slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τρελά πανηγύρια στη Νάξο!!!!!


Η γυναικεία ομάδα βόλεϋ του Πανναξιακού κέρδισε με 3- 0 σετ τον Φοίνικα Σύρου και στέφεται πρωταθλήτρια Κυκλάδων!!!!!
Ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης και οι Πρωταθλήτριες του Πανναξιακού πανηγυρίζουν τον ιστορικόθρίαμβο του Ναξιακού Βόλεϋ.

Σε λίγο περισσότερο ρεπορτάζ απο τον αγώνα και δηλώσεις του προέδρου κ. Μανολη Βαθρακοκοίλη.



Άλμα ανόδου στην Δ’ Εθνική ο Πανναξιακός

Ο Πανναξιακός πήρε τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη με 2-1 μέσα στη Σαντορίνη επί του Πανθηραϊκού και βρίσκεται μια ανάσα από την Δ’ Εθνική.
Η ομάδα της Νάξου έδειξε στοιχεία μεγάλης ομάδας στο ντέρμπι της χρονιάς και μόνο αν αυτοκτονήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα χάσει την πολυπόθητη άνοδο.
Ο Πανναξιακός μετά τη σημερινή του νίκη βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς διαφορά από τον Πανθηραϊκό.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Πανναξιακού αλλά και στους φιλάθλους της ομάδας μας που ακολούθησαν την αποστολή στη Σαντορίνη και δημιούργησαν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Πανναξιακού καλεί όλους του φιλάθλους της Νάξου στην μεγάλη υποδοχή που θα γίνει στους νικητές του ντέρμπι.
Η άφιξη της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 17:15 με το blue star Paros.
Να είστε όλοι εκεί!!!

Πανναξιακός - Φοίνικας ντέρμπι ανόδου σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου

Η γυναίκεια ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού υποδέχεται, σήμερα Κυριακή 27 Μαρτίου στις 13.00 μ.μ. στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου, τον Φοίνικα Σύρου σε ένα ματς χωρίς αύριο.


Το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού καθώς οι δυο αυτές ομάδες είναι από την αρχή της σεζόν οι κύριοι διεκδικητές του πρωταθλήματος Κυκλάδων και κατά συνέπεια και της εισόδου στα μπαράζ που οδηγούν στην Α2.


Ο Πανναξιακός που βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω από τον Φοίνικα θέλει οπωσδήποτε νίκη με 3 - 0 ή 3 -1 σετ ώστε να ισοφαρίσει το 1-3 του πρώτου γύρου, να πιάσει τον Φοίνικα στην κορυφή και να εκμεταλλευτεί το αβαντάζ της ισοβαθμίας λόγω του ότι στο σύνολο των αγώνων έχει καλύτερη διαφορά στα κερδισμένα σετ.


Αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού, στις 15.00 μ.μ. θα αναμετρηθούν οι κορασίδες των δυο Συλλόγων. Και σ' αυτό το παιχνίδι η ομάδα της Νάξου με νίκη στέφεται πρωταθλήτρια.


Οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν κάθε λόγο να είναι αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα και των δυο παιχνιδιών. Ειδικά δε μετά την επιστροφή του προπονητή στον πάγκο της ομάδας
στο στρατόπεδο του Ναξιώτικου Συλλόγου πνέει πλέον άλλος αέρας!


Ο Μπάμπης Καλογιαννίδης, ο οποίος ξεπέρασε τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν, θα έχει στην διάθεσή του όλα τα αστέρια του και με την μεταγραφή της Αναστασίας Ξερικού μάλιστα αποκτά άλλη μια εναλλακτική λύση στη θέση του πασαδόρου.


Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και το γήπεδο αναμένεται να γεμίσει. Γι αυτό όσοι επιθυμούν να ζήσουν από κοντά αυτές τις ιστορικές στιγμές θα πρέπει να ξεκινήσουν λίγο πιο νωρίς από το σπίτι τους για να βρουν θέση στις εξέδρες.

Αναβαθμίστηκαν οι Κυκλάδες... έχουν και αυτές... Πάγκαλο!


Με μια κατάπτυστη και ανάλογη της ιστορίας του ανακοίνωση, που γνωρίζουμε καλά εδώ στις Κυκλάδες, ο χειροκροτητής Π. Ρήγας -αυτός που οι εργαζόμενοι της Σύρου του έχουν πει κατάμουτρα ότι είναι ανεπιθύμητος στη Σύρο!!!- μιμούμενος τον Πάγκαλο και προσπαθώντας να βγάλει όλους όσους ζουν στη Σύρο τρελούς, μπέρδεψε τους εκατοντάδες ασφαλίτες που συνόδευαν τον πρωθυπουργό και τις διμοιρίες των ρομποκόπ που απείλησαν και μετέτρεψαν τη Σύρο σε μπουρδ... με τους με τους εκατοντάδες διαδηλωτές.
Τους έστειλε δε όλους στον ΣΥΡΙΖΑ!!!!, προσπαθώντας να δημιουργήσει ανάχωμα στην μαζική φυγή των ψηφοφόρων του κόμματος του.
Η ταυτότητα των περισσοτέρων προσαχθέντων άλλωστε το επιβεβαιώνει… Οι περισσότεροι ήταν μέλη της Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ που πλέον είναι και οι περισσότερο εξαγριωμένοι με την κυβερνητική πολιτική. Και είναι λογικό. Αυτοί, περισσότερο από όλους, είναι εξαπατημένοι και εκτεθειμένοι. Αυτούς θέλουν να κρατήσουν με τις γελοίες ανακοινώσεις που βγάζουν διάφοροι γραφικοί του ΠΑΣΟΚ σαν τον Ρήγα.
Τώρα αν στη Σύρο φοβάται να κυκλοφορήσει για να μην αντιμετωπίσει την οργή των Συριανών, δεν πειράζει. Αργά η γρήγορα θα πρέπει να ξαναβγάλει κανένα δεκάρικο με υποσχέσεις. Εκτός αν με τον φόβο των συριζαίων έχουν σκοπό να τις καταργήσουνε και τις εκλογές.




OI ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ -
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ


Αποστρέφοντας το πρόσωπο τους από τους επισήμους και γυρίζοντας το αριστερά προς το άγαλμα του Μιαούλη, οι μαθητές της Σύρου έδωσαν τη δικιά τους απάντηση στα κανάλια της Αθήνας, στο κύριο Ρήγα και τα πράσινα παπαγαλάκια. Το ζεστό χειροκρότημα των γονιών τους τούς δικαίωσε!! Μετά το τέλος της παρέλασης, παρέλασαν με μαύρα ρούχα και φιμωμένα στόματα οι μαθητές των δύο λυκείων που συγχωνεύονται.
Ακολούθησε διαμαρτυρία στα σκαλιά του Δημαρχείου και πορεία, πάντα κάτω από το χειροκρότημα του κόσμου.
H πορεία από όπου περνούσε εισέπρατε ζεστό χειροκρότημα και πολλοί ενσωματώθηκαν στην πορεία που κατέληξε στο .Α.Τ. όπου οι διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν για τη στάση των ΜΑΤ κατά την επίσκεψη Παπανδρέου.
Τώρα κύριε Ρήγα τί θα ανακοίνωση θα βγάλετε; ότι τα παιδιά που παρέλασαν ήταν και αυτά μεταφερόμενα;