολογία, αλλά όλα έχουν ένα όριο...

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τη στάση της ΝΔ κατά του δικαιώματος των γυναικών στις αμβλώσεις

Οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. τη μια μέρα ψήφισαν να χαρακτηριστεί ως απαράδεκτη η έκθεση υπέρ του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση και την επόμενη ημέρα, μετά τις αποδοκιμασίες που δέχθηκαν, εξαναγκάστηκαν σε στροφή 180 μοιρών.

Τους καλωσορίζουμε σήμερα στον ευρωπαϊκό δρόμο των στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

Περιοδεία Γιάννη Βρούτση σε Μήλο και Κίμωλο

 Φωτο: mileikanea.gr 

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, την
Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 θα πραγματοποιήσει τριήμερη περιοδεία στα νησιά Κίμωλο και
Μήλο.
Αρχικά θα επισκεφθεί τη νήσο Κίμωλο, όπου θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με
τη Δημοτική Αρχή, καθώς επίσης και με εκπροσώπους θεσμικών και παραγωγικών φορέων,
φίλους και κομματικά στελέχη.

Συνεδρίαση Εποπτικού Συμβουλίου Ε.Ν.Π.Ε





Στη συνεδρίαση του Εποπτικου Συμβουλίου της ΕΝ. Π. Ε. ο Χαράλαμπος Κόκκινος. Εγκρίθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ οι οικονομικές πράξεις Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου  2021 της Ένωσης Περιφερειών Ελλαδας (ΕΝ. Π. Ε.)


Στη συνεδρίαση του Εποπτικου Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε. συμμετείχε με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου ο Χαράλαμπος Κόκκινος  Περιφερειακος Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ".

Συναντηση Μονογιου με Πετσα

Συναντήθηκα σήμερα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα και συζητήσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νησιωτικοί Δήμοι του Νόμου Κυκλάδων. Η Κυβέρνηση με το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» φιλοδοξεί να βοηθήσει να υλοποιηθούν έργα που εκκρεμούσαν εδώ και πολλά χρόνια.