slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον Βασίλη Εμμανουήλ Βασιλάκη για την διετία 2023 – 2025

υγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου, το οποίο αναδείχθηκε από τις εκλογές της της Κυριακής  3 Δεκεμβρίου 2023 . Η σύνθεση του νέου Δ.Σ.  με  πρόεδρο τον Βασίλη Εμμανουήλ  Βασιλάκη  το οποίο έχει διετή θητεία, 2023 – 2025  έχει ως εξής:

Αναλυτικότερα η σύνθεση έχει ως εξής:

Γιάννης Βρούτσης στον Σωτήρη Πίκουλα. «Αυτά είναι τα 7 νέα μέτρα για την πάταξη της οπαδικής βίας»

Oυπουργός αναπληρωτής Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης ανοίγει για πρώτη φορά τα χαρτιά του μετά τα επεισόδια στου Ρέντη και αποκαλύπτει στην «Political» τα επτά νέα μέτρα για την πάταξη της οπαδικής βίας. Μέτρα τα οποία θα ανακοινωθούν σε λίγες μέρες στο υπουργικό συμβούλιο. Ωστόσο, μιλάει για όλα: για τους συνδέσμους, για το νέο νομικό πλαίσιο στον Αθλητισμό, για τους ελέγχους στις αθλητικές ομοσπονδίες και για το e-kouros

📺Δημοσκόπηση MRB: «Ναι» στα ιδιωτικά πανεπιστήμια από το 53% -ΟΧΙ στην υιοθεσία παιδιών από ομόφυλους το 70%-Μόνο το 30% συμφωνεί με το νέο ασφαλιστικό

Ενδιαφέροντα στοιχεία παρουσιάζει το β' μέρος της δημοσκόπησης της MRB για το Open.


Στο πρώτο μέρος της έρευνας οι τάσεις της MRB για τον Δεκέμβριο έδειξαν ότι η ΝΔ εξακολουθεί να είναι στην πρώτη θέση με ποσοστό 38,8% στην αναγωγή (32,2% στην πρόθεση) και να διατηρεί ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα, της τάξης των 20 μονάδων. Στη 2η θέση βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ με 14,6% (12,2% στην πρόθεση) και τρίτος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με 13% (10,9% στην πρόθεση ψήφου). Το ΚΚΕ ακολουθεί με 9,7%, ενώ το κόμμα Νέα Αριστερά, των 11 που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, συγκεντρώνει 2,5% στην αναγωγή (2,1% στην πρόθεση).

Σύζυγος πρώην Σταρ Ελλάς ο αρχηγός της συμμορίας που έκλεψε δεκάδες εκατομμύρια από το Δημόσιο μέσω ΦΠΑ

Η ζωή «όνειρο» που έκανε με βίλες, super cars και ακριβά εστιατόρια - Πώς δρούσε η συμμορία

Δήλωνε επιφανής επιχειρηματίας, διέμενε σε πολυτελή σπίτια, οδηγούσε super cars, έτρωγε σε ακριβά εστιατόρια και περιστοιχιζόταν από άτομα της υψηλής κοινωνίας.

Ο λόγος για τον εγκέφαλο της οργάνωσης που «φέσωσε» το Δημόσιο με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και κατάφερε, μαζί με τους συνεργάτες του, να αποκομίσει, σύμφωνα με τις Αρχές, περίπου 15.000.000 ευρώ.

Παντρεμένος με εστεμμένη Σταρ Ελλάς, λάτρης της καλής ζωής, κανείς δεν θα περίμενε πως ο άνθρωπος αυτός θα βρισκόταν πίσω από μία από τις μεγαλύτερες απάτες που κλήθηκε να διαχειριστεί η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, στελέχη της οποίας προχώρησαν και στην αποδόμηση της οργάνωσης.

ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον Βασίλη Εμμανουήλ Βασιλάκη για την διετία 2023 – 2025

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου, το οποίο αναδείχθηκε από τις εκλογές της της Κυριακής
 3 Δεκεμβρίου 2023 . Η σύνθεση του νέου Δ.Σ.  με  πρόεδρο τον Βασίλη Εμμανουήλ  Βασιλάκη  το οποίο έχει διετή θητεία, 2023 – 2025  έχει ως εξής:

Αναλυτικότερα η σύνθεση έχει ως εξής:

Γιάννης Παππάς υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, : Ξεκίνησαν οι καταβολές για το Μεταφορικό Ισοδύναμο


Όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Παππάς, Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ξεκίνησαν οι πληρωμές του μεταφορικού ισοδύναμου που θα αγγίξουν τα 10 εκατ. ευρώ στους δικαιούχους από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μετά την έγκριση των σχετικών πιστώσεων από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Ειδικότερα, οι πληρωμές αφορούν 117.924 πολίτες και 337.161 ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για το 2022 καθώς και καύσιμα για το πρώτο τετράμηνο του 2023. Αναφορικά με τα καύσιμα των επιχειρήσεων, οι καταβολές αφορούν 2.974 επιχειρήσεις για το πρώτο τρίμηνο του 2023 σε 43 νησιά.