slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! Συνελήφθη χειρουργός σε δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής για «φακελάκι»


Εξηνταεξάχρονος γιατρός δημοσίου νοσοκομείου της Αττικής συνελήφθη για «φακελάκι» από τη διεύθυνση Εσωετικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Οι μεγάλες ζημιές στο «Γαύδος» μετά το επεισόδιο με τους Τούρκους στα Ιμια [εικόνες & βίντεο]
Νέες εικόνες στις οποίες φαίνονται οι υλικές ζημιές που υπέστη το πλοίο του Λιμενικού «Γαύδος» μετά τον εμβολισμό του από την τουρκική ακταιωρό.

Αιγαίο, Novartis, έξοδος στις αγορές: Τα επίχειρα της προχειρότητας

Άγγελος Κωβαίοςakovaios@reporter.gr
Είναι προφανές ότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον σε συνθήκη γενικευμένης κρίσης. Και δυστυχώς είναι προφανέστερο ότι η κυβέρνηση που διαχειρίζεται τις τύχες της χώρας διακατέχεται από μία εγγενή και μη αναστρέψιμη προχειρότητα ως προς την αντιμετώπιση των σύνθετων και επικίνδυνων καταστάσεων. Στο πολιτικό, διπλωματικό και οικονομικό πεδίο.
Κατά την περίοδο που διανύουμε, τουλάχιστον σε τρία μέτωπα φανερώνεται η επικίνδυνη ανεπάρκεια.

Αποκριάτικο Τριήμερο στη Νάξο - Το πρόγραμμα του Σάββατου 17 Φεβρουαρίου


Στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων της Νάξου, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθούν τα ακόλουθα δρώμενα:

·         Επίσκεψη Κορδελάτων Γαλήνης στις Μέλανες
·         Γιορτή Κορδελάτων  στη Γαλήνη
·         Επίσκεψη Κορδελάτων Κορωνοχωρίου – Μύλων στη Γαλήνη και στις Εγγαρές
·         Επίσκεψη Κορδελάτων από τις Εγγαρές στο Κουρουνοχώρι (12:00)


Λαμπαδηφορίες| Κάστρο Χώρας Νάξου – Παραλία | Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, 19:00
Εντυπωσιακοί Λαμπαδηφόροι, με βαμμένα πρόσωπα και ντυμένοι με ένα λευκό σεντόνι, δίνουν μοναδικό και ξεχωριστό ύφος στα Ναξιώτικα αποκριάτικα δρώμενα. Το «βάπτισμα του πυρός» θα γίνει κι εφέτος στη.........

Fwd: Επίσκεψη Κουδουνάτων στο Δημαρχείο

Επίσκεψη «Κουδουνάτων»

 

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη, σήμερα, όταν μια ομάδα Κουδουνάτων από την Απείρανθο «εισέβαλαν» στο Δημαρχείο.

Περισσότεροι από 10 νέοι, ζωσμένοι με κουδούνια και κρατώντας στο χέρι τους τη «σόμπα», επισκέφθηκαν τον συγχωριανό τους Δήμαρχο, τη στιγμή μάλιστα που ο Μανόλη Μαργαρίτη συνομιλούσε με δημοσιογράφους Ιταλικού μέσου ενημέρωσης. Στο θέαμα των Κουδουνάτων, η δημοσιογραφική αποστολή αντέδρασε άμεσα με πλάνα και φωτογραφικό υλικό, το οποίο μεταδόθηκε απευθείας στη χώρα τους.

Ο Δήμαρχος κέρασε τους απρόσμενους επισκέπτες, ευχόμενος σε όλους καλή Αποκριά!

 
Με πυρά κατά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ η κοπή πίτα της ΝΟΔΕ Κυκλάδων παρουσία Άννας Καραμανλή, Γιάννη Βρούτση και πολιτευτών Κυκλάδων, Κατερίνα Μονογυιού, Γιώργος Βακόνδιος, Γιώργος Χριστόπουλος και Χαράλαμπος Δαρζέντας.

  Άννα   Καραμανλή,  Γιάννη Βρούτση
και πολιτευτών  Κυκλάδων, Κατερίνα Μονογυιού,
Γιώργος Βακόνδιος, Γιώργος Χριστόπουλος
και Χαράλαμπος Δαρζέντας. 
Με πολύ μεγάλη επιτυχία, μέσα σε καλό κλίμα και με αθρόα προσέλευση φίλων, μελών και στελεχών του κόμματος πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Κυκλάδων και της ΔΗΜ.ΤΟ. Σύρου της Νέας Δημοκρατίας την Παρασκευή στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Ερμής.
Η εκδήλωση είχε έντονο πολιτικό χαρακτήρα και ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού κεντρική ομιλήτρια ήταν η επίσημη προσκεκλημένη, Βουλευτής Β΄ Αθηνών και Αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας , Άννα Καραμανλή.

Συνάντηση με τον Γιώργο Μαραγκό στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Σύρου η Άννα Καραμανλή


 
Τη στρατηγική και τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής σχετικά με την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής που έχουν ήδη ξεκινήσει ή πρόκειται να ξεκινήσουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στο νησί έθεσε υπόψη της βουλευτού Β’ Αθηνών της ΝΔ Άννας Καραμανλή ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στο δημαρχείο του νησιού.

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο εμβολισμός του «Γαύδος» από την τουρκική ακταιωρό

Στη δημοσιότητα δόθηκαν δυο βίντεο που δείχνουν την στιγμή που το περιπολικό της τουρκικής ακτοφυλακής στα Ίμια χτύπησε το πλοίο του Λιμενικού «Γαύδος».
Το επεισόδιο προκάλεσε μεγάλη ένταση στο Αιγαίο τα τελευταία 24ωρα όπως αυτό καταγράφηκε από τις κάμερες που βρίσκονταν πάνω στο ελληνικό περιπολικό ανοικτής θαλάσσης, «090 Γαύδος.