slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο δανειστής του Αντρέα παραιτείται από την αποζημίωσή του... από τα 5.000 � για παπούτσια, τα 25.000 για ρούχα κ.λπ θα παραιτηθεί;

Η είδηση λέει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, παραιτήθηκε του δικαιώματός του για αποζημίωση και στο πλαίσιο αυτό, στη συνάντηση που είχε νωρίτερα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, του ζήτησε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην εισπράττει πια την αποζημίωσή του.

Το θέμα όμως είναι.....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τ.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
Η μεγαλειώδης κινητοποίηση του λαού με πάνω από μισό εκατομμύριο κόσμου στο Σύνταγμα και πολλές χιλιάδες σε όλες τις πόλεις της χώρας, πέτυχε να απονομιμοποιήσει πλήρως την κυβέρνηση και την πολιτική της και να μειώσει την κοινοβουλευτική της στήριξη, από 255 σε 199 βουλευτές.

Το νέο μνημόνιο ψηφίστηκε αλλά η μάχη μόλις χτες ξεκίνησε. Ας μη χαίρονται. Δεν θα......

Σίγουρα μας διαβάζει ο Σόϊμπλε!!!

Ξέρουμε ότι γι’ αυτό εδώ το blog, μετά την Ελλάδα, στη δεύτερη θέση της επισκεψιμότητας έρχεται η Γερμανία. Ε, λοιπόν, για να κάνουμε και λίγο χιούμορ, είτε μας διαβάζει ο Σόϊμπλε είτε εμείς είμαστε μέσα στο μυαλό του.

Μόλις το περασμένο Σάββατο, ανεβάσαμε άρθρο με τον τίτλο  Ο Σαμαράς μίλησε για εκλογές, όμως τον Σόϊμπλε τον ρώτησε; Διαβάστε το για να δείτε τον τρόπο σκέψης του κ. Σόϊμπλε.  Λίγες μόλις ημέρες μετά, πληροφορούμαστε ότι πρόθεση του κ. Σόϊμπλε είναι να....

Mέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2012 παρατείνεται η αποχή των δικηγόρων της Νάξου

 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου, στην  έκτακτη συνεδρίασή του την 15/2/2012, αποφάσισε τη συνέχιση της αποχής των μελών του από την άσκηση των καθηκόντων τους από την  16η Φεβρουαρίου έως και την 20η Φεβρουαρίου 2012, σε........ ένδειξη διαμαρτυρίας για τα ΄΄Μέτρα βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης στα καταστήματα κράτησης και άλλες διατάξεις’’ (απόλυση κρατουμένων,  παραγραφή και παύση ποινικής δίωξης, πταισμάτων και πλημμελημάτων, παραγραφή και μη εκτέλεση ποινών υπό όρο  κ.λ.π),   που ψηφίστηκαν και ισχύουν ήδη με το Ν. 4043/13.2.2012, ως και για τις προωθούμενες κατ΄ επιταγή της ΄΄ΤΡΟΙΚΑΣ΄΄ νομοθετικές ΄΄μεταρρυθμίσεις΄΄ του Κώδικα περί Δικηγόρων, που απαξιώνουν το δικηγορικό λειτούργημα και οδηγούν αυτό στην ουσιαστική κατάργησή του.  

Άλλη μια αποκάλυψη για τον πούτ@@ από το "Tμήμα ειδήσεων defencenet"

Άλλη μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για τον πούτ@@ μας έκαναν οι γνωστοί αεριτζήδες του defencenet.gr. Δείτε πως δημιουργούν πανικό στον κόσμο και ξεφτυλίζουν και την ελληνική σημαία:

Διαβάστε τώρα και αυτό για να ξέρετε τι γίνεται από το 1929 σχεδόν κάθε χρόνο:
 
Πολύ σκόνη σηκώνεται από χθες στο διαδίκτυο, σχετικά με την "ανακάλυψη", που έκανε site, για τον ορισμό  "Διοικητικής Επιτροπής Στρατιωτικών Επιτάξεων Πρωτεύουσας του κράτους" (ΔΕΣΕ).
Το θέμα παρουσιάζεται με πηχαίους τίτλους και τρομολαγνικά σενάρια, ως μια έκτακτη εξέλιξη, που ποιός ξέρει τι κρύβει [Δεξί Εξτρέμ: Την τρόικα και τους Γερμανούς κρύβει :)))]. Όμως...

πρόκειται για μια πάγια υποχρέωση του κράτους, χωρίς καμία σημασία, που ισχύει από το 1929 (Νόμος 4442/1929) και στη σύγχρονη μορφή της εφαρμόζεται ανελλιπώς, από το 1984 (Π.Δ.115/84 "Διορισμός των μελών των Διοικητικών Δικαστηρίων περί Στρατιωτικών Επιτάξεων".
 

Δείτε και παλαιότερα ΦΕΚ στο taxalia.blogspot.com που τους κάνει ρόμπα

ΥΓ. Και κόψτε αυτή τη μαλακ@@: "Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr"... γελάνε και τα πληκτρολόγια  μαζί σας
Ανάρτηση από τον  Δεξί X-Trem(i)  

Στην πρώτη γραμμή ο Μεϊμαράκης …

 Επιστρέφει στην πρώτη γραμμή ο Μεϊμαράκης ...
O Βαγγέλης Μεϊμαράκης επιστρέφει  με ειδική αποστολή στην πρώτη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας . Αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο να ηρεμήσει τα πνεύματα στη γαλάζια παράταξη, στην οποία το κλίμα έχει διαταραχθεί μετά τη διαγραφή των 22 βουλευτών.
Ο Βαγγέλης  Μεϊμαράκης ,που πάντα εξέφραζε το μέσο λαϊκό ψηφοφόρο του κόμματος…  θα αναλάμβει να πείσει τους οπαδούς της λεγόμενης λαϊκής Δεξιάς ότι η στροφή του κόμματος όσον αφορά το μνημόνιο ήταν αναγκαία κίνηση.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΣΕ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙΕΡΑ... ΛΟΓΙΚΟ...

pagkalos
Σε παράνομη μπαρμπουτιέρα επί της Λεωφόρου Κηφισίας οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής έβγαλαν λαβράκι. Τον 30χρονο αστυνομικό που υπηρετούσε στο Α.Τ Πεύκης και με βίσμα έτρωγε ψωμάκι αποσπασμένος, ο καημένος, στη φρουρά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου.

Η συνέχεια στο olympia.gr

TΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΑΙ THN ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ

(ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ  ΣΥΡΟΣ-ΝΑΞΟΣ-ΠΑΡΟΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΜΥΚΟΝΟΣ)
 Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κος Χαράλαμπος Κόκκινος, περιόδευσε στα νησιά των Κυκλάδων , είχε συναντήσεις με τους δημάρχους των νησιών, στελέχη της αυτοδιοίκησης, εκπροσώπους φορέων και παρέστη σε εκδηλώσεις των Δημοτικών Οργανώσεων της ΝΔ.
  Κοινή διαπίστωση ήταν η εγκατάλειψη των νησιών μας, η απουσία νησιωτικής πολιτικής και αναπτυξιακών δράσεων με αποτέλεσμα να διογκώνεται η ύφεση και η ανεργία. Τα προβλήματα της καθημερινότητας αυξάνουν δραματικά.
    Αναζητείται η διέξοδος από την κρίση και επιβάλλονται άμεσα να ενεργοποιηθούν αναπτυξιακές δράσεις.
Συγκεκριμένα:

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΕΛΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΔΕΛΑΔΕΣ

(Υπό την αιγίδα του πολιτιστικού συλλόγου
Μελάνων Νάξου «ΚΟΥΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ»)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΣΚΑΡΑΔΑΣ
ΤΥΡΙΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012
• Συγκέντρωση το πρωί στο καφενείο του Γιαννη Ανεβλαβή (Έμπορας).
• Αναχώρηση στις 10:00 για το δημοτικό σχολείο Μελάνων και στη συνέχεια για τον Κυνίδαρο και το μαγαζί του Γιώργου Κλουβάτου (Νικολαράς).
• Αναχώρηση στις 16:00 για το Κουρουνοχώρι και το.....

Αποκριάτικο πάρτυ 1ου νηπιαγωγείου Νάξου

e-Επιλογές της 14/02/2012


Αδίκως κατηγορείται ο Α. Σαμαράς...
Λουξεμβούργο... Το ποντίκι βρυχάται...
Μηταράκης : η σύμβαση που υπέγραψε η Ελλάδα πριν από δύο χρόνια, το Μνημόνιο, είναι βάση του Βρετανικού Δικαίου και αυτό είναι ένα θέμα που είχαμε πολύ στηλιτεύσει τότε..
Αρχές Μαρτίου και βλέπουμε τα 130 δις...
Η αλήθεια για τον ΦΠΑ των νησιών και τις αντικειμενικές αξίες
Έρχονται τα πρώτα μαντάτα της προχθεσινής ψηφοφορίας...

Τηλεφώνημα γα βόμβα στο «Blue Star Νάξος»

Τηλεφώνημα για βόμβα έγινε πριν από λίγο σε επιβατικό πλοίο Blue Star Nάξος, το οποίο ετοιμαζόταν να αποπλεύσει από τον Πειραιά για Πάρος-Νάξος-Ίος-Σαντορίνη. Θα γίνει ο προβλεπόμενος έλεγχος από τις Αρχές και στη συνέχεια το πλοίο θα αναχωρήσει για τον προορισμό του.Μέχρι στιγμής το καράβι παραμένει στο λιμάνι του Πειραιά.