slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στο πλευρό των εργαζομένων η Επιτροπή Αγώνα για την Υγεία και το ΠΑΜΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε μια εποχή που η βάρβαρη επίθεση του κράτους στην κοινωνία κλιμακώνεται, διαλύοντας κάθε εναπομείνασα κοινωνική παροχή, η αντίσταση και η αλληλεγγύη γίνεται χρέος όλων μας.

Η Επιτροπή Αγώνα για την Υγεία  στέκεται αλληλέγγυα στους αγώνες των εργαζομένων του Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου. Αυτοί οι αγώνες έχουν κοινωνικό χαρακτήρα και τα προβλήματα στο Νοσοκομείο αφορούν όλους τους κατοίκους των νησιών μας.


Καταγγέλλουμε ρητά την προσπάθεια σπίλωσης και καταστολής αυτού του αγώνα, με πρωταγωνιστή τον Αναπληρωτή Διοικητή. Ο ίδιος, όντας θεσμικό όργανο του μνημονιακού κράτους, χρησιμοποίησε κάθε μέσο όπως προπηλακισμοί και κλητεύσεις καταληψιών από τον εισαγγελέα, προκειμένου να καταστείλει και να ποινικοποιήσει τον αγώνα. Παράλληλα επιχείρησε την πλήρη απαξίωση του αγώνα, ενώ με τις συκοφαντίες που εξαπέλυσε δημόσια ενάντια στους εργαζομένους, προωθεί τον κοινωνικό κανιβαλισμό.

Καλούμε όλη την κοινωνία της Νάξου να εναντιωθεί σε τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές που παραπέμπουν σε άλλες μελανές εποχές και παράλληλα να συμμετέχει ενεργά στον αγώνα για την δωρεάν δημόσια υγεία.   

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΝΑΞΟΥ

Η ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ στην ΝΑΞΟ, ΑΜΟΡΓΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: