slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πανναξιακός: Ενδιαφέρον από μεγαλοεπενδυτή .

Στις 9 Ιουνίου πρόκειται να διεξαχθούν οι εκλογές του Πανναξιακού Α.Ο. , όπου ο κόσμος της Νάξου θα καλεστεί να εκλέξει το νέο Δ.Σ. που θα οδηγήσει την ομάδα στην πρόκληση της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.Όπως είναι φυσικό σε τέτοιες περιπτώσεις, το παρασκήνιο   πριν τις εκλογές είναι πλούσιο με πολλά νέα ονόματα να πέφτουν στο τραπέζι των συζητήσεων, με την εκδήλωση ενδιαφέροντος από πολλούς νέους επιχειρηματίες του νησιού, οι....

Ζητάμε συγγνώμη

ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΠΑΡΟΥ –ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

ΠΡΟΣ : ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
κ. Ιωάννη Βρούτση
ΚΟΙΝ. : - ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
- ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ
- ΣΕΕΔΔΕ
- ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΠΑΡΟΣ 26/5/2013
ΑΙΤΗΜΑ
Αξιότιμε κε Υπουργέ,
Με αφορμή την ανακοίνωση σας στο πλαίσιο της παρουσίας σας στο Διοικητικό Συμβούλιο του...

KAΛΗΣΠΕΡΑ !!!!Να ξεκινήσουμε με κάτι εύθυμο...

Το "πρόγραμμα" του ΣΥΡΙΖΑ...    Δεκατρία (13) αστεία το ένα καλύτερο από το άλλο!!!
Επειδή κάποιοι ΙΣΩΣ (δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις...) να πιστέψουν ότι είναι οικονομική πρόταση αυτό το κειμενάκι ...
Πάντως από τα πιο απολαυστικά είναι το 4 (Κατάργηση χαρατσιών...) και το 13(Μείωση διοδίων) ...
Το χιούμορ τσακίζει....

Καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του Αντρίκου Παπανδρέου

Καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του Αντρίκου Παπανδρέου. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πλήρωσε 30.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο. Παράλληλα του απαγορεύτηκε να αναφέρεται στο όνομα του Αντρίκου Παπανδρέου, ενώ κάθε φορά που...
θα αναφέρεται σε αυτό θα πληρώνει 500 ευρώ πρόστιμο.
Υπενθυμίζεται πως η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Αντρίκο Παπανδρέου, έφτασε στα .....

ΒΡΟΥΤΣΗΣ : ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Α.Ε.Δ.

Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης, παραβρέθηκε σήμερα στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβου­λίου του ΟΑΕΔ που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του νέου διοικητή του Οργανισμού κ. Θεόδωρου Αμπατζόγλου.
Ο υπουργός αφού ενημερώθηκε από τη διοίκηση για τις δράσεις αντιμετώπισης της ανεργίας καθώς και για τα σχεδιαζόμενα προγράμματα του Οργανισμού, σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής:

Eίπε και μια Σωστή κουβέντα στα 15χρονια που συνεχώς ΜΠΟΡΔΟΛΟΓΕΙ

BistisNicos1

Μετά από 15χρονια που συνεχώς  ΜΠΟΡΔΟΛΟΓΕΙ ο γυρολόγος   Νικος  Μπιστης  είπε και μια σωστή κουβέντα   με ένα  άρθρο του στο metarrythmisi.gr, με το  οποίο ζητά να προχωρήσουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες για τη διάλυση της Δημοκρατικής Αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ και τη δημιουργία ενός νέου κόμματος που θα εκφράζει την ενιαία κεντροαριστερά.

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση της ανασφάλιστης εργασίας

Broutsis 
Ευρεία σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 10 π.μ στην οποία θα συμμετέχουν ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας καθώς και ο υφυπουργός Εργασίας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος.
Στο επίκεντρο είναι ο προγραμματισμός και η εφαρμογή του....

Νέο αντάρτικο ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΑΡ: Απερρίφθη το "κατεπείγον" για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Ένταση μεταξύ Σκορδά- Λαφαζάνη  

Συνάντηση Σαμαρά - Καραμανλή

Πού και πότε θα γίνει το πρώτο τετ-α-τετ των δύο ανδρών μετά από καιρό

Στο προσυνέδριο της ΝΔ που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη θα βρεθούν, μετά από πολύ καιρό, πρώην και νυν πρωθυπουργός.

Ήδη υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στο «γαλάζιο στρατόπεδο», καθώς θα είναι η πρώτη παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στον προσυνεδριακό διάλογο της Νέας Δημοκρατίας, που θα ολοκληρωθεί με το συνέδριο του κόμματος στα τέλη του μήνα.
Από την άλλη πλευρά ο Κώστας Καραμανλής έχει να επισκεφθεί την ιδιαίτερή του πατρίδα και εκλογική του περιφέρεια από τον προηγούμενο Σεπτέμβρη, στα πλαίσια της ΔΕΘ.
 

Παραιτήσεις ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Το <<όλοι μαζί μπορούμε>> κάποιοι ή κάποιες φαίνεται ότι δεν το ασπάζονται
Νεώτερα και περισσότερα  εντός των

Αναβάλλονται οι εκλογές του Πανναξιακού ΑΟΝ για την Κυριακή 16/6

Το Δ.Σ. του Σωματείου “Πανναξιακός Αθλητικός Όμιλος Νάξου” (Μπάσκετ – Βόλλεϋ) ενημερώνει τα μέλη του ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου που είχαν  προγραμματισθεί για το Σάββατο  8 Ιουνίου 2013 αναβάλλονται και θα πραγματοποιηθούν την επόμενη Κυριακή 16 Ιουνίου και ώρα 10πμ - 19μμ στην  αίθουσα του  Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Παντάνασσας.  Γίνεται επίσης γνωστό ότι παρατείνεται και η προθεσμία για όσα μέλη επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για τις αρχαιρεσίες, μέχρι την Πέμπτη  13.06.2013.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα  6947997546  και  6937145977 
Για το ΔΣ 
Ο πρόεδρος  Ο Γεν. Γραμματέας
 Εμμανουήλ Βαθρακοκοίλης Βασίλειος Βρούτσης;

Ενημερωτική συγκέντρωση για την επένδυση χρυσού στις Σάπες την Τετάρτη 5 Ιουνίου

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την επένδυση εξόρυξης χρυσού από τα μεταλλεία των Σαπών νομού Ροδόπης. Προσωπικό της εταιρείας θα παρουσιάσει στους πολίτες των Σαπών και της Ροδόπης τα τεχνικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά δεδομένα της επένδυσης και θα απαντήσει σε ερωτήσεις.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων ΕΠΑΥΛΗ στις Σάπες (ανατολική είσοδος) και θα είναι ανοιχτή για το κοινό. Ακόμη και για διαφωνούντες!




Ευχετήριο μήνυμα Τ. Τριανταφυλλίδη στον Μητροπολίτη Σύρου

Ευχετήριο μήνυμα Τ. Τριανταφυλλίδη στον Μητροπολίτη Σύρου

Όλοι εμείς τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» και ο Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος, στον Εορτάζοντα Μητροπολίτη μας κ. Δωρόθεο Β' στέλνουμε  τις πιο θερμές ευχές μας για υγεία και συνέχιση του τεράστιου Χριστιανικού Eργου που επιτελεί στα Δώδεκα Νησιά της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου.

Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης (μέλος Ανεξάρτητων Ελλήνων)

Από τον εξαιρετικό ΠΑΤΡΙΩΤΗ Μ Ιγνατιου: Η Ρεπούση προσβάλλει ξεδιάντροπα την ελληνική ιστορία


Του Μιχαλη Ιγνατιου
(αυτη ειναι η διαφορα του Ιγνατιου που μπορει να ειναι αριστερος, κομουνιστης ΄η οτιδηποτεαλλα πανω απο ολα βαζει την ΕΛΛΑΔΑ... συγκρινετε το ηθος του και την αντικειμενικοτητα του με αυτο το νουμερο)
Η κυρία Μαρία Ρεπούση, ιστορικός κατά δήλωσή της και βουλευτής με την υποστήριξη 1670 Ελλήνων πολιτών, είναι για πολλούς ανθρώπους η εικόνα και «ενσάρκωση» της λέξης «πρόκληση». Με όλη τη σημασία της λέξης…

ΣΥΡΙΖΑ Νάξου κατά Λυκουρέντζου -


Με περισσό θράσος ο υπουργός Υγείας κ. Λυκουρέντζος απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ Αγνής Καλογερή σχετικά με την υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας αφού παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχουν δυνατότητες για την καλύτερη στελέχωση του ΕΚΑΒ μας είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι πρέπει να λέμε και ευχαριστώ για ότι μας παρέχετε.Ενοχλημένος από τις κινητοποιήσεις προέτρεψε τους δημάρχους και τους μητροπολίτες να κοιτάξουν τα.......

Τσίπρας αποκαλεί αστυνομικούς «μπάτσους»



Σεμινάριο Μελισσοκομίας στη Ναξο

Προσθήκη λεζάντας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ  ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ  ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ :
                                          «Μελισσοκομία»