slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο "αντικειμενικός" Μιχόπουλος κεντρικό “γρανάζι” στο νέο Μέγαρο Μαξίμου


Ο ξεφτίλας έβγαινε ένα χρόνο στον Ευαγγελάτο και και στο Σκαι και από κάτω έγραφε "δημοσιογράφος" αντί να γράφει "παπαγαλάκι του ΣΥΡΙΖΑ"

Ο δημοσιογράφος Θεόδωρος Μιχόπουλος θα έχει κεντρικό ρόλο στο νέο σύστημα εξουσίας του Μεγάρου Μαξίμου, υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή του Γραφείου Τύπου του

Που βρίσκεται το αγαπημένο μας πλοίο Blue Star Ithaki;

Αυτή τη στιγμή είναι ακόμη αγκυροβολημένο στο λιμάνι Halifaxτου Καναδά, όπου συνεχίζονται οι εργασίες μετασκευής του, πριν αναλάβει τη γραμμή St. John – Digbyστον Καναδά, μια απόσταση 44 ναυτικών μιλίων η 81 χιλιομέτρων, περίπου 2 ½ ωρες ταξίδι. Η διαδρομή αυτή μπορεί να γίνει με αυτοκίνητο αλλά είναι πολύ μεγαλύτερη, 602 χιλιόμετρα για την ακρίβεια! Το Digbyειναι μεγάλος παραγωγός φρέσκων θαλασσινών και η παρουσία του πλοίου θα.....

Μαζέψτε τους πριν μας τρελάνουν…


Πέντε ημέρες μετά τις εκλογές και η κυβέρνηση έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ πολυγλωσσίας, σε διακηρύξεις και ανακοίνωση μέτρων.Οι πάντες, αρμόδιοι και αναρμόδιοι, εμφανίζονται χαρούμενοι και ευθυτενείς στο πρώτο τηλεοπτικό ματσούκι που θα εμφανιστεί μπροστά τους.
Και ανακοινώνουν μέτρα, δηλώνουν συνεπείς Απόστολοι των... εντολών του «Προγράμματος της Θεσσαλονίκης» το οποίο ερμηνεύουν κατά το δοκούν, διατυπώνουν τις απόψεις περί παντός του επιστητού και αναστατώνουν τις αγορές και τη ζωή μας, σπέρνοντας – κυρίως σε όσους παράγουν σε αυτόν τον τόπο- σοβαρές ανησυχίες που ούτε τα σποτάκια του Σαμαρά δεν κατάφεραν.
Και όλα αυτά ΠΡΙΝ τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης…

Δεν εκτελέστηκαν μόνο κομμουνιστές στην Καισαριανή κ. Τσίπρα.


Το αντέγραψα από μια ανάρτηση στο FACEBOOK. Για να μη μας λένε παπαριές οι κομμουνιστές και όλοι οι άκαπνοι αριστερούλιδες.
Δεν εκτελέστηκαν μόνο κομμουνιστές στην Καισαριανή κ. Τσίπρα.

Ο κ. Τσίπρας σε μια συμβολική πράξη κατά την ημέρα πρωθυπουργοποιησής του, κατέθεσε στεφάνι στο σκοπευτήριο της Καισαριανής. Τα... αριστερά αντανακλαστικά της ελληνικής κοινωνίας ανασύρουν μνήμες από τους ένδοξους μαχητές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ που αντιστάθηκαν στους Γερμανούς. Ευκαιρία λοιπόν να γνωρίσω στους αδιάβαστους Δεξιούς ότι στην Καισαριανή δεν εκτελέστηκαν μόνο αριστεροί, αλλά και πατριώτες Δεξιοί. Ας διαβάσουν λοιπόν λίγες μικρές ιστοριούλες Δεξιάς Αντίστασης, για...

Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Οι Κυριακατικες εφημεριδες



Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Γιώργος Βλάχος : «Ο Παπαμιμίκος θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί»

«Να παραιτηθούν τα πρόσωπα που εξέφρασαν την πολιτική της ΝΔ έως τις εκλογές και την οδήγησαν στην ήττα» ζήτησε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ, με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο, ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Βλάχος.
«Ο Παπαμιμίκος θα έπρεπε ήδη να είχε παραιτηθεί» είπε αναφερόμενος συγκεκριμένα στο

Σύλληψη 40χρονου Γεωργιανού στην Νάξο



Συνελήφθη χθες, Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015, στην Νάξο 40χρονος υπήκοος Γεωργίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Νάξου, για...

Η απόλυτη ξεφτίλα της ΝΔ Αλλάζει το καταστατικό για να οριστεί γραμματέας η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου


Η κυρία Ασημακοπούλου δεν έχει συμπληρωμένα έξι χρόνια κοινοβουλευτική θητεία όπως ορίζει η υπάρχουσα διάταξη, αφού εξελέγη πρώτη φορά το 2012
Αλλάζει το καταστατικό λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ προκειμένου να οριστεί γραμματέας της η κυρία Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.
Το υπάρχον καταστατικό ορίζει ότι για να οριστεί ένας βουλευτής γραμματέας της

Στη «Ράτκα» αδελφές μου ... Στη «Ράτκα»...


Λιτός βίος στη «Ράτκα»...
Αφού αντικατέστησε εν μια νυκτί τη λιτότητα με τον λιτό βίο και προέτρεψε όλους τους Έλληνες να κάνουν λιτό βίο και να εγκαταλείψουν τις Πόρσε, ο «τσάρος» της Οικονομίας Γιάνης Βαρουφάκης πήρε τη σύζυγό του Δανάη για δείπνο στο πολυτελές εστιατόριο του Κολωνακίου «Ράτκα».

Ήταν σχεδόν αμίλητος και ούτε ενδιαφέρθηκε να πιάσει κουβέντα με την πρώην του Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη (που βρισκόταν εκεί με τον σύζυγό της). Κινητοποιήθηκε όμως, επιδεικνύοντας πόσο καλά αντανακλαστικά έχει, όταν η Τατιάνα Καραπαναγιώτη, που είναι χρόνια φίλη της συζύγου του, πήγε να τη χαιρετήσει και, ευρισκόμενη σε απόσταση αναπνοής από τον νέο «τσάρο», δεν γνωρίζω τι έπαθε βλέποντάς τον, αλλά...