slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ποινική δίωξη σε βάρος του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη για αναρτήσεις στην ιστοσελίδα Fimotro


  Τον δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση των μηνύσεων του διευθυντή ειδήσεων του Mega, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, κατά του Γιάννη Παπαγιάννη, για σειρά υβριστικών και απειλητικών αναρτήσεων στο ιστολόγιο fimotro.blogspot.com, μετά τη σχετική ποινική δίωξη, που ασκήθηκε σήμερα, Τετάρτη.

“Tρεις λαλούν ... και εμείς ... χορεύουμε” ...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Για τον πρόεδρο τα έχουμε γράψει αρκετές φορές και ο ονοματοχαρακτηρισμός  του αγαπητού Χάρρυ Κλυνν “Μυαλοχυμένος” φαίνεται να προσδιορίζει επ’ ακριβώς τις δυνατότητες του μια και ως γόνος δυναστείας κατέλαβε το ύπατο αξίωμα ενώ σε άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσε να είναι στέλεχος ούτε μιας μικρομεσαίας επιχείρησης!
Όμως δυστυχώς για εμάς ...

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ






ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ



ΕΡΩΤΗΣΗ: ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΓΑΠ;;;....

Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε αυτά που είπε σήμερα στη ΚΟ του ΠΑΣΟΚ πλην ότι "παίρνει ναρκωτικά και μάλιστα ληγμένα".

Δείτε τις φωτογραφίες και μετά δείτε και ακούστε τι είπε ο αθεόφοβος σήμερα (27 Ιουλίου 2011).







...σε πείσμα των συντεχνιών που κλείνουν λιμάνια, δρόμους, αεροδρόμια...




ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

ΑΛΥΚΟ - το οικολογικό έγκλημα είναι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ της χούντας του 1967


Με  χαρά διαβάσαμε  στο   φύλλο 123 της 21ης Ιουλίου άλλα στο  blog της εφημερίδας Βήμα της Νάξου ένα   κείμενο του τ. Υπουργού και βουλευτή Νίκου Λεβογιάννη, για το απείρου φυσικού κάλλους  παρθένο ακόμη κομμάτι της  ωραιότερης στον κόσμο κυκλαδίτικης φύσης, το κεδροδάσος, απ’ τα μεγαλύτερα και πυκνότερα μεταξύ των ελάχιστων (οκτώ περίπου) που υπάρχουν στην Ελλάδα, με τη σπάνια και πλούσια χλωρίδα του, τα σπάνια είδη ερπετών και πτηνών, με τις μοναδικές και ελάχιστες πλέον στη Νάξο αμμοθίνες  κεδροδάσος του Αλυκου . Έχουμε διαβάσει  όλο το κείμενο που εδώ και χρόνια έχει γράψει και στο περιοδικό ΑΡΧΑΤΟΣ  ο τ. Υπουργός  και βουλευτής Νίκος  Λεβογιάννης και συμφωνούμε σχεδόν σε όλα μαζί του για την απαράδεκτη και  καταδικαστέα κατάσταση στην οποία βρίσκεται  ένα από τα ομορφότερα μέρη  της  Ελλάδας .Εκεί που διαφωνούμε με τον κ.Λεβογιάννη είναι ότι 37χρονια μετά συνεχίζει να μιλά το οικολογικό έγκλημα της χούντας της 21ης Απριλίου 1967 στη Νάξο. Δυστυχώς αγαπητέ κ. Λεβογιάννη ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ των  μετέπειτα …ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ – ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - κυβερνήσεων  στο οικολογικό έγκλημα του Αλυκού είναι πολύ μεγαλύτερες από της χούντας που στο κάτω –κάτω κυβέρνησε μόνο εφτά χρόνια και όχι 37 . Ας σταματήσει λοιπόν το παραμύθι με την χούντα Όσο για την  αδιαφορία  επέδειξαν   την περίοδο αυτή όλοι ανεξαιρέτως- ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ- οι τοπικοί αιρετοί άρχοντες Βουλευτές, Νομάρχης, Έπαρχος, πρώην Δήμαρχοι είναι γνωστοί οι λόγοι που αδιαφορήσαν και συνεχίζουν να αδιαφορούν.   
Τμήμα των ερειπίων των  εγκαταστάσεων των Βέλγων.
Αναδημοσιεύουμε σήμερα απο το blog της εφημερίδας Βημα της Ναξου  το 1ο κείμενο του τ. Υπουργού και βουλαευτή Νίκου Λεβογιάννη, που δημοσιεύτηκε στο φύλλο 123 της 21ης Ιουλίου 2011. Η δημοσίευση θα συνεχιστεί και στα επόμενα φύλλα καλύπτοντας ένα απο τα σοβαρότερα θέματα για το οποίο δυστυχώς πέρας του γράφοντος οι πολιτικοί της Νάξου, ασχολήθηκαν απο ελάχιστα έως καθόλου. Ελπίζουμε ότι με την ανακίνηση του θέματος θα υπάρξουν, έστω και καθυστερημένα δραστικές ενέργειες προς όφελος της Νάξου και των Ναξίων στους οποίους και ανήκει ο χώρος

Ο Μεσόγειος FM παρουσιάζει τον Νίκο Χατζόπουλο!!

Ο Μεσόγειος FM διοργανώνει μουσική εκδήλωση με τον Νίκο Χατζόπουλο και το συγκρότημά του.

Τετάρτη 3 Αυγούστου

Ώρα έναρξης 21.00μμ

Να σας θυμίσουμε ότι η Συναυλία αυτή γίνεται για την στήριξη του Μεσόγειος, και όχι για κερδοσκοπικούς σκοπούς, έτσι ώστε μέσα από αυτή τη δραστηριότητα να γίνει δυνατόν να ξεπεραστούν προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σταθμός και να συνεχίσει να είναι η καρδιά της ενημέρωσης στη Νάξο και τις Κυκλάδες.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟN ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


*«Πορεία οριστικών φορολογικών ελέγχων των ανέλεγκτων* «Ληξιπρόθεσμες Οφειλές»
*«Επαναπατρισμός Κεφαλαίων»

*«Συγχώνευση των ΔΟΥ»

-ΕΡΩΤΗΣΗ
Θέμα: «Ληξιπρόθεσμες Οφειλές»

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ

Παρασκευή 19 Αυγούστου και Ώρα 9.30μμ
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το καλοκαίρι αυτό ταξιδεύει σε αγαπημένες πόλεις σε όλη την Ελλάδα παρουσιάζοντας ένα αισιόδοξο πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του τελευταίου του άλμπουμ και όλα τα τραγούδια που έχει αγαπήσει ο κόσμος από την αρχή της καριέρας του μέχρι σήμερα. Σε μία περίοδο που η χώρα δοκιμάζεται, ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να αγγίξει το συναίσθημα τόσων ανθρώπων όσο κανείς άλλος από την γενιά του, έρχεται με χαμόγελο και τραγούδια που μας ενώνουν και μας κάνουν να σκεφτόμαστε θετικά και στέλνει το.......

Τα αποτελέσματα της απογραφής 2011 στις Κυκλάδες

Τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού, την οποία διενήργησε τον περασμένο Μάιο, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ. Στο σύνολο της χώρας απεγράφησαν 10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι, εκ των οποίων 5.303.690 άνδρες (49,2%) και 5.484.000 γυναίκες (50,8%)
Οι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδας μειώθηκαν, καθώς το 2009 ο πληθυσμός ήταν 11.282.571 άτομα. Ως αιτίες για την μείωση του πληθυσμού προβάλλονται η γήρανση, η οικονομική κρίση που εμποδίζει τα ζευγάρια να αποκτήσουν περισσότερα από ένα παιδί λόγω των εξόδων, αλλά και η «φυγή» πολλών Ελλήνων στο Εξωτερικό για τον ίδιο λόγο.
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της απογραφής για το Νομό Κυκλάδων:
Διοικητική διαίρεση Σύνολο Άρρενες Θήλεις
Περιφερειακή ενότητα Νάξου 21.380 10.780 10.600 34,36
Δήμος Αμοργού 1.940 1.010 930 15,35
Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 19.440 9.770 9.670 39,20

Περιφερειακή ενότητα Μήλου 9.930 5.120 4.810 27,39
Δήμος Μήλου 4.960 2.510 2.450 30,97
Δήμος Κιμώλου 920 480 440 17,28
Δήμος Σερίφου 1.480 820 660 19,68

Δήμος Σίφνου 2.570 1.310 1.260 34,76

Περιφερειακή ενότητα Μυκόνου..............

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΑ


Συνεργασία με εκπροσώπους της κινητής μονάδας ψυχικής υγείας “Κλίμακα”, είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, κ. Γιώργος Πουσσαίος.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΠΟΥΣΣΑΙΟΥ ΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΚΑ κ. ΣΙΦΟΥΝΑΚΗ


Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Νίκο Σηφουνάκη, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, κ. Γιώγρος Πουσσαίος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.ΜΕΑ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ