slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Κατερίνα Μονογυιού στην παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Ισότητα των Φύλων

   Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την Παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Ισότητα των Φύλων 2021-2025. Η ελληνική Πολιτεία καταρτίζει, χρηματοδοτεί και υλοποιεί ένα οριζόντιο εθνικό σχέδιο δράσης με στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών στην εργασία, στην εκπαίδευση, στην οικογένεια αλλά και την καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε μία σειρά προοδευτικών πολιτικών που θωρακίζουν τα δικαιώματα των γυναικών και συμβάλλουν καθοριστικά ώστε όλες οι γυναίκες να έχουν την θέση που τους αξίζει. 

Η Κατερίνα Μονογυιού με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στη Σύρο


Την Δεύτερα 6 Δεκεμβρίου, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού μαζί με τον Γενικό Γραμματεά Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτούλακη, συνοδευόμενοι από τον Λιμενάρχη Σύρου κ. Γιάννη Βαμβακούση και τον Περιφερειακό Διευθυντή Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων κ. Ιάκωβο Γκίζη, επισκέφτηκαν το αντιρρυπαντικό σκάφος ΠΛΣ 421, όπου και συζήτησαν για τη σημαντική δράση που ασκεί το συγκεκριμένο σκάφος του Λιμενικό αναφορικά με την προστασία του περιβάλλοντος.

Στη συνέχεια, ο Λιμενάρχης Σύρου Γιάννης Βαμβακούσης καλωσόρισε την βουλευτή Κατερίνα Μονογυιού και τον Γενικό Γραμματέα Μανώλη Κουτουλάκη στο Λιμεναρχείο Σύρου, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διεξοδικά για τις δράσεις και τον κομβικό ρόλο που επιτελεί το λιμεναρχείο. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ την λιμενική αρχή για τη συμβολή της στην απελθούσα επιτυχημένη θερινή περίοδο καθώς

Πρόσκληση για τη συνεστίαση της ΚΟΒ Κωμιακής του ΚΚΕ το Σάββατο 11/12/2021 στην Κωμιακή

 


Από σήμερα Κυριακή 12 Δεκεμβρίου το νέο Χριστουγεννιάτικων (ωράριο) των καταστημάτων

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου παράλληλα με τις ευχές προς μέλη του Συλλόγου για υγεία και καλές δουλειές. Μας κάνει γνωστό ότι από σήμερα Κυριακή 12 Δεκεμβρίου μπαίνουμε στο εορταστικό πρόγραμμα των Χριστουγέννων. Το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων έχει ως έξης:

Επίσκεψη Νίκου Συρμαλένιου στη Μήλο: Η Μήλος θέλει ήπια ενεργειακή ανάπτυξη

Τη Μήλο επισκέφθηκε ο Νίκος Συρμαλένιος από 5 – 7/12/2021, όπου συμμετείχε σε δύο συναντήσεις με εκπροσώπους της ΕΛΛΕΤ (Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού), τον επίτιμο καθηγητή κ. Μιχάλη Φυτίκα, εκπρόσωπο της Europa Nostra καθώς και εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ).